- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: 5ος οίκος και πλανήτες!
-
24-11-2009, 04:00 AM #21
Re: 5ος οίκος και πλανήτες!
Το ότι η ακμή του 5ου οίκου μου είναι στους Διδύμους, χωρίς κανέναν πλανήτη μέσα, αλλά με Ερμή στον Τοξότη( 10ο οίκο), τετράγωνο με τη Σελήνη μου (Παρθένος, στον 7ο οίκο) σύνοδο με Δία (επίσης στον 10 ο οίκο), εξάγωνο με Αφροδίτη (στο Ζυγό και στον 8ο οίκο) και εξάγωνο με ωροσκόπο (στον Υδροχόο), τι μπορεί να σημαίνει για τεκνοποίηση και φλερτ?? Μήπως το τετράγωνο με τη Σελήνη-και είναι κ 3μοίρες η όψη, θα μπορούσε να επιφέρει κάποιο θέμα με τα παιδιά? επίσης από ότι θυμάμαι, μπορεί να σημαίνει ότι τα περισσότερα φλερτ μου έιναι με δεσμευμένους?? (λόγω του διπλού ζωδίου....) Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, θα είμαι υπόχρεη...
-
03-12-2009, 02:26 PM #22
Καλημέρα...Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφερον κάθε μέρα τα άρθρα σας ...αλλά ακόμη είμαι πολύ αρχάρια για να μπορώ να αναλύσω διάφορα σύμφωνα με τον αστρολογικό μου χάρτη.....Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.....Προσπαθώ να κάνω παιδάκι αλλά ακόμα τίποτα ......δεν μπορώ να καταλάβω που φαίνεται αυτό στον χάρτη μου (αν θα κάνω τελικά παιδάκι δηλαδή) ....σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Γεννημένη 12/9/1965 στις 6:30 με 7:00 το πρωί /
Σας ευχαριστώ
Σας είμαι ευγνώμων
-
06-12-2009, 06:37 PM #23
Φίλη Skorpina,
Επειδή διάβασα την ανάλυση σου για την leoma θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν γίνεται σωστά με απλή αντιγραφή από βιβλία.Καταρχήν η επιροή των πλανητών στους οίκους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν βρίσκονται σε θετική ή αρνητική θέση.Για παράδειγμα λές για τον 5ο οίκο ότι αφορά σεξουαλικότητα και έλξη
στοιχεία που αφορούν τη θέση του ¶ρη και της Αφροδίτης βασικά.
-
13-12-2009, 05:02 PM #24
Να ρωτήσω και εγώ τώρα γιατί διαβάζοντας και άλλες δημοσιεύσεις όσον αφορά τον 5ο οίκο όσο παρατηρώ τον χάρτη μου δεν θα έλεγα ότι μ' έχει ενθουσιάσει και πολύ αυτή η θέση που έχω::blink: Θα ήθελα τη γνώμη σας όπως θα τα παραθέσω και τα κατανοώ ...
Ακμή του 5ου Οίκος του Λέοντα: (χαρά, δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά,κτλ) ακμή
στον Αιγόκερω! Τι να πω τώρα;;;;; πάρει η χαρά η διασκέδαση κτλ;;;; Κυβερνήτης πλανήτης ο Κρόνος (περιορισμός, στέρηση, κτλ) με δύσκολες όψεις με τα φώτα!!!! Αστα να πάνε!!! όσο το γράφω και το σκέφτομαι με το μυαλό μου τόσο δεν μου αρέσει! Τι να πω!!!! Τέλος πάντων .... περαστικά μου
Ισχύουν έτσι όπως τα γράφω ή μου διαφεύγει κάτι; Σάφως και παίζει ρόλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο και γωνίες που γίνονται!!!!!! :blink:
-
13-12-2009, 05:17 PM #25
Αγαπητή The Sun,
σε όποιο ζώδιο κι αν βρίσκεται η ακμή του 5ου σε έναν γενέθλιο χάρτη, δεν αλλάζουν τα θέματα που κυβερνά αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται.
