- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 29
Thread: 5ος οίκος και πλανήτες!
-
18-11-2009, 05:51 PM #11
Re: 5ος οίκος και πλανήτες!
σκορπινάκι μου όμως δεν μου είπες για τους απογόνους!!
-
18-11-2009, 05:57 PM #12
Απ'οτι είδα στο χάρτη του-βάση της ημερομηνίας και ώρας γέννησης-στον Αιγόκερω βρίσκεται η ακμή του 7ου οίκου του...αρα θα ήθελε για σύντροφό του μια γυναίκα σοβαρή,υπεύθυνη,εργατική,φ λόδοξη,ίσως κ κάπως ψυχρή επιφανειακα, αλλα με καλές ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες(στοιχεία που διαθέτει κι ο ιδιος με Ήλιο και Ερμή στον Κριό).Ο Ποσειδώνας στον 5ο τον κάνει να τρέφεις αυταπάτες,έχοντας απραγματοποίητες προσδοκίες απο την ερωτική σύντροφο,του δίνει όμως παράλληλα μια εξαιρετική δημιουργική ικανότητα και έντονη φαντασία που μάλλον τίθεται υπο τον έλεγχο του Πλούτωνα ο οποίος κυβερνά τον 5ο οίκο του. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του,που σημαίνει οτι ο ακραίος συναισθηματισμός του φιλτράρεται επίσης και απο την αναλυτική τάση και την ικανότητα ορθολογικής προσέγγισης της Παρθένου.Επιπλέον μέσα στον 4ο οίκο του(οικογένεια,η μητέρα) εμπεριέχεται ο Ουρανός που φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις και μια αντισυμβατική και μάλλον...ακατάστατη οικογενειακή ζωή.Τον κάνει ανατρεπτικό,επαναστάτη και αμφισβητία μέσα στα στενά οικογενειακά πλαίσια και ίσως να φέρει και ξαφνική διάλυση ή χωρισμό όταν ο διελαυνων Ουρανός ή η διελαυνουσα Αφροδίτη αγγίξουν τον 4ο οίκο του ή σχηματίσουν τετράγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη σου.Δείχνει επίσης οτι η μητέρα του ήταν κάπως...διαφορετική απο τις άλλες και αρκετα...προχςρημένη!!!Με την Αφροδίτη του στους Ιχθείς πρέπει πάντα να προσέχει για τάσεις φυγής,εξειδανίκευσης προσώπων και την πιθανότητα να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Απο τον 8ο οίκο που βρίσκεται(η Αφροδίτη) τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, χρειάζεται μια βαθιά συναισθηματική σχέση(δε μπορει τις επιφανειακές καταστάσεις) αλλα τείνει να εξασκείς έλεγχο στις σχέσεις σου.Θεωρώ οτι οι Σελήνη και Κρόνος απο τον Ταύρο τον προσγειώνουν αρκετα, αν και ο ωροσκόπος στον Καρκίνο τον κάνει να πληγώνεται εύκολα.Το Μεσουράνημα στον Κριό τον κάνει κάπως εγωκεντρικό και λειτουργεί βοηθητικά νομίζω με την έννοια οτι του δίνει την ικανότητα να μην αναλώνεται παρα πολύ και να βλέπει και λιγάκι "ωχαδερφικα" τις καταστάσεις που τον ενοχλούν.
Σημ: Αυτό είναι το σωστό κείμενο.Τώρα θα κοιτάξω και τα δικά σου δτοιχεία,αγαπητη μου perg και θα σου πω σε λίγο την ερμηνεία.ο.κ?
-
18-11-2009, 05:59 PM #13
σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ, περιμένω kinky σκορπινάκι!!
-
18-11-2009, 06:30 PM #14
Παρακαλώ...ετσι κι αλλιώς με αυχαριστεί αυτό που κανω γιατι το κάνω με την καρδιάμου!!!Καταρχάς η συμβατότητα σας ως ζευγάρι κυμαίνεται στα εξής επίπεδα:77%αρμονία-47%ενταση...ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε γενικές γραμμές,μόνο που πρεπει να προσέξετε λιγάκι τον παρορμητισμό σας για ναμην μετατρέπεται το σπίτι σε αρένα!!!
Εσυ εχεις τον Κρόνο πάνω στον Ωροσκόπο σου και τον Ήλιο στον 7ο,οπότε εσυ θα είσαι μάλλον εκείνη που θα κάνει πίσω ή θα υποχωρεί πρώτη απο μια διαμαχη!!Ε,καλό είναι να βάλεις σε λειτουργία τη γυναικεία πονηριά σου,ώστε να τον αφήσεις να νομιζει οτι έχει το πάνω χέρι,ενώ εσυ "υπογείως" να κινείς τα νήματα,όπως πολύ σοφά έκαναν οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας!!!!Ε?Μόνο πρόσεχε λίγο τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί με τον Ερμή στον 6ο ΄θα γίνεσαι καυστική ή ειρωνική όταν νιώθεις θιγμένη κι αυτό πυροδοτεί εντάσεις,τις οποίες δεν αντέχεις και σου χαλάν την αρμονία και την ισορροπία σου!ο.κ?
