s
Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης) - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 49 of 49
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)

mg να είσαι σίγουρη ότι οι γνωρίζοντες και δυνάμενοι να απαντήσουν θα ανακαλύψουν τις ερωτήσεις σου σε όποιο σημείο του φόρουμ και να τις βάλεις. Το να ρωτάς το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές συζητήσεις δεν αυξάνει την πιθανότητα λήψης απάντησης, απεναντίας την ελαττώνει θα έλεγα...

Αφού λοιπόν ανακάλυψες και τον σύνθετο και θέλεις να προχωρήσεις στα δικά του ενδότερα, θα πει ότι εξάντλησες πλέον τον γεννέθλιο και τη συναστρία. Πολύ καλό αυτό και χαίρομαι. Για να δούμε λοιπόν, εάν είχες τις συνόδους αυτές στο προσωπικό σου ωροσκόπιο πώς θα τις ερμήνευες? Συγκέντρωσε τις λέξεις κλειδιά για τους πλανήτες//σημεία που σε απασχολούν και προσπάθησε να μου κάνεις έναν συνδυασμό. Φέρε το αποτέλεσμά σου στον τομέα του χάρτη που θα επηρρεάσει (οίκος) και δες με ποιον τρόπο θα εκτονωθεί προς τα έξω (ζώδιο). Ύστερα, μετάφρασέ το σαν την κοινή δράση των δύο σας όπως την αντιλαμβάνεται ένας έξωθεν παρατηρητής. Είδες? Εύκολο είναι Περιμένω την προσπάθειά σου.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

δυστυχως δεν εχω τους οικους του συνθετου....μπορω να καταλαβω σε καποιο βαθμο την συνοδο της λιλιθ με τον ηλιο και τον αρη αλλα με μπερδευουν λιγο οι συνοδοι της σεληνης...κ ο συνθετος σαν εννοια με μπερδευει λιγο...μπορει μια συναστρια να χει δυσκολες οψεις αλλα η σχεση (ο συνθετος) να εχει αρμονικα χαρακτηριστικα...?:embarrest:worried :

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

σε συνθετο χαρτη, εχουμε...

ηλιο συνοδο ερμη στην αρχη του 10ου, (στον ταυρο)
    και σεληνη συνοδο αφροδιτη στον τριτο δεκανο του 10ου (στα διδυμια).

τι θα μπορουσε να σημαινει 4 στους 5 προσωπικους πλανητες
    (ακομα κι αν ειναι και composite) να βρισκονται στον 10ο??

χιλιοευχαριστω οποιον-οποια μπει στον κοπο...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ότι σαν ζευγάρι θα μπορέσετε να λειτουργήσετε καλά τα θέματα του 10 - δηλαδή καριέρες, καταξίωση, επαγγελματική αναρρίχηση, κοινωνικό στάτους. Η εικόνα που θα δίνετε προς τα έξω, σαν ζεύγος πάντα, θα είναι δύο ανθρώπων επιτυχημένων στη ζωή. Χρυσή αρμονία θα επιτευχθεί εάν κάποιος από αυτούς τους πλανήτες είναι και κυβερνήτης του 4 (οικογένεια) ή του 7 (γάμος).

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

καλημερα και χρονια πολλα..!! εμενα ο ηλιος του κανει τριγωνο με τον ηλιο μου,η σεληνη εξαγωνο με τον ηλιο μου,η αφροδιτη του κανει τριγωνο με την δικη μου και χιαστι με τον ηλιο μου,και ο αρησ του κανει τριγωνο με την αφροδιτη μου.. καλα ειναι αυτα???? αν μπορει καποιος ας μου απαντησει..ευχαριστω εκ των πρωτερων:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

¶ννα αφού διάβασες και είδε τις καλές όψεις, ρίξε μια ματιά τώρα και στις κακές (Κρόνος). Προσθέτω στο άρθρο ότι σύνοδοι αντιθέσεις και τετράγωνα Ουρανού φέρνουν ξαφνικά αναπάντεχα και μη-συμβατικά πράγματα και γεγονότα στο ζευγάρι, σχετικά πάντα με τον πλανήτη που συμβαίνει η όψη. Προσωπικά στην εν λόγω σχέση θα προχωρούσα με μεγάλη προσοχή ή με μικρές προσδοκίες, χωρίς να σημαίνει ότι όσο καιρό περάσετε μαζί δεν θα είναι διασκεδαστικά!

Λογω εορτών και επειδή είναι τα πρώτα σου μηνύματα δεν λέω τίποτα άλλο, next time όμως ψάχνε κάπως παραπάνω τα φόρουμ για να βάζεις τις ερωτήσεις σου. Κυρίως να χρησιμοποιείς το φόρουμ (ενότητα) αστρολογία για αρχάριους ή οι εραστες της αστρολογίας. (Forums -> Συζητήσεις).

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..!!!οντως ειμαι καινουρια και δεν γνωριζω πολλα πραγματα...την επομενη φορα θα τ ψαξω περισσοτερο:bigsmile: καλες γιορτες και καλη χρονια:bigsmile:

Με αφορμή αυτό το ωραίο άρθρο, θα ήθελα να ρωτήσω για μια απορία μου: στους δύο χάρτες που εξετάζω, το δικό μου και του αγαπημένου μου, παρατηρώ μια αντίθεση ήλιου (δικού μου, παρθένος) και σελήνης του (ιχθύς), αλλά και τον ήλιο του στις 28 του σκορπιού με τη σελήνη μου στις 5 του τοξότη. Αυτή είναι σύνοδος εκτός ζωδίου, ή όχι? Παίζει κάποιο ρόλο? Γενικώς οι όψεις-σύνοδοι στις συναστρίες έχουν την ανοχή που ξέρουμε από το γενέθλιο ωροσκόπιο?
    Καλημέρα σε όλους!

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)