- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: Αστρολογικος χαρτης συλληψης
-
15-12-2009, 03:21 PM #1
Αστρολογικος χαρτης συλληψης
Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζουμε την ημερομηνια και ωρα συλληψης ενος ατομου ποσο σημαντικο ειναι να εξετασουμε το χαρτη αυτο ή ειναι παντελως αχρηστο. π.χ. Γνωριζουμε σιγουρα την ημερομηνια και σχεδον ωρα συλληψης του συζυγου μου αφου εγινε την πρωτη ημερα του γαμου των γονεων του και αυτο ειναι σιγουρο αφου μονο εκεινη την ημερα δεν παρθηκαν προφυλαξεις ( συμφωνα με τα λεγομενα της πεθερας:toung.
Ευχαριστω προκαταβολικα
-
15-12-2009, 03:41 PM #2
Re: Αστρολογικος χαρτης συλληψης
Στα αρχαία χρόνια νομίζω ότι για την κατάστρωση ενός ωροσκοπίου χρησιμοποιούσαν την ημέρα της σύλληψης, παρά της γέννησης, άγνωστο βέβαια πώς τη γνώριζαν με βεβαιότητα. Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και φαντάζομαι να είναι και αρκετά αξιόπιστο, με την έννοια ότι ίσως δίνει στοιχεία συμπληρωματικά με το γενέθλιο χάρτη για το χαρακτήρα του ατόμου.
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
15-12-2009, 03:44 PM #3
Το γενέθλιο ωροσκόπιο είναι πιο σημαντικό γιατί την στιγμή που κόβεται ο ομφάλιος λώρος και παίρνουμε την πρώτη μας αναπνοή είμαστε αυτόνομα πλάσματα ενώ πριν όλες οι λειτουργίες μας γίνονται μέσω του σώματος της μητέρας μας.
Υπάρχουν αρκετοί αστρολόγοι που ασχολήθηκαν με την προγενέθλια αστρολογία (ωροσκόπιο της σύλληψης), όπως είναι ο ¶λαν Λίο. Οι αστρολόγοι αυτοί υποστηρίζουν ότι στην θέση ακριβώς που βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη μας βρίσκεται ο προγενέθλιος ωροσκόπος μας και στην θέση ακριβώς που βρίσκεται ο ωροσκόπος μας βρίσκεται η προγενέθλια Σελήνη μας.
Είναι ευκαιρία λοιπόν να διαπιστώσουμε αν ισχύει αυτή η θεωρία. Βλέπεις αυτά τα σημεία να προσεγγίζουν στο γενέθλιο και προγενέθλιο ωροσκόπιο του συζύγου σου; Να λάβουμε υπόψη μας όμως ότι το σπέρμα διατηρείται 2-3 μέρες μέσα στο σώμα της γυναίκας και έτσι δεν είναι απαραίτητο η σύλληψη να έγινε ακριβώς την ημερομηνία και ώρα της ερωτικής επαφής. Βλέπεις όμως να είναι τουλάχιστο κοντά;
Ο ¶λαν Λίο πρότεινε κάποιους υπολογισμούς με τους οποίους, με βάση την ημερομηνία γέννησης, βρίσκει κανείς την ώρα σύλληψής του και χρησιμοποιούσε μάλιστα την μέθοδο αυτή για να κάνει διόρθωση ώρας του γενέθλιου ωροσκοπίου.
-
15-12-2009, 03:50 PM #4
Είναι σημαντικό, καθώς μπορείς να εξετάσεις αστρολογικά κάποιον από την αρχή της ...ύπαρξής του και όχι από τη στιγμή που ανέπνευσε για πρώτη φορά και εξίσου σημαντικό είναι να εξετάζεις και το ωροσκόπιο των γονέων, ιδίως της μητέρας του. Σκέψου ότι η σύνδεση του εμβρύου με την μητέρα του είναι απόλυτη και οι όποιες διακυμάνσεις είτε στην ψυχολογία της είτε στη φυσιολογία της έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εμβρύου. Το συγκεκριμένο πάντως υπάρχει ως κλάδος και λέγεται προγενέθλια αστρολογία :bigsmile:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/15-%E1%ED%...%F9%DE%F2.html
και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-12-2009, 04:05 PM #5
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα θα ήθελα να σας πω και την δική μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει...
