s
Πανδημίες, γρίππες, ιώσεις και τον κακό μας τον καιρό... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 76
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Πανδημίες, γρίππες, ιώσεις και τον κακό μας τον καιρό...

Quote Originally Posted by Pirate Jenny View Post
    Στο δικό μας σχολείο πάντως μας ζητήθηκε η βεβαίωση, διαφορετικά δεν θα δέχονταν το παιδί πίσω
    Μήπως να ζητήσεις τα 130 ευρώ σου!

Μήπως να τους στείλεις τα κανάλια!!!!!!:nuts::nuts::nuts:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Μητσάκο μου, καλημέρα σου και καλό μήνα.

Μ' αρέσει το πάθος σου και η ιδεολογία σου που διαφαίνεται μέσα από την ανάλυσή σου. Παρόλο όμως που συμφωνώ ιδεολογικά μαζί σου, οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Η φαρμακοβιομηχανία είναι παραγωγή προϊόντων εργοστασιακή. Κι όταν τα εργοστάσια σου παράγουν ένα προϊόν μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης μιλάμε για αύξηση της παραγωγής. Τα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άρχισαν ήδη να επιστρέφουν στην κυβέρνηση τα λεφτά που δανείστηκαν, το αμερικανικό χρηματιστήριο σταμάτησε να πέφτει, ο δείκτης πώλησης ακινήτων είναι θετικός πια, μειώθηκε ο ρυθμός απολύσεων κ.ά.

Στην Ευρώπη, η Γερμανία (η οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης) έκλιεισε το τρίμηνο με θετικό δείκτη για πρώτη φορά μέσα στην χρονιά, στην Αγγλία η αγορά ακινήτων έκλεισε με θετικό δείκτη για 4ο συνεχόμενο μήνα κ.ά. Οι Διεθνείς Οργανισμοί προβλέπουν, με βάση τους αριθμούς, ότι όλο το 2010 θα είναι εξισορροπητικό έτος και οι βασικοί δείκτες θα κινηθούν από 0 έως +1.

Συμφωνώ ότι η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα είχε μεγάλη σχέση με τον θόρυβο γύρω από την νέα γρίππη και το εμβόλιο, γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι όλα όσα ακούω. Συμφωνώ και με τις απόψεις σου για τον Πλούτωνα. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που μπήκε στον Αιγόκερω ξέσπασε παγκόσμια οικονομική κρίση αλλά και κρίση αξιών σε σχέση με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Και συμφωνώ μαζί σου ότι έχουμε πολλά ακόμα να δούμε τα επόμενα χρόνια.

Quote Originally Posted by Pirate Jenny View Post
    Στο δικό μας σχολείο πάντως μας ζητήθηκε η βεβαίωση, διαφορετικά δεν θα δέχονταν το παιδί πίσω
    "Τα σχολεία είναι φυλακές" :evil:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Μήπως να ζητήσεις τα 130 ευρώ σου!

Μήπως να τους στείλεις τα κανάλια!!!!!!:nuts::nuts::nuts:
    Ολοι οι γονείς το ίδιο έκαναν, όχι μόνο εγώ, μερικές δεκάδες χιλιάδες απ ότι διαβάζω έχουν ήδη κάνει αυτήν την εξέταση, έχουν θησαυρίσει τα διαγνωστικά κέντρα.
    Επιπλέον υπάρχει το τρομακτικό "δωμάτιο της γρίπης" σε κάθε σχολείο υποχρεωτικά, εκεί που κλειδαμπαρώνουν όποιο παιδάκι έχει πυρετό μέχρι να το παραλάβουν οι γονείς του, με μάσκες και γάντια φυσικά
    Και φυσικά τα αντιμετωπίζουν σαν λεπρά και υπάρχουν παιδάκια που παρ' όλο που δεν αισθάνονται καλά δεν το λένε για να μην καταλήξουν στο "δωμάτιο":scared::scared:

Όνομα:
    Αντωνία

Παρούσα και σήμερα..
    και με τα 90 κιλά μου. Ποιός θα κάνει την καλή την πράξη να βρει τα...κυβικά μου?? στο 1.60 έμεινα...:embarrest
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Μητσάκο μου, καλημέρα σου και καλό μήνα.

Μ' αρέσει το πάθος σου και η ιδεολογία σου που διαφαίνεται μέσα από την ανάλυσή σου. Παρόλο όμως που συμφωνώ ιδεολογικά μαζί σου, οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Η φαρμακοβιομηχανία είναι παραγωγή προϊόντων εργοστασιακή. Κι όταν τα εργοστάσια σου παράγουν ένα προϊόν μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης μιλάμε για αύξηση της παραγωγής. Τα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άρχισαν ήδη να επιστρέφουν στην κυβέρνηση τα λεφτά που δανείστηκαν, το αμερικανικό χρηματιστήριο σταμάτησε να πέφτει, ο δείκτης πώλησης ακινήτων είναι θετικός πια, μειώθηκε ο ρυθμός απολύσεων κ.ά.

