- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1,391 to 1,400 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
13-12-2009, 01:46 PM #1391
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Τίνα μας!!!!!!!
Ό,τι επιθυμείς......!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=AEvZqgbNdus&feature=related
-
13-12-2009, 02:25 PM #1392
Σε ευχαριστώ πολύ Ελπινίκη μου! Και εσύ ότι επιθυμείς!
ΥΓ Δέσποινα σε έφαγε λάχανο η Ελπίνικη σήμερα!
-
13-12-2009, 04:10 PM #1393
Τινα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!
Ολη σου η ζωη να ειναι ομορφη σαν την αυγη!
Πολλα φιλια
Τουλα
-
13-12-2009, 04:42 PM #1394
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-12-2009, 06:13 PM #1395
Σύμφωνα με την πιο έγκυρη δικτυακή πληροφόρηση σήμερα η εκκλησία μας τιμά την μνήμη των:
Αδάμ Προπάτωρ, Αζώρ Δίκαιος, Αμιναδάβ Δίκαιος, Αμμών Βασιλεύς, Αννα Προφήτις, Αράμ Δίκαιος, Αρφαξάδ Δίκαιος, Ασά Βασιλεύς, Ασήρ Πατριάρχης, Ασινέθ Δικαία, Αχαζ Βασιλεύς, Αχείμ Δίκαιος, Βενιαμίν Πατριάρχης, Βοόζ Δίκαιος, Γαδ Πατριάρχης, Δαβίδ Προφήτης, Δαν Πατριάρχης, Δανιήλ Προφήτης, Δεβόρρα Δικαία, Έβερ Δίκαιος, Εζεκίας Βασιλεύς, Ελεάζαρ Δίκαιος, Ελιακείμ Δίκαιος, Ελιούδ Δίκαιος, Ενώς Δίκαιος, Ενώχ Δίκαιος, Εσθήρ Δικαία, Εσρώμ Δίκαιος, Εύα προμήτωρ, Ζαβουλών Πατριάρχης, Ζαρά Δίκαιος, Ζοροβάβελ Δίκαιος, Θάρρας Δίκαιος, Ιακώβ Πατριάρχης, Ιακώβ υιός Ματθάν Δίκαιος, Ιάρεδ Δίκαιος, Ιάφεθ Δίκαιος, Ιεσσαί Δίκαιος, Ιεχονίας Βασιλεύς, Ιησούς Ναυή Δίκαιος, Ιούδας Πατριάρχης, Ιουδίθ Δικαία, Ισαάκ Πατριάρχης, Ισάχαρ Πατριάρχης, Ιωάθαμ Βασιλεύς, Ιώβ Δίκαιος, Ιωράμ Βασιλεύς, Ιωσαφάτ Βασιλεύς, Ιωσήφ Πατριάρχης, Ιωσήφ ο Μνήστωρ Δίκαιος, Ιωσίας Βασιλεύς, Καϊνάν υιός Ενώς Δίκαιος, Καϊνάν υιός Αρφαξάδ Δίκαιος, Λάμεχ Δίκαιος, Λεία Δικαία, Λευΐ Πατριάρχης, Μαθουσάλας Δίκαιος, Μαλελεήλ Δίκαιος, Μανασσής Βασιλεύς, Μαρία αδελφή Μωυσέως Δικαία, Ματθάν Δίκαιος, Μελχισεδέκ Δίκαιος, Μωσής Προφήτης, Ναασσών Δίκαιος, Νάθαν Προφήτης, Ναχώρ Δίκαιος, Νεφθαλείμ Πατριάρχης , Νώε Δίκαιος, Οζίας Βασιλεύς, Παίδες τρεις, Ραγάβ Δίκαιος, Ραχήλ Δικαία, Ρεβέκκα Δικαία, Ροβοάμ Βασιλεύς, Ρουβίμ Πατριάρχης, Ρουθ Δικαία, Σαδώκ Δίκαιος, Σάλα Δίκαιος, Σαλαθιήλ Βασιλεύς, Σαλμών Δίκαιος, Σαμουήλ Προφήτης, Σαραφθία Δικαία, Σάρρα Δικαία, Σερούχ Δίκαιος, Σηθ Δίκαιος, Σημ Δίκαιος, Σολομών Προφήτης, Σουμανίτις Δικαία, Συμεών Πατριάρχης, Σωσάννα Δικαία, Φάλεκ Δίκαιος, Φαρές Δίκαιος, Ωβήδ Δίκαιος, Ωρ Προφήτης, Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ευγενίου, Μαρδαρίου