- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 141
-
16-11-2009, 10:12 AM #31
Re: Πτώσεις, Εξάρσεις και άλλα παραμύθια
Ζεστή και όμορφη η παρουσία σου Ania.
Χαίρομαι που έδωσα την αφορμή για να μοιραστείς κι εσύ μαζί μας σκέψεις, μνήμες και συναισθήματα.
Νομίζω ότι μια κατάθεση ψυχής είναι ότι πολυτιμότερο θα μπορούσε να βγει από οποιοδήποτε άρθρο.
Ιδιαίτερα αν χρωματίζει αστρολογικούς κώδικες και όρους με τη λάμψη της εσωτερικής αλήθειας...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
16-11-2009, 11:39 AM #32
-
16-11-2009, 01:01 PM #33
Το κείμενο εκτός από εκπαιδευτικό χαρακτήρα είχε και σοβαρές δόσεις χιούμορ- ο αγαπημένος μου συνδυασμός- τα συγχαρητήρια μου λοιπόν:bigsmileΦτού ξελευθερία και για τον ¶ρη μου στην Παρθένο! Δεν πλένει μόνο τα πιάτα αν εκνευριστεί αλλά μπορεί να γίνει ακόμα και σήριαλ κίλερ:nuts: - τουλάχιστον σύμφωνα με το άρθρο)
Αν και ούτε επαγγελματίας είμαι, ούτε διαθέτω και τις γνώσεις των περισσότερων συμμετεχόντων …
Προσωπική μου άποψη, ότι χρειάζονται και αυτοί οι κανόνες καθώς δίνουν την ουσία της φύσης ενός πλανήτη. Ένας ¶ρης, όπως και να το κάνουμε θα νιώθει πιο άνετα για παράδειγμα στον Κριό γιατί είναι η φύση του ¶ρη να είναι φόρα παρτίδα, να προβάλλεται, να είναι φιλόδοξος, επιθετικός, να παίρνει πρωτοβουλίες, να δράσει γρήγορα κτλ.- το αν αυτό είναι καλό ή όχι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο.
Το ότι μπορεί απο την άλλη να βρεθεί στον Καρκίνο, ή στους Ιχθείς για παράδειγμα δεν σημαίνει ότι παύει να είναι ¶ρης. Δεν καταργείται. Αλλά υιοθετεί τρόπους έκφρασης οι οποίοι δεν ταιριάζουν στην φύση του. Ενώ θα έβγαινε απευθείας στην επίθεση, τώρα επιτίθεται πλαγίως ή με παθητική επιθετική συμπεριφορά, διστάζει και αυτό δεν είναι το φυσικό του. Έχει φιλοδοξίες, αλλά αυτές ξεκινούν, μπερδεύονται και κάποτε διαλύονται από/ στο συναίσθημα. Αλλά αυτό δεν δείχνει έναν ¶ρη που υπολείπεται των άλλων, αλλά έναν ¶ρη που εκφράζεται αλλιώς. Που η κινητήριος δύναμη του, τα κίνητρα να αγωνιστεί, θα είναι διαφορετικά.
Το να εκφράζεται αλλιώς δε σημαίνει κάτι «καλό» είτε «κακό», θα εξαρτηθεί από τις όψεις του, την θέση του μέσα σε ένα ωροσκόπιο: Κάποιοι άνθρωποι θα μεγαλουργήσουν με ¶ρη σε Καρκίνο, αμυνόμενοι επιθετικά, ή υπερασπιζόμενοι τα «ιδανικά» του Καρκίνου ίσως, ή βάζοντας νερό στο κρασί τους σε μια στρατηγική υποχώρησης που μπορεί να κερδίσει ολόκληρη μάχη – ή/ και κάποιες φορές ίσως κάποιοι να γίνονται μνησίκακοι, γιατί έχουν παρανερώσει το κρασί τους και δεν κέρδισαν και αυτό που ήθελαν.
