- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 29
Thread: 5ος οίκος και πλανήτες!
-
18-11-2009, 01:31 PM #1
5ος οίκος και πλανήτες!
Δίας στον Τοξότη, στον 5ο οίκο, Ποσειδώνας στον Τοξότη στον 5ο οίκο και ακμή 5ου οίκου στον Αιγόκερω καθώς και ¶ρης στον Αιγόκερω σε αντρικό γενέθλιο χάρτη τι σημαίνουν όσον αφορά την απόκτηση απογόνων?
-
18-11-2009, 02:48 PM #2
-
18-11-2009, 02:56 PM #3
Re: 5ος οίκος και πλανήτες!
:toung:leoma μου, ίσως γράφω κάτι λάθος. θα σου δώσω τα στοιχεία γέννησης. 30/03/1971, ώρα:12:35 το μεσημέρι, περιοχή Λαμία, άντρας! ευχαριστώ!!!!
-
18-11-2009, 04:49 PM #4
leoma μου έχεις δίκιο έγραψα λάθος την ακμή του οίκου
Λοιπόν
στον 5ο οίκο, Δίας & Ποσειδώνας και οι δυο στον Τοξότη, ακμή 5ου οίκου στον Σκορπιό και Αρης στον Αιγόκερω! Τί μας δείχνουν αυτά για απόκτηση απογόνων?
ευχαριστώ:bigsmile:
-
18-11-2009, 05:14 PM #5
Σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσω να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αγαπητε perg...θα ξεκινήσω με μια αναφορά σε κάποια βασικά στοιχεια που ίσως και να γνωρίζεις ήδη(δεν είμαι ειδική επι του θέματος,αλλα μελετάω χρόνια αστρολογία).Λοιπόν...o 5os οίκος εχει να κάνει με θέματα όπως δημιουργικότητα,παιδιά,ερω τικές σχέσεις υπο την έννοια όμως του εραστη ή της ερωμένης(ο 7ος αναφέρεται στον/στην σύζυγο).Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 5ου, ο Κυβερνήτης αυτού, ο οίκος του Κυβερνήτη καθώς και οι όψεις που κανει δίνουν μια βασική εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα συμπεριφερθεί μέσα στις -πλατωνικές περισσότερο-ερωτικές του σχέσεις, αλλα και το είδος του εραστή(στην περίπτωσή σου της ερωμένης) που αναζητά και τα στοιχεία που τον έλκουν στους άλλους(σε συνδυασμό με την ακμή του 7ου(ζώδιο,οίκος κυβερνήτη,όψεις κυβερνήτη,)καθώς και τα ζώδιο-οίκος-όψεις της Αφροδίτης αν πρόκειται για άνδρα ή του Ήλιου+¶ρη αν πρόκειται για γυναίκα).
Στην περίπτωσή σου,πιό συγκεκριμένα και με βάση αυτά τα στοιχεία που δίνεις-χρειάζομαι όλα τα στοιχεία που σου ανέφερα παραπάνω για να έχω μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα-...θεωρώ πως έχει δίκιο η leona .Το πιθανότερο είναι οτι η ακμή του 5ου οίκου σου βρίσκεται στον Τοξότη!!!-αν ο οι Δίας και Ποσειδώνας ειναι οντως εμπεριεχόμενοι στον 5ο δείχνουν:ο δε Δίας μια πληθωρικότητα(μπορεί να κάνεις πολλα παιδια), ο δε Ποσειδώνας μια τάση να εξαπατήσεις ή να εξαπατηθείς στιςε σχέσεις σου.Για να σου πω περισσότερα, θα ήθελα να ξέρω ημερομηνια+ωρα γέννησης 'ωστε να δω ολο το χαρτη σου.
Με εκτίμηση...το Μαράκι
-
18-11-2009, 05:21 PM #6
Να συμπληρώσω οτι με ακμή 5ου στο Σκορπιό -οι Δίας και Ποσειδώνας εμπεριέχονται τελικά στον 5ο;;;αν ναι ισχύουν αυτά που σου είπα-έχεις την τάση να είσαι κάπως κυριαρχικός και απαιτητικός στις ερωτικές σου σχέσεις, δείχνοντας δύναμη χαρακτήρα,σθένος,αντοχή στα δύσκολα αλλα και μεγάλο...ερωτισμό και εντονη σεξουαλικότητα...αυτά ακριβώς τα στοιχεία ανα ητας και στην ερωμένη σου,στα φλερτ σου,ελκεσαι δηλαδη απο δυναμικές γυναίκες που εκμπέμπουν μια αύρα ερωτισμού και μυστηρίου!
