s
Quaoar πλανήτης-Χάρτες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Quaoar πλανήτης-Χάρτες

Καλησπέρα σας.Διάβαζα τα σχετικά άρθρα που έχετε ανεβάσει σχετικά με τα παιδιά Ιndigo και το πλανήτη Quaoar...Επειδή έχω σοβαρές υποψίες οτι μπορεί και να είμαι Ιndigo με βάση πολλά γεγονότα και χαρακτηριστικά που προαναφέρατε,και μου κινησε τη περιέργεια αυτο που προαναφέρατε σε σχέση με τη θέση του πλανήτη Quaoar,θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει η θέση του στο χάρτη μου;

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,η βοηθειά σας σημαίνει πολλά!

:-)

εδώ είναι ο χάρτης μου!

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/special.php

Re: Quaoar πλανήτης-Χάρτες

Quote Originally Posted by kafrobarbie View Post
    Καλησπέρα σας.Διάβαζα τα σχετικά άρθρα που έχετε ανεβάσει σχετικά με τα παιδιά Ιndigo και το πλανήτη Quaoar...Επειδή έχω σοβαρές υποψίες οτι μπορεί και να είμαι Ιndigo με βάση πολλά γεγονότα και χαρακτηριστικά που προαναφέρατε,και μου κινησε τη περιέργεια αυτο που προαναφέρατε σε σχέση με τη θέση του πλανήτη Quaoar,θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει η θέση του στο χάρτη μου;

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,η βοηθειά σας σημαίνει πολλά!

:-)

εδώ είναι ο χάρτης μου!

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/special.php
    Δεν γνωρίζω αν ο ...Quaoar έχει τόσο μεγάλη αστρολογική ισχύ ώστε να θεωρείται η σημασία του καταλυτική στη διαμόρφωση χαρακτήρων, έτσι όπως την αποτυπώνουν/αντικατοπτρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί. Για την ακρίβεια, νομίζω ότι κανένας από τους ...κοτρωνοειδείς :toung: που κατά συρροή εντάσσονται στην αστρολογική μελέτη ( ; ) δεν μπορεί να συνεισφέρει στην ανάλυση μιας ολόκληρης περιόδου που συμπεριλαμβάνει σχεδόν μια δεκαετία, ιδίως όταν σε αυτήν τη δεκαετία έχεις όψεις συνόδου/εξαγώνου με Ουρανό-Ποσειδώνα-Πλούτωνα και κατά διαστήματα να συμμετέχουν και οι Κρόνος-Δίας. Όταν έχεις "γίγαντες" αστρολογικούς να κάνουν παιχνίδι, τι να σου πει ο Φόλος κι ο Ιξίων, ο Quaoar και η ...Βαρούνα :bigsmile:
    Θα σου έλεγα να επικεντρώσεις κυρίως στις όψεις που κάνουν οι Ουρανός-Ποσειδώνας-Πλούτωνας με τους προσωπικούς σου πλανήτες και να αφήσεις την κοτρώνα να περιφέρεται στην απεραντοσύνη του διαστήματος ήσυχη κι ωραία :bigsmile:

ΥΓ: Έχε υπόψιν ότι οι χάρτες του προγράμματος ανεβαίνουν επισυναπτόμενοι και όχι με το λινκ τους, τουτέστιν πρέπει να τον σώσεις πρώτα και μετά να τον ανεβάσεις με επισύναψη στο ποστ, χρησιμοποιώντας την επιλογή " επιπρόσθετες επιλογές" που βρίσκεται πάνω από το πεδίο που συμπληρώνεις το κάθε ποστ
    ( * Απάντηση στο Θέμα* Επιπρόσθετες Επιλογές * Topic Review ◊ Newest First * Κανόνες Σύνταξης), εκτός και αν πιστεύεις ότι όλοι έχουμε ενεργοποιημένο το τρίτο μας μάτι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

edw einai o xartis mou!

Όνομα:
    Δεσποινα

:bigsmile:Γιατι γραφεις με ξενους χαρακτηρες;
    γυρισε το πληκτρολογιο σου στα ελληνικα γραμματα
    ειναι ορος του σαιτ που μας φιλοξενει

ευχαριστω πολυ:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

συγνώμη! το ξεχασα από συνήθεια και το θημήθηκα όταν πλέον ήταν αργά ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)