Επιπλέον τα δεδομένα αλλάζουν σε κάθε εποχή και δεν γίνεται σε κάθε περίπτωση να αλλάζουμε την φύση του κάθε πλανήτη σύμφωνα με τις προσδοκίες μας ή ιδανικά της κάθε εποχής. Αυτό που μπορεί όμως σαφώς να αλλάξει, είναι την επόμενη φορά που θα δούμε έναν πλανήτη σε πτώση να μην τον «σταυρώσουμε».
Για μένα το ζήτημα είναι το αν μια «επανάσταση» όπως αναφέρθηκε, θα έρθει δια της αποδαιμονοποίησης των εξάρσεων, πτώσεων και λοιπών παραμυθιών και αν αυτή η αποδαιμονοποίηση θα έρθει ως αποτέλεσμα της δαιμονοποίησης των θέσεων έξαρσης ( ώστε να φαντάζουν πιο θετικές οι θέσεις πτώσεων/ αδυναμίας ), ή αν η "επανάσταση" θα έρθει μέσα από τον τρόπο προσέγγισης, δλδ από το να εξετάζονται τόσο τα θετικά όσο και αρνητικά σημεία της θέσεως ενός πλανήτη σε όποιο ζώδιο κι αν βρεθεί, σε συνάρτηση πάντα με τις όψεις και το σύνολο ενός ωροσκοπίου, που έτσι κι αλλιώς, με τις λιγοστές μου γνώσεις, νομίζω ότι είναι το αυτονόητο.
Αν και έχω την αίσθηση ότι επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί από αρκετούς, οφείλω να πώ ότι δεν διαφωνώ ως προς την λιγότερο καταστροφολογική ερμηνεία μιας θέσης πτώσης ή αδυναμίας, αλλά σαφώς διαφωνώ προσωπικά, στην ισοπέδωση της φύσης του κάθε πλανήτη και της ευκολίας με την οποία αυτός εκφράζεται σε κάποια ζώδια σε αντιδιαστολή με κάποια άλλα και θεωρώ πως αυτή η ευκολία /δυσκολία έκφρασης όντως επηρεάζει τον ψυχισμό ενός ανθρώπου.
Τέλος, πιστεύω ότι οι χάρτες μας είναι ζυγισμένοι και οι θέσεις συνολικά σε ένα ωροσκόπιο σοφά δοσμένες. Αρκεί να θελήσουμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του ωροσκοπίου μας.:bigsmile:
Αυτά απο μένα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
16-11-2009, 02:23 PM #34
Αγαπητή Vikou, η φράση « στα δύσκολα ήμουν μπροστά » για τον καθένα έχει διαφορετική έννοια και στην δική σου περίπτωση δεν γνωρίζω ακριβώς τι σημαίνει, διεκδικώ τα θέλω μου, υπερασπίζομαι τα θέλω μου η πάντα καταφέρνω να ανταπεξέρχομαι? Το τι είναι προτέρημα και τι ελάττωμα καθορίζεται ανάλογα με το που και πως τελικά διοχετεύεται η δράση μας και όπως λέει και ο Γιάννης κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Το να διατηρεί κάποιος με ¶ρη στον Καρκίνο στην προσωπική του ζωή χαμηλό προφίλ χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του και στο περιβάλλον του σαφέστατα, είναι προσόν, αρκεί να μην καταπιέζεται. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος με τον ¶ρη εκεί, αποφασίσει να δράσει εκτός οικογενειακού η οικείου περιβάλλοντος είτε γιατί το επιθυμεί είτε γιατί του επιβάλλεται λόγω συνθηκών.
Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται δεν παρουσιάζονται γιατί το άτομο είναι προβληματικό, ελαττωματικό αλλά γιατί καλείται να κάνει πράγματα έξω από την φύση του. Σκέψου κάποιον που από την μια στιγμή στην άλλη υποχρεώθηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες, να πάρει την ζωή στα χεριά του, όχι γιατί ξύπνησε μια ωραία Πρωία και αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί αλλά γιατί έμεινε ορφανός μέσα σε 1 χρόνο, από μάνα και πατερά. Θέλεις να σου πω πως λειτούργησε? Δυστυχώς όχι πολύ καλά, το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε μετά βασάνων και κοπών και υστέρα από την υπερβολική στήριξη φιλών και συγγενών. Αν αυτό το άτομο είχε έναν ¶ρη στον Κριό καλώς η κακώς θα έπαιρνε την ζωή στα χεριά του πολύ νωρίτερα , με λιγότερο κόστος ψυχικό και οικονομικό ( γιατί το πιθανότερο είναι να μην πλήρωνε για ψυχοθεραπείες).
Θεωρώ πως συμπεριφορές, αντιδράσεις και γεγονότα σχετίζονται με ολόκληρο το ωροσκόπιο μας, με τον τρόπο διαπαιδαγώγησης μας αλλά και με το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Αλλιώς θα λειτουργήσει ο ¶ρης του Καρκίνου στην Σουηδία που έχει για παράδειγμα, ελάχιστο ποσοστό εγκληματικότητας και αλλιώς θα λειτουργήσει ο ίδιος ¶ρης στην Παλαιστίνη. Να σε σίγουρη πως στην 2η περίπτωση ένα βλέμμα δεν είναι αρκετό για να πετύχει όλα όσα επιθυμεί, χρειάζεται κάτι περισσότερο και αυτό είναι η δράση μια δράση που δυσκολεύεται να βγει στο ζώδιο της Σεληνης.Τελειώνοντας, θέλω να πω, πως είτε βάλουμε τίτλους-ετικέτες είτε όχι, ο κάθε πλανήτης έχει τις δικές του ιδιότητες τις οποίες κάπου τις εκφράζει ανετότερα και κάπου όχι. Κάθε τίτλος επεξηγείται και κατανοείται αρκεί να αναλυθεί χωρίς να χρειάζεται ένας δάσκαλος\α να περιφέρει δεξιά και αριστερά ένα ωροσκόπιο ως κατάπτυστο η παράδειγμα προς αποφυγήν.
ΥΓ. Πάντως, το γεγονός πως εύκολα ξεχνάς καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει δεν σχετίζεται με τα Καρκινιστικά σου στοιχεία.. Οι Καρκίνοι δεν ξεχνούν οτιδήποτε τους χαροποιήσει η πληγώσει και αυτό γιατί τα κλωθογυρίζουν διαρκώς στο μυαλό τους.
-
16-11-2009, 03:54 PM #35
Καλημέρα, Γιάννη μου.
Όντως υπάρχει γεωθερμική, αιολική και υδροηλεκτρική ενέργεια και δεν είναι "καλές" ή "κακές", δεν τις κρίνουμε ηθικά. Αν βάλουμε όμως μια ανεμογεννήτρια δίπλα από ένα καταρράκτη θα έχουμε υδροηλεκτρική ενέργεια; Η απάντηση είναι φυσικά όχι. Δεν μπορούμε να συνδυάσουμε οποιαδήποτε μορφή ενέργειας με οποιαδήποτε διαδικασία για να παράξουμε ηλεκτρισμό.
Ο ¶ρης, και οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης, εκφράζει μια μορφή ενέργειας η οποία φιλτράρεται μέσα από τα 12 ζώδια δίνοντας ένα αποτέλεσμα, μια μορφή ενέργειας. Κάποιες φορές αυτό λειτουργεί καλά, κάποιες φορές όχι.
