s
Μαύρη Σελήνη - Απορίες αρχαρίων - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 57
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    δηλαδη μαρεσει να τον καθοδηγω και να κανει και αυτος το ιδιο??? αυτο ειναι μονο? τπτ αλλο?
    Απο ένα μόνο δευτερεύων (και βάλε) στοιχείο όπως η Λίλιθ, δύσκολο να εξάγεις περισσότερα στοιχεία για μια σχέση...Αλλά μια και όπως αναφέρατε σε άλλη σας δημοσίευση γνωρίζετε ήδη τα βασικά, θα γνωρίζετε και τον ρόλο της Λίλιθ.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Απο ένα μόνο δευτερεύων (και βάλε) στοιχείο όπως η Λίλιθ, δύσκολο να εξάγεις περισσότερα στοιχεία για μια σχέση...Αλλά μια και όπως αναφέρατε σε άλλη σας δημοσίευση γνωρίζετε ήδη τα βασικά, θα γνωρίζετε και τον ρόλο της Λίλιθ.:bigsmile:

:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

επειδη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια συνεχεια θα σας πω πως δεν ειμαι αστρολογος τα λιγα που ξερω σε μερικα πραματα δεν με βοηθουν και κανω ερωτησεις!ειμαι απλο μελος δεν ειμαι κατι πιο πανω απο αυτο και τα μελη ρωτουν για να μαθενουν! τι να πω πια? .......... μονο με εμενα γινετε αυτο δεν καταλαβενω πια το γιατι!
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

επειδη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια συνεχεια θα σας πω πως δεν ειμαι αστρολογος τα λιγα που ξερω σε μερικα πραματα δεν με βοηθουν και κανω ερωτησεις!ειμαι απλο μελος δεν ειμαι κατι πιο πανω απο αυτο και τα μελη ρωτουν για να μαθενουν! τι να πω πια? .......... μονο με εμενα γινετε αυτο δεν καταλαβενω πια το γιατι!

Αγαπητή φίλη,
    δεν υπάρχει λόγος να έχετε επιθετικό ύφος. Αλλά δεν έχετε και ύφος που να ευνοεί την συζήτηση. Και σε άλλα θεματα είστε απαιτητική ως προς το τι ζητάτε και τον χρονικό οριζοντα των απαντήσεων γεγονός που δεν συνάδει με τον τρόπο λειτουργίας του forum μας. Αυτό σας είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενες ερωτήσεις σας.

Θα παρακαλέσω λοιπόν, να λήξει εδώ το θεμα.

Φιλικά :bigsmile:

μια συνοδος λιλιθ και αφροδιτης (σε συναστρια) αλλα σε διαφορετικα ζωδια εχει επιρροη...?:blink:

οπως επισης κ ενα τετραγωνο αφροδιτης λιλιθ στην ιδια συναστρια...?:toung:

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    μια συνοδος λιλιθ και αφροδιτης (σε συναστρια) αλλα σε διαφορετικα ζωδια εχει επιρροη...?:blink:
    με επιφιλαξη τεραστια θα σου πω πως εχει θετικη επηρροη λογο συνοδου και αφροδιτης περισσοτερο! δεν μπορω να πω κατι παραπανω .....:embarrest
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    irene

με επιφιλαξη τεραστια θα σου πω πως εχει θετικη επηρροη λογο συνοδου και αφροδιτης περισσοτερο! δεν μπορω να πω κατι παραπανω .....:embarrest
    σε ποια ζωδια ειναι η λιλιθ σας αν γινετε να μου πεις!!!να το δουν και αλλοι να σ απαντησουν πιο ουσιαστικα ισως

εγω εχω λιλιθ και αφροδιτη στον ζυγο ενω εκεινος λιλιθ στον σκορπιο και αφροδιτη στον αιγοκερω....

βασικα η αφροδιτη μου ειναι στις 29,59 του ζυγου, εντελως οριακα....

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)