Οταν έμεινα έγκυος στον γιό μου και λόγω του ότι ο άντρας μου λείπει συχνά πυκνά λόγω εργασίας, το μήνα που έμεινα έγκυος είχαμε μία φορά επαφή και μπορώ να ξέρω που βρισκόταν και ο ωροσκόπος και η σελήνη. Ο Ωροσκόπος της σύλληψης ήταν στον τοξότη με την σελήνη στο ζυγό, ενω ο ωροσκόπος του γιού μου είναι στους διδύμους με σελήνη στο Λέοντα. :blink:
Το μόνο κοινό που βρίσκω είναι ότι ο ωροσκόπος σύλληψης με αυτόν της γέννησης είναι σε διαμετρικά αντίθετα ζώδια και το ότι η σελήνη βρίσκεται σε ζώδιο της φωτιάς όπως ο προγενέθλιος ωροσκόπος (τοξότης).
-
15-12-2009, 04:56 PM #6
Μητσάκο μου,
αυτό ακριβώς εννοώ, ότι η σύνδεση του εμβρύου με την μητέρα είναι απόλυτη όπως λες και η κατάστασή της επηρεάζει άμεσα το έμβρυο. Ενώ όταν κόβεται ο ομφάλιος λώρος και παίρνουμε την πρώτη μας αναπνοή είμαστε πια αυτόνομοι οργανισμοί που ξεκινούν μια αυτόνομη πορεία.
Κατά την γνώμη μου, το πρόβλημα με το προγενέθλιο ωροσκόπιο είναι ότι δεν μπορείς να το καταστρώσεις γιατί δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα την ημερομηνία και ώρα. Ακόμα και στην περίπτωση της Αφροδίτης που αναφέρει πιο πάνω για τον γιο της, δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί η ώρα σύλληψης δεν είναι η ώρα της ερωτικής επαφής. Το σπέρμα διατηρείται μερικές μέρες ενεργό και η σύλληψη μπορεί να γίνει και 2 και 3 μέρες μετά την ερωτική επαφή. Η σύλληψη μπορεί να γίνει οποτεδήποτε μέσα σ' αυτό το διάστημα.
-
15-12-2009, 05:38 PM #7
-
15-12-2009, 06:06 PM #8
Λοιπον εχουμε και λεμε. Αν ειναι σωστα αυτα που λεει η πεθερα πραγματικα ο ωροσκοπος του συζυγου μου που ειναι παρθενος ειναι στο ιδιο ζωδιο με την προγεννεθλια σεληνη. Ας αφησουμε τον ωροσκοπο γιατι θα ηταν μια αχρηστη και ανακριβης πληροφορια
Απλα η σεληνη ειναι στο τελος της παρθενου και τη μεθεπομενη ημερα πια περναει στο ζυγο... τι να πω μπορει να κανω και λαθος αλλα η αληθεια ειναι πως εμεινα για λιγο...
Εν τω μεταξυ σας ευχαριστω ολους που απαντησατε και με βοηθησατε
-
15-12-2009, 06:46 PM #9
[QUOTE] Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα :blink:αλλά διαβάζοντας τη συζήτηση θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει ρόλο το θέμα της καισαρικής! Ενώ ότι ένα μωρό να γεννηθεί στους 9μήνες θα πρέπει να γεννηθεί με καισαρική και ειδικά στις μέρες μας για τη διευκόλυνση πολλών θεμάτων κτλ. βλέπω να γίνετε συχνά αυτό! παίζει ρόλο ως προς την αλλαγή της ώρας και την ημέρα γέννησης;;;:unsure:
-
15-12-2009, 09:36 PM #10
[QUOTE=TheSun;92475]
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα :blink:αλλά διαβάζοντας τη συζήτηση θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει ρόλο το θέμα της καισαρικής! Ενώ ότι ένα μωρό να γεννηθεί στους 9μήνες θα πρέπει να γεννηθεί με καισαρική και ειδικά στις μέρες μας για τη διευκόλυνση πολλών θεμάτων κτλ. βλέπω να γίνετε συχνά αυτό! παίζει ρόλο ως προς την αλλαγή της ώρας και την ημέρα γέννησης;;;:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.