Το θέμα της πτώσης των πλανητών δεν είναι ούτε ηθικό (καλό ή κακό) ούτε κοινωνικό, είναι ψυχολογικό. Τα ηθικά και κοινωνικά κριτήρια ελάχιστα με απασχολούν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ψυχική ευημερία του ατόμου. Δεν θα έλεγα ποτέ σε ένα άντρα "πρέπει να είσαι πιο μάτσο για να εκπληρώνεις τον κοινωνικό σου ρόλο" ούτε θα έλεγα ποτέ σε ένα άντρα που ζει σε μια κοινωνία Αμαζόνων "πρέπει να είσαι πιο χαμηλών τόνων γιατί οι γυναίκες έχουν τον επιθετικό ρόλο". Αυτό είναι απλοποίηση του προβλήματος.
Οι πλανήτες σε πτώση δείχνουν ψυχολογικές δυσκολίες που προέρχονται από εμπειρίες της παιδικής ηλικίας και τις οποίες το άτομο πρέπει να ξεπεράσει για να είναι καλύτερα με τον εαυτό του. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός αλλά όχι τέλειος. Καθένας μας έχει τις δυσκολίες του να ξεπεράσει κι αυτό είναι μέρος της μοναδικότητάς μας, αυτό που μας κάνει αυτό που είμαστε.
Ένας άνθρωπος που έχει ένα πλανήτη σε πτώση ή ένα τετράγωνο στον χάρτη του δεν σημαίνει ότι θα αποτύχει γενικά στην ζωή του. Το τετράγωνο μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το άτομο δεν θα έχει προσωπικές δυσκολίες ή δυσκολίες σε κάποιους τομείς της ζωής του. Το ίδιο ισχύει και για ένα πλανήτη σε πτώση. Το τετράγωνο και η πτώση δεν είναι ολόκληρο το ωροσκόπιο άλλωστε. Ο Πλατινί, η Μπαρντό κι ο Καμύ γιατί να μην γίνουν διάσημοι λοιπόν; Και οι επιτυχημένοι όμως έχουν δυσκολίες με τον εαυτό τους και σε κάποιους τομείς της ζωής τους.
Στον χάρτη μας δεν έχουμε ούτε ένα πλανήτη σε κάποιο ζώδιο επειδή έτσι έτυχε. Κάθε στοιχείο του χάρτη μας αντιστοιχεί σε εμπειρίες της ζωής μας, κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές. Κι είναι λάθος πιστεύω να αξιολογούμε οποιοδήποτε στοιχείο ενός χάρτη με κριτήρια ηθικά, κοινωνικά ή επιτυχίας. Ο γνώμονας μας πάντα πρέπει να είναι το κάθε άτομο να είναι καλά με τον εαυτό του και πώς να γίνει ακόμα καλύτερα. Κι αν εμβαθύνουμε στην πραγματική σημασία των πλανητών σε πτώση και των εμπειριών που την συνοδεύουν πιστεύω πως θα έχουμε κάνει ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
-
16-11-2009, 07:22 PM #36
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...
Και όμως. Αυτό που περιγράφεις ως "αδύνατο" η "άκαρπο" στα πλαίσια μιας
συμβατικής αντίληψης, έχει τελικά το αστρολογικό του αντίστοιχο.
Έναν ¶ρη στους Διδύμους (η ανεμογεννήτρια) σε τετράγωνο με τον Ουρανό στους Ιχθύες (οι υδατοπτώσεις).
Για όποιον έχει αυτήν την όψη το "πάντρεμα" είναι θέμα ...ρουτίνας.
Κι όταν γίνει επιτυχημένος και πανευτυχής με την εφεύρεση του, ας πάμε να του πούμε ότι είναι ...προβληματικός.
Δεν υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται και η Αστρολογία είναι η πρώτη που μας το επισημαίνει.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
17-11-2009, 11:02 AM #37
Γιάννη μου,
εγώ επεσήμανα το πρόβλημα αλλά δεν είπα ποτέ πως δεν υπάρχουν λύσεις. Λύσεις δεν υπάρχουν μόνο όσο δεν θέλουμε να δούμε το πρόβλημα.