Στην Ευρώπη, η Γερμανία (η οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης) έκλιεισε το τρίμηνο με θετικό δείκτη για πρώτη φορά μέσα στην χρονιά, στην Αγγλία η αγορά ακινήτων έκλεισε με θετικό δείκτη για 4ο συνεχόμενο μήνα κ.ά. Οι Διεθνείς Οργανισμοί προβλέπουν, με βάση τους αριθμούς, ότι όλο το 2010 θα είναι εξισορροπητικό έτος και οι βασικοί δείκτες θα κινηθούν από 0 έως +1.
    ..................................................
    Κοραλλία μου, οι δείκτες ευημερούν και ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Στατιστικά, αν φας ένα κοτόπουλο και εγώ μείνω νηστικός, θα έχουμε φάει από μισό κοτόπουλο.

Η βασική μας διαφορά, από την οποία προκύπτει και η διαφορετικότητα στις εκτιμήσεις, είναι ότι "ασχολούμαι" λίγο πιο "εξειδικευμένα" με το συγκεκριμένο σπορ και δεν στέκομαι στους τίτλους που παρουσιάζονται από τα Μ.Μ.Ε. και τις κυβερνήσεις. Αυτοί κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι μέχρι τώρα "ανακάμψεις" οφείλονται στις κρατικές ενέσεις και όχι στην πραγματική αύξηση της παραγωγής, καθώς και η ζήτηση που λένε ότι υπάρχει είναι και αυτή πλασματική. Αν ρωτήσεις π.χ. έναν εισαγωγέα αυτοκινήτων θα σου πει για τους εκβιαστικούς τρόπους με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες τους αναγκάζουν να εισάγουν αυτοκίνητα χωρίς να υπάρχει καμιά προοπτική να τα πουλήσουν.

Επιπλέον οι βορειοαμερικανικές τράπεζες εντάσσουν στα φετινά τους κέρδη τα έσοδα από τις εκποιήσεις των σπιτιών που κατά χιλιάδες παίρνουν πίσω επειδή μένουν απλήρωτες οι δόσεις τους. Και έχουν έτσι και κουλούρι (το ακίνητο προς πώληση) και τυράκι (τις δόσεις που εισέπραξαν έως τώρα). Αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τα "τοξικά" που ξαναξεκίνησαν να πουλάνε μεταξύ τους, όπως γράφω και στο άλλο μου ποστ.

Ακόμα, πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι η φαρμακοβιομηχανία παρ' όλο που είναι "βιομηχανία" δεν μοιάζει καθόλου με τις "κλασικές " βιομηχανίες που έχουμε στο μυαλό μας. Δεν απασχολούν δηλαδή τον αντίστοιχο αριθμό εργατικού δυναμικού που απασχολεί π.χ. μια κλωστοϋφαντουργική μονάδα. Είναι πιο "κυριλέ", με πολύ λιγότερο προσωπικό, η επεξεργασία των πρώτων υλών της γίνεται με πολύ πιο απλούς και κυρίως φτηνούς τρόπους, άσχετα αν περιβάλλεται από την αίσθηση του ακριβού, του ειδικού μεν μαζικού δε. Σκέψου μόνο ότι περίπου το 60 με 80 τοις εκατό του κόστους μιας μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας αναλογεί στην έρευνα και όχι στους άλλους κοστοβόρους τομείς της.

Σου ξαναλέω ότι και να υπάρχουν θετικά πρόσημα σε διάφορους δείκτες αυτό δεν αντανακλά κι θετική κατάσταση στο σύνολο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχα, ως τράπεζα, πτώση 50% πέρυσι και φέτος έχω αύξηση 10%. Η ουσία είναι ότι χάνω 40% και δεν έχω κερδίσει 10%. Χωρίς βέβαια να εξετάζω από πού μου ήρθε αυτό το 10%, ε;

Ακόμα. Είμαι λεφτάς και τώρα που έχουν χάσει πολλοί τα σπίτια τους οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει, επειδή υπάρχει μεγάλη προσφορά. Είναι ευκαιρία να αγοράσω από πλειστηριασμό ένα ακίνητο σε πολύ χαμηλή τιμή. Αυτό όμως το κάνω εγώ που είμαι λεφτάς και όχι ένας φουκαράς που δεν έχει λεφτά. Το αν εγώ και 10 φίλοι μου εξίσου ή περισσότερο πλούσιοι κάνουμε κάποιες αγορές, οι οποίες λόγω του μεγέθους μας είναι μεγάλες και συμβάλλουν στο να φανεί ότι υπάρχει κίνηση στον κτηματομεσιτικό τομέα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και βελτίωση στον τομέα αυτό. Δες, για παράδειγμα, πώς τον πίνει το Ντουμπάι και θα καταλάβεις. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν και ξεφύγαμε απο το αρχικό θέμα, συμφωνώ Μητσάκο μαζί σου, για την πραγματική οικονομία.

