s
Μαύρη Σελήνη - Απορίες αρχαρίων - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 57
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    επειδη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια συνεχεια θα σας πω πως δεν ειμαι αστρολογος τα λιγα που ξερω σε μερικα πραματα δεν με βοηθουν και κανω ερωτησεις!ειμαι απλο μελος δεν ειμαι κατι πιο πανω απο αυτο και τα μελη ρωτουν για να μαθενουν! τι να πω πια? .......... μονο με εμενα γινετε αυτο δεν καταλαβενω πια το γιατι!

Aγαπητή zw epimenontas,

Αγνοήσατε την παράκληση μου να διαβάσετε τους όρους χρήσης και τα επισημασμένα των ενοτήτων κα ισυνεχίζετε να γράφετε στα λάθος σημεία, με λάθος τρόπο και κυρίως με λάθος προθέσεις, συνεχώς.

Είναι φανερό ότι δεν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα μέσα απο τις ερωτήσεις σας για την αστρολογία, αλλά καθαρά να πάρετε απαντήσεις για προσωπικό σας θέμα και αυτό φαίνεται απο το γεγονός ότι δεν διαβάζετε ούτε τα λινκ που κάποια μέλη σας έχουν προτείνει, ούτε τις απαντήσεις που έδειξαν προθυμία να δώσουν - που δεν ήταν αναγκασμένα να το κάνουν καθώς εθελοντικά και όταν κάποιος έχει χρόνο και διάθεση απαντά.

Επιπλέον όλοι εμείς είμαστε μαθητευόμενοι και όχι φωστήρες που σημαίνει ότι μπορεί κάποιες απαντήσεις να είναι και λάθος στην προσέγγιση τους. Σας πρότεινα επίσης να διαβάσετε μια σειρά άρθρων που θα σας βοηθήσουν έστω να κατανοείτε τις απαντήσεις που σας δίνουν τις οποίες για την ώρα θεωρείτε..ελλιπείς.

Θα επαναλάβω την παρακληση μου τόσο για την μελέτη των όρων χρήσης όσο και για το να μελετήσετε πρώτα τα βασικά, ξεκινώντας απο τα άθρα που προτείνονται στην ενότητα των αρχαρίων όπως και τα επισημασμένα των ενοτήτων.

Επειτα μπορείτε να προχωρήσετε στην ενότητα των σχέσεων.
    Η συναστρία απαιτεί πολύ καλή γνώση της ανάλυσης των γενεθλίων χαρτών. Κι αυτό γιατί ο γενεθλιος χάρτης θα μας δείξει την προσωπικότητα και τις ανάγκες ενός ανθρώπου. 'Επειτα μπορούμε μέσω της συναστρίας να δούμε πως αλληλεπιδρά με μια άλλη προσωπικότητα και σειρά αναγκών.

Αντί να αναρωτηθείτε γιατί δέχεστε σειρά συστάσεων, σε αντίθεση με άλλα μέλη, ίσως θα μπορούσατε να το σκεφτείτε και ανάποδα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    μια συνοδος λιλιθ και αφροδιτης (σε συναστρια) αλλα σε διαφορετικα ζωδια εχει επιρροη...?:blink:
    οπως επισης κ ενα τετραγωνο αφροδιτης λιλιθ στην ιδια συναστρια...?:toung:
    Εγώ θεωρώ ότι απλώς θα ενισχύουν την εικόνα που έχεις σχηματίσει από τις άλλες όψεις που δημιουργούνται :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

3. Re: Μαύρη Σελήνη - Απορίες αρχαρίων

Καλησπέρα ,
    θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω λιλιθ στον 5ο ή στον 6ο οίκο. Με το συστημα placidus εχω λιλιθ στον 6ο που κανει χιαστι με τον Ηλιο , ερμη , και ωροσκόπο , αλλά και αντιθεση με αφροδιτη και εξαγωνο με δια .
    Με το συστημα Regiomontanus το οποιο έναι πολυ σημαντικό για τους οικου ςέχω λίλιθ στον 5ο πάλι στον Αιγόκαιρο , που κανει όωεις όπως οι παραπάνω , αλλα και εξαγωνο με σελήνη .

Τελικά έχω την λίλιθ μου στον Αιγόκαιρω στον 5ο ή στον 6ο οίκο.?

Ευχαριστω.

