- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: Απορία για 2ο οίκο.
-
15-11-2009, 06:39 PM #1
Απορία για 2ο οίκο.
γεια σας θελω να συμμετεχω στη συζητηση και ισως μπορεσετε να μου λυσετε καποιες αποριες. εχω 2ο οικο στις 14 μοιρες του λιονταριου μεχρι τις 8 μοιρες της παρθενου. αυτο σημαινει οτι μετα τα 14 χρονια αλλαξε ο τροπος που λειτουργουσε ο 2ος οικος μεσα στο λιονταρι. οποιος μπορει ας μου απαντησει..... ευχαριστω
-
16-11-2009, 11:06 AM #2
Re: Απορία για 2ο οίκο.
Δεν γνωρίζω βέβαια πολλά από αστρολογία, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ενοείς όταν λες ότι μετά τα 14 άλλαξε ο τρόπος που λειτουργεί ?
-
16-11-2009, 02:34 PM #3
Πως την εννοείς την αλλαγή; Στον Κρόνο αναφέρεσαι; Γίνε λίγο πιιο συγκεκριμένη στο ερώτημα σου.
-
17-11-2009, 05:19 PM #4
εχετε δικιο δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου.Οταν ο 2ος οικος ξεκιναει στις 14 μοιρες του λιονταριου και τελειωνει στις 8 μοιρες της παρθενου ,αυτο σημαινει οτι θα επιρεαζομαι και απο το λιονταρι και απο την παρθενο,
ή κοιταμε μονο την ακμη του οικου χωρις να μας ενδιαφερει σε ποιο ζωδιο τελειωνει .Σας ευχαριστω που μου απαντησατε παιδια κι ελπιζω να μαθω πραγματα μαζι σας.:bigsmile:
-
17-11-2009, 08:20 PM #5
Ο Δεύτερος οίκος αφορά συγκεκριμένα θέματα, τα υλικά μας αποκτήματα, τα χρήματα που βγάζουμε από προσωπική προσπάθεια, την συναισθηματική μας ασφάλεια. Για να σχηματίζουμε μια εικόνα, κοιτάμε το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή, τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα, τις όψεις που σχηματίζουνε, βλέπουμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του 2ου (πχ. κυβερνήτης του Λιονταριού είναι ο Ήλιος), αν σημειώνει όψεις με τους πλανήτες που βρίσκονται (αν βρίσκονται) μέσα στον 2ο, κτλ κτλ...
Τι ψάχνεις ακριβώς;
-
18-11-2009, 01:53 PM #6
αααχχχ... !! Έχω και εγώ μια απορία για τον 2ο οίκο...
τον προσέχω πάντα πολυ γιατι έχει μέσα την Σελήνη μου (μου ζητάει οικονομική ασφάλεια, έτσι δεν είναι?), μια φλογάτη Σελήνη στον Κριο, που δεν μπορώ να την κάνω να ηρεμήσει...
είμαι διαρκώς σε μια συναισθηματική φουρτούνα!!!
ο 2ος οίκος μου ξεκινά απο τις 12° των Ιχθύων και τελειώνει μετά τις 21° του Κριού
έχει μέσα μόνο την Σελήνη στις 15° του Κριού, η οποία έχει:
Τρίγωνο ¶ρης 6.48
Τρίγωνο Ποσειδώνας 3.69
Αντίθεση Πλούτωνας 4.84
θα είμαι πάντα έτσι?
-
18-11-2009, 03:42 PM #7
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-11-2009, 04:00 PM #8
-
18-11-2009, 04:08 PM #9
Γεια σας! Θέλω να κάνω μία ερώτηση (που έχω ξανακάνει, αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση) :
Ο 2 οίκος μου έχει ακμή στον Αιγόκαιρο και περιλαμβάνει τον Δία στον υδροχόο. Απ' ότι ξέρω αυτό από μόνο του δεν είναι κακό για τα οικονομικά. Όμως ο Δίας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον πλούτωνα και την αφροδίτη, που με προβληματίζει! Μπορεί κάποιος να μου πει την αποψή του για αυτό ? Επιπλέον, να σας πω ότι ο Δίας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, Ωροσκόπο και Ερμή και τρίγωνο με τον ¶ρη. Ακόμα, ο Κρόνος κυβερνήτης του Αιγοκαιρου σχηματίζει δύο θετικές όψεις με το Μεσουράνημα και τον Ήλιο, αλλά βρίσκεται στον 12 οίκο.
-
06-10-2010, 05:20 PM #10
Αγαπητό πλανητάκι,
Αν προχωρησουμε την ακμή του 2ου οίκου σου προοδευτικά κατά 1 μοίρα --> 1 χρόνο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μετά τα 14 χρόνια άλλαξε ο τρόπος που λειτουργούσε ο 2ος οίκος σου, αν φυσικά δεν έχεις πλανήτες στον Λέοντα και στην Παρθένο.
Αν για παράδειγμα βρίσκεται ο Ήλιος σου στο 2ο οίκο (αφού είσαι Παρθένος) και αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται στις πρώτες μοίρες, τότε σίγουρα είχες κάποια οικονομική αλλαγή. :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.