Επίσης...εσυ,καλή μου perg,έχεις ακμή 50υ οίκου στον Τοξότη με εμπεριεχόμενους εκει Σελήνη και Ποσειδώνα.Δε βλέπω κάποιο σημαδι δυσαρμονίας ή προβλήματος όσον αφορα την απόκτηση παιδιών(απο όσα γνωρίζω δηλαδη).Οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς.
Ο δικός σου 4ος είναι στον Σκορπιό με Ποσειδώνα εκει και εχοντας και τη Σελήνη σου στον Τοξότη και στον 5ο οίκο νομίζω πως θα γίνεις μια πολύ στοργική μανούλα, αυστηρή εκεί που πρέπει και ταυτοχρονα συζητησιμη και θα δίνεις ελευθερία κινήσεων στα παιδιά σου(καθώς θα γίνεσαι και εσυ παιδί μαζί τους) και θα τα ωθήσεις να γίνουν ανεξάρτητα και με αυτοπεποίθηση!!
Η αφροδίτη σου στον Κριο κάνει μια ςραία σύνοδο με τον Ήλιο του άντρα σου, μια πολύ καλή ο΄ψη για γάμο,καθώς δείχνει κατανόηση,στοργή και διαλλακτικότητα.Ο Δίας σου είναι πολύ κοντα(συνοδος) στη Σελήνη και στον Κρόνο του,όψεις που δείχνουν διαρκεια και συναισθηματικό δέσιμο.
-
18-11-2009, 07:53 PM #15
αχ kinky σκορπινούλα μου έπεσες μέσα σε όλαααα!!!! οντως είμαστε ταιριαστοί, αν και διαφορετικοί!!! η αλήθεια είναι οτι πιο νευρική είμαι εγώ, ο καλός μου αργεί να θυμώσει αλλά όταν συμβεί αυτό καλύτερα να λείπω από το σπίτι!!!! εγώ είμαι πολύ ειρων και καυστική, σπάει κόκκαλα η γλώσσα μου, αυτό είναι αλήθειαααα! ό λόγος που με καίει το θέμα τεκνοποίησης είναι επειδή έχουμε ένα παιδάκι 3 ετών που ήρθε εύκολα και γρήγορα αλλά τώρα κάναμε κάτι εξετάσεις γιατι δεν ερχόταν το 2ο και βρέθηκε πρόβλημα στο σύζυγο το οποίο μας ξάφνιασε δυσάρεστα!! βέβαια το ενστικτό μου μου λέει οτι 2ο παιδάκι θα έρθει απλά ήθελα να ξέρω αν φαίνεται κάποια μεγάλη καθυστέρηση ή δυσαρμονία και παιδευτώ. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυσή σου. Ζηλεύω που έχεις αυτό το ταλέντο να "βλέπεις" κάποια πράγματα για τους ανθρώπους...καταλαβαίνεις το άγχος μου τώρα λοιπόν για την τεκνοποίηση...
-
19-11-2009, 10:58 AM #16
Το ταλέντο αυτο,καλή μου, το ειχα μεν εμφυτο, αλλα εξελίχτηκε και εγινε αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα μου πλεον γιατι το καλλιέργησα. Ο χάρτης μας μπορει να δίνει καποιες εμφυτες τάσεις και ικανότητες,είναι καθαρά στο χέρι μας ομως να τις αξιοποιήσουμε σωστα και κυρίως...δημιουργικά!:
Πραγματικά χάρικα που σε βοήθησα, γιατι είναι και στη φύση μου δίνω απλόχερα καθώς απολαμβάνς παραγματικά τη χαρά της προσφοράς,χςρίς κανένα αντάλλαγμα,μόνο και μόνο γιατι αυτό "γεμίζει" την ψυχή μου και να με κάνει να αισθάνομαι χρ'ησιμη,αρα αποδεκτη και αξια ννα αγαπηθω!
Ευχομαι να εισαι on-line αργοτερα και να τα πουμε στο chat!
φιλια...καλη σου μερα!!!!
-
23-11-2009, 12:19 AM #17
καλησπερα, παιδια. θα μπορουσε καποιος να μου πει τη δικη του αποψη για το ο,τι στον 5ο οικο εχω συγκυβερνητες Τοξοτη- Αιγοκερω των οποιων οι κυβερνητες (Διας- Κρονος) σχηματιζουν οψη συνοδου στο 2ο
-
23-11-2009, 11:57 AM #18
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-11-2009, 03:35 PM #19
Ακριβως. Τι εχεις να μου πεις?
-
23-11-2009, 04:24 PM #20
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.