s
Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης) - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 49
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    βασικα δεν μιλαω απαξιωτικα...απλα προσπαθω να καταλαβω που οφειλονται τα ναμεικτα συναισθηματα
    Τι όψεις σχηματίζουν οι Σελήνες σας; Βρίσκονται σε συμβατά ζώδια; Διαβάσατε τα άρθρα στην ανάλογη ενότητα; Εχω κι εγώ απορίες:embarrest :toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

ανοιχτο εξαγωνο...εγω εχω σελνηνη στον υδροοχο και εκεινος στον τοξοτη.....κενο συννενοησης εχουμε...ευχαριστω για την βοηθεια:bigsmile:

σε συνθετο χαρτη, εχουμε...

ηλιο συνοδο ερμη στην αρχη του 10ου, (στον ταυρο)
    και σεληνη συνοδο αφροδιτη στον τριτο δεκανο του 10ου (στα διδυμια).

τι θα μπορουσε να σημαινει 4 στους 5 προσωπικους πλανητες
    (ακομα κι αν ειναι και composite) να βρισκονται στον 10ο??

χιλιοευχαριστω οποιον-οποια μπει στον κοπο...

Στο σύνθετο χάρτη του ...εν λόγω και εμού (που όχι δεν έχουμε σχέση!) ο ήλιος είναι σε στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα και στον 8ο....Εκείνος έχει σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα σε σύνοδο αυτά με τον Ήλιο μου! Από την αρχή άρχισε φιλικά η παρέα μας με υπεροχη ταύτιση ιδεων, και ενα ευχαριστο σύννεφο πλανιόταν από πανω μας οταν βρισκόμασταν......κοινό ενδιαφέρον ποσειδωνικού τύπου είχαμε,.....όλα καλά και όλα ωραια....και εκει που νομιζω θα κάνει κίνηση με γειώνει! Κοινώς ο χαρακτήρας της σχέσης θα μπορούσε να πάει στο ερωτικό αλλά δεν! Και λέω, μήπως είναι πολύ του ιεδαλισμού αυτός ο Ποσειδώνας και υπέροχος για πνευματική επικοινωνία αλλά για σαρκική γιοκ?? Να την κάνω κ να πάψω να ασχολούμαι λέτε?? Γιατι μου κάνει κακό, το παίρνω σαν απόρριψη και υποφέρω!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ο Ποσ. είναι ούτως ή άλλως ο πλανήτης που επιβεβαιώνει το όνομά του - πλανήτης της πλάνης. Ολίγον από γυαλάκια, όνειρο, ψευδαισθήσεις, θα τα έχει με τον Ηλιούκο σου. Αλλά και τη δική του Αφρό δεν την αφήνει παραπονεμένη δόξα το γιαραμπή, κοίταξε στην ανάλυση του ωροσκοπίου του να πάρεις μια ιδέα για το πώς σκέφτεται στα αισθηματικά του. Το κακό είναι πως επειδή ο Ποσειδώνας είναι αργοκίνητο καράβι θα πρέπει να προσέχεις όλους τους άντρες της ηλικίας του για παρόμοιες συμπεριφορές και καταλήξεις εάν δεν έχεις και κανένα τριγωνοεξάγωνο με Αφροδίτες ¶ρηδες και Ηλιοφέγγαρα. Γιατί άμα έχουμε από εκεί το κούκου μια χαρά είναι τα Ποσειδόνειρα. :toung:

Για βάθος χρόνου τώρα μη ρωτάς, είναι άλλη ιστορία.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Στο σύνθετο χάρτη του ...εν λόγω και εμού (που όχι δεν έχουμε σχέση!) ο ήλιος είναι σε στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα και στον 8ο....Εκείνος έχει σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα σε σύνοδο αυτά με τον Ήλιο μου! Από την αρχή άρχισε φιλικά η παρέα μας με υπεροχη ταύτιση ιδεων, και ενα ευχαριστο σύννεφο πλανιόταν από πανω μας οταν βρισκόμασταν......κοινό ενδιαφέρον ποσειδωνικού τύπου είχαμε,.....όλα καλά και όλα ωραια....και εκει που νομιζω θα κάνει κίνηση με γειώνει! Κοινώς ο χαρακτήρας της σχέσης θα μπορούσε να πάει στο ερωτικό αλλά δεν! Και λέω, μήπως είναι πολύ του ιεδαλισμού αυτός ο Ποσειδώνας και υπέροχος για πνευματική επικοινωνία αλλά για σαρκική γιοκ?? Να την κάνω κ να πάψω να ασχολούμαι λέτε?? Γιατι μου κάνει κακό, το παίρνω σαν απόρριψη και υποφέρω!
    Χρυσανθη μου τοτε δεν εχει νοημα ο συνθετος αν δεν εχετε σχεση,
    ο συνθετος χαρτης αυτο το νοημα εχει ,
    το πως σας βλεπουν οι αλλοι σαν σχεση!!!
    την κοινη πορεια σας ...
    σαν μια μοναδα:bigsmile:
    καλυτερα κοιτα την συναστρια σας

με αγαπηκουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όπως λέει και η Δέσποινα πιο πάνω, ο σύνθετος είναι για την περίπτωση που είχατε σχέση. Από την άλλη, εφόσον έχετε επαφή αλλά όχι γκομενική, μπορείς να δεις μέσω του σύνθετου είτε το πώς θα ήταν μια τέτοιου είδους σχέση, είτε το πώς είναι η υπάρχουσα "φιλική", έστω και αν από την πλευρά σου υπάρχουν πιο συγκεκριμένες προσδοκίες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι η χρήση των κτητικών στη σύνταξη. Αναφέρεις την όψη συνόδου του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη του πάνω στον Ήλιο σου. Εννοείς στον χάρτη συναστρίας και όχι στον σύνθετο;

Όσον αφορά όμως το σαφές που είναι η σύνοδος Ήλιου -Ποσειδώνα στον 8ο του σύνθετου, το σεξ δεν αποκλείεται, λόγω και του Ήλιου μέσα σε αυτόν, αν και μπορεί να έχει ...ιδιαιτερότητες :toung:, που με τη βοήθεια του Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε βιώματα που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, από την πλευρά των αισθήσεων εννοώ.

Το βασικότερο όμως είναι αυτό που σου λέει και ο Δείμων πιο πάνω, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι παράγοντες να εμποδίζουν κάποιον από τους δύο (ή και τους δύο) να δει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και να τρέφει φρούδες ελπίδες...
    Όπως και να έχει, αν τελικά συμβεί το ...μοιραίο (γιατί περί μοιραίου έχουμε ένδειξη με ΄Ηλιο στον 8ο :toung: ) να προσέχετε πολύ τις οικονομικές σας συναλλαγές :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ΟΚ πάμε ξανά (σήμερα δε με θέλει το διαδίκτυο!) ...Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!!!! Ναι Μητσάκο όταν χρησιμοποιω τα κτητικα αναφέρομαι προφανώς στη συναστρία μας! Η οποία αν σκεφτεί κανείς ότι είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Λέοντα και εγώ Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο... έχει τα εξής ωραία:
    Ήλιος εκείνου τρίγωνο με δική μου Σελήνη...
    ¶ρης εκείνου τρίγωνο με δική μου Αφροδίτη. (αφροάρεια σχέση καλή γενικά -εξάγωνα, κτλ
    Ο Δίας του τριγωνίζει Ήλιο και Δία δικό μου... (έχω διαβάσει ότι όατν συμβαίνει αυτό ο άλλος αποτελει μία επαφή που θα μας ωφελήσει...)
    Ο Κρόνος του τετραγωνίζει Αφροδίτη μου..
    Ο ¶ρης του σύνοδο με το Β.Δ μου...( Με κινητοποιεί θετικα κατά τρόπο απίστευτο!! Μόνο αυτός ασκεί τέτοια επίδραση πάνω μου!)

Στο χάρτη του με απασχολεί η αντίθεση που έχει μεταξύ Αρη (Δίδυμο) και Αφροδίτης (Τοξότη) ,...πολύ κοινωνικός αγαπάει τα ταξίδια ....ρομαντικός αλλα ώρες ώρες αλλάζει και παίρνει αυτό του Διδύμου, που μου είναι αβολο... Εχει ανεπτυγμένη ηδονιστική πλευρά και θέλει να του κάνουν τα χατήρια...(Λέων Ωροσκόπος??? ή Σελήνη στον Καρκίνο??)