βασικα προσπαθω να σχηματισω μια εικονα, γι αυτο ρωτησα για τις οψεις λιλιθ αφροδιτης...:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Μαύρη Σελήνη - Απορίες αρχαρίων

mg ξαναδιάβασε την απάντηση του Μητσάκου πιο προσεκτικά

Σαλώμη ή κατανομή των οίκων απ' όσο ξέρω δεν επηρρεάζει τις όψεις του χάρτη - οι θέσεις & γωνίες των πλανητών//σημείων μένουν οι ίδιες. Όσον αφορά την οικοθεσία ύστερα από προσωπική σου μελέτη μπορείς να καταλήξεις στο σύστημα που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα και να το ακολουθείς για την ερμηνεία του ωροσκοπίου στο σύνολό του. Νομίζω δεν γίνεται να εφαρμόζουμε διαφορετικές οικοθεσίες για κάθε στοιχείο επειδή έτσι μας βολεύει κάθε φορά. Διατηρώ και μια μικρή μικρούλα επιφύλλαξη όμως... :bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο αλλα δν ξερω πιο ειναι το καταλληλο forum....εχω την αφροδιτη στην 29 59' 24'' του ζυγου....δεχεται επιρροες απο τον σκορπιο?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Kατά άλλους όχι, κατά άλλους ναι. Κάνε μια έρευνα (αναζήτηση στο φόρουμ) για την Αναιρετική μοίρα. Πρόσεξε μόνο, πολλές φορές η αναζήτηση δεν μας δίνει αποτελέσματα επειδή οι λέξεις δεν είναι τονισμένες, έχουν γραφτεί ορθογραφικά λάθος στους τίτλους και τα μηνύματα, ή ψάχνουμε για λάθος αριθμό - π.χ. άλλα αποτελέσματα θα μας δώσει το Δίδυμος άλλα το Δίδυμοι άλλα το Διδυμοι.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Τίνα

ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο αλλα δν ξερω πιο ειναι το καταλληλο forum....εχω την αφροδιτη στην 29 59' 24'' του ζυγου....δεχεται επιρροες απο τον σκορπιο?

Γεια σου -mg-!

Μάλλον δεν είναι η σωστή ενότητα για την ερώτηση σου αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλύτερα τα κορίτσια της διαχείρισης.

Νομίζω πως στην δική σου περίπτωση τα όρια είναι πολύ λεπτά και αυτό γιατί αν είσαι γεννημένη λίγη ώρα αργότερα απο αυτήν που γνωρίζεις, τότε η Αφροδίτη σου σίγουρα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Στην περίπτωση που η ώρα γέννησης είναι ολόσωστη η προσωπική μου απόψη μου είναι πως ακόμη και για μια τόσο μικρή διαφορά (36 δεύτερα ) η Αφροδίτη λειτουργεί στο ζώδιο του Ζυγού. Δεν είναι τυχαία εκεί αυτή η Αφροδίτη κάτι θέλει να δείξει.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου αυτό που δηλώνει, στην Καρμική Αστρολογία τουλάχιστον, είναι ότι σε αυτήν την ενσάρκωση η Αφροδίτη πήρε τα "μαθήματα" του Ζυγού και βρίσκεται σε ένα στάδιο μετάβασης προκέιμένου να περάσει στο επόμενο ζώδιο και να "μαθητεύσει" εκεί. Παρ όλα αυτά την σωστή απάντηση θα σου την δώσει ο εαυτός σου, διότι είσαι η μόνη που γνωρίζει πως λειτουργεί η συγκεκριμένη Αφροδίτη μέσα στον χάρτη σου.

Στον δικό μου τον χάρτη για παράδειγμα, η Σελήνη βρίσκεται στην 29η μοίρα του Υδροχόου κι ενώ δέχεται τετράγωνο από τον Ποσειδώνα ποτέ μα ποτέ δεν την ένιωσα σαν να βρίσκεται στον Ιχθύ, αντίθετα οι συνήθειες μου και ο τρόπος που λειτουργεί η Σελήνη μου γενικότερα ειναι εντελώς Υδροχοικός.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια:bigsmile:

Όνομα:
    roula

Quote Originally Posted by roulachania View Post
    αν σε μια συναστρια η λιλιθ κανει τριγωνο με τον β.δεσμο του αλλου και η δικια του λιλιθ κανει τριγωνο παλι με τον β.δεσμο τον δικο μου..τι μπορει να σημαινει?
    Μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει?
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)