-
18-11-2009, 05:32 PM #7
σκορπίνα μου να σου πω οτι είμαι γυναίκαι και τα στοιχεία είναι του συζύγου μου. τα οποία είναι τα εξής:
30/03/1971, ωρα 12:35 το μεσημέρι στη Λαμία! τα δικά μου στοιχεία είναι 12/02/1977, ώρα 17:10, Αθήνα.
Με ενδιαφέρει να δω αν η απόκτηση απογόνων φαίνεται στους χάρτες μας και αν θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό... σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. θέλει πολύ δουλειά ο κόσμος των άστρων και δεν ξέρω απο πού να αρχίσω!!
-
18-11-2009, 05:46 PM #8
Απ'οτι είδα στο χάρτη σου-βάση της ημερομηνίας και ώρας γέννησης που έδωσες στο μέλος leoma-στον Αιγόκερς βρίσκεται η ακμή του 7ου οίκου σου...αρα θα ήθελες για σύντροφό σου μια γυναίκα σοωαρή,υπεύθυνη,εργατική,φ λόδοξη,η οποία ίσως να σου φανεί κάπως ψυχρή επιφανειακα, αλλα με καλές ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες(στοιχεία που διαθέτεις κι εσύ με Ήλιο και Ερμή στον Κριό).Ο Ποσειδώνας στον 5ο σε κάνει να τρέφεις αυταπάτες,έχοντας απραγματοποίητες προσδοκίες απο την ερωτική σύντροφο,σου δίνει όμως παράλληλα μια εξαιρετική δημιουργική ικανότητα και έντονη φαντασία που μάλλον τίθεται υπο τον έλεγχο του Πλούτωνα που κυβερνά τον 5ο οίκο σου. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και στον 3ο οίκο σου,που σημαίνει οτι ο ακραίος συναισθηματισμός σου φιλτράρεται επίσης και απο την αναλυτική τάση και την ικανότητα ορθολογικής προσέγγισης της Παρθένου.Επιπλέον μέσα στον 4ο οίκο σου(οικογένεια,η μητέρα) εμπεριέχεται ο Ουρανός που φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεισ και μια αντισυμβατική και μάλλον...ακατάστατη οικογενειακή ζωή.Σε κάνει ανατρεπτικό,επαναστάτη και αμφισβητία μέσα στα στενά οικογενειακά πλαίσια και ίσςσ να φέρι και ξαφνική διάλυση ή χωρισμό όταν ο διελαυνων Ουρανός ή η διελαυνουσα Αφροδίτη αγγίξουν τον 4ο οίκο σου ή σχηματίσουν τετράγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη σου.Με την Αφροδίτη σου στοθς Ιχθείς πρέπει πάντα να προσέχεις για τάσεις φυγής,εξειδανίκευσης προσώπων και την πιθανότητα να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Απο τον 8ο οίκο που βρίσκεται(η Αφροδίτη) σε κάνει κτητικό κα ζηλιάρη σύντροφο, χρειάζεσαι μια βαθιά συναισθηματική σχέση(δε μπορεις τις επιφανειακές καταστάσεις) αλλα τείνεις να εξασκείς έλεγχο στις σχέσεις σου.Θεωρά οτι οι Σελήνη και Κρόνος απο τον Ταύρο σε προσγειώνουν αρκετα, αν και ο ωροσκόπος στον Καρκίνο σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα.Το Μεσουράνημα στον Κριό ευτυχώς σε κάνει κάπως εγωκεντρικό και λειτουργεί βοηθητικά νομίζω με την έννοια οτι σοθ δίνει την ικανότητα να μην αναλώνεσαι παρα πολύ και να βλέπεις και λιγάκι "ωχαδερφικα" τις καταστάσεις πυ σε ενοχλούν.
-
18-11-2009, 05:48 PM #9
ααααααα...αν είναι του αντρα σου τα στοιχεία τότε αυτά που σου έγραψα αντεστρεψέ τα στο αρσενικό τους και όπου βλέπεις αρσενικό γένος στο θυλυκό του!!!!σορρυ...
-
18-11-2009, 05:50 PM #10
οχι καλε!!!μια χαρα στα εγραψα γιατι το ειχα δει που δίπλα στιν ιμερομινια γέννησης εγραφες ¨αντρας ειναι"
,απλα το"σου" γινεται "του",αφου δε μιλαμε για σενα,αλλα για τον αντρα σου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.