Για τα κοινα οικομικά που λες Μητσάκο (κάποτε-όποτε-ποτε..) φταίει ο Ποσειδώνας στον 8ο?? Ή ο Ήλιος?? Δηλαδή να μην κάνουμε από κοινού επενδύσεις προσπαθώντας να κάνουμε το εξοχικό των ονείρων μας, με πισινούλες αίθρια, εναλλακτικές μορφές ενέργειας και γύρω βιολογικές καλλιέργειες ετσι??? (Α! είναι και ένας Κρόνος στον 5ο του σύνθετου.....ξέχνα τη χαρά να υποθέσω?? Και τα παιδιά μετά τα 35???)
    Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!!:bigsmile:

ΟΚ πάμε ξανά (σήμερα δε με θέλει το διαδίκτυο!) ...Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!!!! Ναι Μητσάκο όταν χρησιμοποιω τα κτητικα αναφέρομαι προφανώς στη συναστρία μας! Η οποία αν σκεφτεί κανείς ότι είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Λέοντα και εγώ Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο... έχει τα εξής ωραία:
    Ήλιος εκείνου τρίγωνο με δική μου Σελήνη...
    ¶ρης εκείνου τρίγωνο με δική μου Αφροδίτη. (αφροάρεια σχέση καλή γενικά -εξάγωνα, κτλ
    Ο Δίας του τριγωνίζει Ήλιο και Δία δικό μου... (έχω διαβάσει ότι όατν συμβαίνει αυτό ο άλλος αποτελει μία επαφή που θα μας ωφελήσει...)
    Ο Κρόνος του τετραγωνίζει Αφροδίτη μου..
    Ο ¶ρης του σύνοδο με το Β.Δ μου...( Με κινητοποιεί θετικα κατά τρόπο απίστευτο!! Μόνο αυτός ασκεί τέτοια επίδραση πάνω μου!)

Στο χάρτη του με απασχολεί η αντίθεση που έχει μεταξύ Αρη (Δίδυμο) και Αφροδίτης (Τοξότη) ,...πολύ κοινωνικός αγαπάει τα ταξίδια ....ρομαντικός αλλα ώρες ώρες αλλάζει και παίρνει αυτό του Διδύμου, που μου είναι αβολο... Εχει ανεπτυγμένη ηδονιστική πλευρά και θέλει να του κάνουν τα χατήρια...(Λέων Ωροσκόπος??? ή Σελήνη στον Καρκίνο??)

Για τα κοινα οικομικά που λες Μητσάκο (κάποτε-όποτε-ποτε..) φταίει ο Ποσειδώνας στον 8ο?? Ή ο Ήλιος?? Δηλαδή να μην κάνουμε από κοινού επενδύσεις προσπαθώντας να κάνουμε το εξοχικό των ονείρων μας, με πισινούλες αίθρια, εναλλακτικές μορφές ενέργειας και γύρω βιολογικές καλλιέργειες ετσι??? (Α! είναι και ένας Κρόνος στον 5ο του σύνθετου.....ξέχνα τη χαρά να υποθέσω?? Και τα παιδιά μετά τα 35???)
    Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!!:bigsmile:
    Από τη δική μου σκοπιά, μια χαρά τα πας :bigsmile:
    Όνειρα να κάνετε, με προσοχή όμως, ιδίως "πράσινης ανάπτυξης" , τώρα με τον ...Γιωργάκη θα είναι και επιδοτούμενα. Τις πισινούλες αφήστε κατά μέρους, είναι υδροβόρες, τουτέστιν αντιοικολογικές Εκτός και αν βρείτε κάποιο σύστημα ανακύκλωσης του νερού σε συνδυασμό με το πότισμα των καλλιεργειών :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

να ρωτησω κ εγω που ανακαλυψα τωρα τελευταιο τον συνθετο...? τι σημαινει συνοδος λιλιθ αρη και ηλιου στον ζυγο καθως και συνοδος σεληνης ποσειδωνα ουρανου και κρονου στον αιγοκερω? (σε συνθετο χαρτη παντα:amuse

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)