Ωστόσο το θέμα είναι ότι είμαστε απλοί αριθμοί στις στατιστικές και δεν ενδιαφέρει - ούτε και συμφέρει-τους στατιστικολόγους-επικοινωνιολόγους-πολιτικούς-τραπεζίτες- λεφτάδες του κόσμου, αν εσύ έφαγες ή δεν έφαγες κοτόπουλο, ή αν έφαγες μισό ή ολόκληρο.
    Τους ενδιαφέρουν μόνο οι δείκτες. Και οι δείκτες όντως δείχνουν άνοδο. Αληθινή δεν είναι, ουσιαστική σαφώς δεν είναι, αλλά γι αυτούς είναι και ότι και να κράζουμε εγώ κι εσύ και πολλοί άλλοι, θα παραμείνει έτσι.

Στο θέμα των φαρμάκων τώρα, απορώ γιατί τώρα μας έκανε εντύπωση, ενώ τα ίδια συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες. Και πειράματα γίνονται και μάλιστα εν αγνοία πολλών...( δείτε πχ αφρική ) και ιοί κατασκευάζονται, και γίνονται και "τυπου βιολογικού πολέμου επιθέσεις" , χωρίς εχθρικές διαθέσεις κατα τ΄αλλα...καθαρά για το χρήμα.
    Πριν απο χρόνια μου λεγε η μαμά μου όπως και άλλοι υπήρχε μία κλασσική γρίππη που την λεγανε οι απλοί ανθρωποι ..κρυολόγημα, πίνανε κανά τσάι, τρωγανε και μια κοτόσουπα , αντε και καμιά ασπιρινούλα και τέλος:bigsmile:.
    Αυτά που ακούω για αλλοιώσεις και εξέλιξη των ιών τα ακούω με φοβερή επιφύλαξη καθώς η προσωπική μου άποψη- θαρρώ επίσης και η άποψη της ίδιας της φύσης- είναι ότι οι ιοί δεν είναι κατσαρίδες για να εξελιχθούν ώς προς την ανθεκτικότητα σε κατσαριδοκτονα...εξελίσσον αι φυσικά, παράλληλα όμως και με την δική μας ανοσία διότι χρειάζονται εμάς για να εξελιχθούν. ΑΝ καποιος ιός έχει εξελιχθεί ΤΟΣΟ ραγδαια, σημαίνει οτι "κάποιοι" βοήθησαν την ραγδαία ανάπτυξη του..

Στο θέμα της γρίππης, της διαφήμισης της γρίππης και κάθε γρίππης/κρίσης και σχετικών κατασκευασμένων κατά την άποψη μου καταστάσεων, απαντώ με αλλαγή καναλιού και dvd με τις περιπέτειες του roadrunner.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Μητσάκο μου,

ας δούμε τα δεδομένα μας, από μια άλλη σκοπιά. Η δημιουργία και πώληση των εμβολίων βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τις ΗΠΑ να ανακάμψουν από την οικονομική κρίση. Ίσως γι' αυτό γίνεται τόσος θόρυβος για μια γρίππη αρκετά ανώδυνη... για μάρκετινγκ!! Αυτό όμως είχε ως συνέπεια να τονωθεί αρκετά και η παγκόσμια οικονομία που παρασύρθηκε στην κρίση από τις ΗΠΑ.

Έτσι αν το δούμε πολιτικά, με κάθε εμβόλιο που γίνεται στηρίζεται η ... παγκόσμια οικονομία!! Το φοβερό ταυ με κορυφή τον Πλούτωνα που θα γίνει στα παρορμητικά δεν μου... μυρίζει και τόσο φάρμακα! Για να δούμε τι μας περιμένει.

.....δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως έτσι προσανατολίζω και γω την σκέψη μου ... να ξεχνάει ο παγκόσμιος λαός την ανεργία την πείνα και όλα τα κακά που μας φορτώνουν !!

φιλικά
    white.horse
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Παρούσα και σήμερα..
    και με τα 90 κιλά μου. Ποιός θα κάνει την καλή την πράξη να βρει τα...κυβικά μου?? στο 1.60 έμεινα...:embarrest
    BMI = 35.16 :bigsmile:
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Αντωνία

Μόνο 35,6 ??? Καλό μου αλογάκι , δεν ξέρεις τί χαρά μου έδωσες...νόμιζα ότι πέρασα κατά πολύ το όριο, αλλά είμαι ακριβώς πάνω του. Θα προσπαθήσω να μην το ξεπεράσω...

Θάμαι καλό παιδί,
    δεν θα μασάω πολύ
    θα κάνω γυμναστική
    και θα γελάω πολύ.

Θα πίνω τακτικά
    υγρά , πολλά υγρά
    κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά...
    θα κόψω και την τηγανιά !!!
    ΑΑΑ pspspspsp ΟΥΥΥΥ !!!
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)