Για παράδειγμα με ακμή 5ου στον Αιγόκερου θα σας διασκεδάζουν και θα παίρνετε χαρά απο πράγματα όπως η επαγγελματική σας καταξίωση για παράδειγμα και απο άλλες Κρόνιου τύπου δραστηριότητες.
Κοιτάξτε επίσης την θέση του Κρόνου σας απο ζώδιο, οίκο και όψεις γιατί θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα συμπεράσματα. Ισως να μην είστε τόσο αυθόρμητη στα θέματα του 5ου οίκου, ίσως να είστε συγκρατημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι χάνονται η χαρά και η διασκέδαση και επιπλέον αυτός ο...δισταγμός μπορεί να σας προφυλλάξει απο βιαστικές ενέργειες στα θέματα του. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στα θέματα επίσης του οίκου, χωρίς να σημαίνει και πάλι "ακύρωση" καθώς όπως ανέφερα και πρίν μπορεί αυτές να οφείλονται σε δικές σας αποφάσεις και προτεραιότητες. :bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-12-2009, 05:43 PM #26
Αγαπητή roadrunner!!! ευχαριστώ, με βοηθάνε πάρα πολύ οι απαντήσεις που δίνονται απ' όλους σας, ως πρωτάκι τις χρειάζομαι!!
[QUOTE=roadrunner;92313]Αγαπητή The Sun,
σε όποιο ζώδιο κι αν βρίσκεται η ακμή του 5ου σε έναν γενέθλιο χάρτη, δεν αλλάζουν τα θέματα που κυβερνά αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται.
Για παράδειγμα με ακμή 5ου στον Αιγόκερου θα σας διασκεδάζουν και θα παίρνετε χαρά απο πράγματα όπως η επαγγελματική σας καταξίωση για παράδειγμα και απο άλλες Κρόνιου τύπου δραστηριότητες.
Κοιτάξτε επίσης την θέση του Κρόνου σας απο ζώδιο, οίκο και όψεις γιατί θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα συμπεράσματα.
Ισως να μην είστε τόσο αυθόρμητη στα θέματα του 5ου οίκου, ίσως να είστε συγκρατημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι χάνονται η χαρά και η διασκέδαση και επιπλέον αυτός ο...δισταγμός μπορεί να σας προφυλλάξει απο βιαστικές ενέργειες στα θέματα του.
Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στα θέματα επίσης του οίκου, χωρίς να σημαίνει και πάλι "ακύρωση" καθώς όπως ανέφερα και πρίν μπορεί αυτές να οφείλονται σε δικές σας αποφάσεις και προτεραιότητες. :bigsmile:
Ευχαριστώ, με διευκολύνατε αρκετά (βέβαια ακόμα έχω τις απορίες μου) αλλά για μένα πολύ καλά για αρχή
-
16-12-2009, 09:58 PM #27
Καλησπέρα!:bigsmile: Σε συνέχεια με τα παραπάνω θέλω να ρωτήσω: Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου (Κρόνος σε μένα) κάνει δυσαρμονικές όψεις για αρχή θα ρωτήσω μόνο για τα φώτα τι γίνετε; πως ερμηνεύεται γενικότερα αυτό;:blink: Ξέρω ότι τα φώτα είναι σημαντικά!
"Να μην αφήσω στο χάρο τίποτα να μου πάρει, μονάχα λίγα κόκαλα" Ν. Καζαντζάκης
-
17-12-2009, 01:20 PM #28
Έχω την εντύπωση ότι κοιτάς και ποιοι ειναι οι εμπλεκόμενοι οίκοι των φώτων και έτσι βγάζεις τα συμπεράσματά σου...και επίσης ο ήλιος σου και η σελήνη ποιού οίκου είναι κυβερνήτες....για π.χ. ενα τετράγωνο ήλιου κρονου σε κάνει πολύ μετρημένη και σκεπτική (και άλλα βέβαια) και επιφυλακτική...οι εμπλεκόμενοι οίκοι θα σου δείξουν σε ποιά θεματα και πως αυτό εξωτερικεύεται...
ελπίζω να βοήθησα...:bigsmile:
-
18-12-2009, 10:18 AM #29
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.