και Ορέστου (+δ'αι.), Λουκίας της παρθένου (+304), Ιερομάρτυρος Γαβριήλ αρχιεπισκόπου Βελιγραδίου Πεκίου και πάσης Σερβίας του εν Προύσση μαρτυρήσαντος (+1659), Οσίων Aρεως του σοφού και Αρσενίου του εν τω Λάτρω, (+) Aγίων και Δικαίων Προπατόρων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, Ααρών Προφήτης, Αβελ Δίκαιος, Αβιά Βασιλεύς, Αβιούδ Δίκαιος, Αβραάμ Πατριάρχης
(Πλήρης Συναξαριστής). Γεμάτη ημέρα δεν μπορείς να πεις... :bigsmile: Χρόνια πολλά και στην Τίνα μας!!!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
13-12-2009, 07:03 PM #1396
χρονια πολλα βρε Τινακι μου:bigsmile:
αλλα παρολλο το κατεβατο του Δειμωνα κου μας ποιο ειναι το ονομα σου το βαπτιστικο;
μπερδευτηκα
πες μαςςςςς!!!!!!!!!!:bigsmile::nuts:
πολυχρονη παντως αγαπημενη μουΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
13-12-2009, 07:06 PM #1397
Στις 7 τελευταίες γραμμές :toung:
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
13-12-2009, 07:12 PM #1398
παντως διπλα απο καθε ονομα που μας εχει βαλει ο Δειμων μας
σχεδον σε ολα εχει και ενα Δικαιος-Δικαια:bigsmile:
το Τινακι μας σιγουρα ειναι Δικαιο πιστευω!!!:bigsmile:
Τιναααααααααα που εισαι ;;;;
πες μου;; εχω ανοιξει το τεφτεριιιιιιιιιι
που σημειωνωω:bigsmile:
δεν μπορει να το δεχτει η αφροδιτη μου στον αιγωκερα αυτο το χτυπημα
απο την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑς Ελπινικη:nuts::toung:
με αγαπηΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
13-12-2009, 09:22 PM #1399
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γορτάζουν....Είμαι ακόμα νέο μέλος και δεν έχω μάθει τα ονόματα όλων όσων επικοινωνώ κατα διαστήματα,αλλά σε μικρό χρονικό διαστημα θα είμαι σε θέση να τα γνωρίζω.Γιαυτό το λόγο προτιμώ τις γενικές ευχές ,άλλωστε οι ευχές αξίζουν σε όλους!!!:bigsmile:
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
13-12-2009, 09:52 PM #1400
Γιατι νομιζεις εγω που ειμαι λιγο παλιοτερο μελος
γνωριζω απο που βγαινει το Τινα:nuts:;;[Χριστινα γιοκ,Κωνσταντινα γιοκ,-γιοκ]
Που εισαι βρε πουλακι μου;
εχεις γιορτη στο σπιτι ε;:bigsmile:
αντε γιατι ειμαι περιεργη ;
Μωρε μπας και σε λενε Δεβορα;:nuts:
το ειχε και αυτο ο Δειμωνακος μας στα ονοματα:bigsmile:
ειναι και σεξι μπορω να πω χιχιχι!!!!!
Τιναααα πες αλευρι το κουκακι με το τεφτερακι σε γυρευει!!:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 78 users browsing this thread. (0 members and 78 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.