Πάρε ένα άνθρωπο όμως με Σελήνη στον Σκορπιό (πτώση) και πες του πως όταν γίνει επιτυχημένος θα είναι και πανευτυχής. Αν οι άνθρωποι που είναι επιτυχημένοι στην δουλειά τους είναι και πανευτυχείς είναι κάτι που όλοι μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε.
-
17-11-2009, 04:54 PM #38
Πράγματι το άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον! Μια παρόμοια "κρίση" πέρασα κι εγώ πρόσφατα.
Αρχισα να διαβάζω τους πρώτους μου αστρολογικούς χάρτες πριν 15 χρόνια περίπου. Οπως ήταν φυσικό την ώρα γέννησης, για τον ωροσκόπο μου, τον έμαθα απ' την μητέρα μου. Η ώρα γέννησης μου έδειχνε οτι ήμουν ένας επιδεικτικός Λέων!
Αυτό το πίστευα μέχρι κ πριν απο λίγους μήνες όπου μετά απο κάποιο περιστατικό, αλλά κ πολλές ενδείξεις από τη ζωή μου κ την εμπειρία μου στην Αστρολογία, αποφάσισα να ενημερωθώ απ' το ληξιαρχείο για την ακριβή ώρα γέννησής μου. Η κατάληξη ήταν ότι ήμουν και είμαι ένα εσωστρεφής κ ψιλοανασφαλής Παρθένος(!!!) χρωματισμένος απ' τα Πλουτώνια χαρακτηριστικά (Πλούτωνας στον 1ο και σε τρίγωνο με Ηλιο).
Το συμπέρασμά μου απ' όλα αυτά είναι ότι δεδομένο δεν είναι τίποτα στη ζωή, ούτε κ στην Αστρολογία!
Για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χρειάζεται πολύ παρατήρηση, πείρα και πάντα, μα πάντα, διασταύρωση των στοιχείων που έχεις.
Κι αν ένα αστρολογικό χαρακτηριστικό δεν ενισχύεται κι από άλλα σημεία στον χάρτη, ως γνωστόν, δεν είναι έντονο κ δεν θα πρέπει να το υπερτονίζουμε ούτε να εμμένουμε σ' αυτό.
Ας μην ξεχνάμε οτι είναι το σύνολο του ωροσκοπίου που δίνει την σωστή εικόνα και όχι τα μεμονωμένα μέρη. Οπως συμβαίνει κ με τα παζλ!!!
Πρόσφατα είχα ένα ιντερνετικό ντημπέιτ με κάποιον φοιτητή, όπως δηλώνει, των θετικών επιστημών με καθηγητή τον γνωστό αστροφυσικό κο Δανέζη, γνωστό "πολέμιο" της αστρολογίας. Χρησιμοποιούσε ακριβώς το ίδιο παράδειγμα με τον Αρη (ένας ευνοϊκός Αρης δίνει αθλητές) για να ενισχύσει την άποψή του οτι η αστρολογία γενικεύει κ κάνει λάθος εκτιμήσεις που αντίκεινται στην ορθολογική σκέψη κ που δεν στηρίζονται σε στατιστικά στοιχεία.
Η απάντησή μου ήταν άμεση αλλά η ζημιά είχε γίνει...! Ολες οι λανθασμένες υποθέσεις του έγιναν δεκτές από πολλούς που αγνοούσαν τι πραγματικά σημαίνει αστρολογία κ πως λειτουργεί κ ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το σύνολο του ωροσκοπίου κ όχι οι μεμονωμένες όψεις. Οτι στην αστρολογική θεώρηση δεν πηγαίνουμε απ΄το συγκεκριμένο στο γενικό αλλά απ' το γενικό στο συγκεκριμένο, αντίθετα απ' την "στενή" (εν μέρη!) κοσμοθεώρηση των θετικών επιστημών.
Για όποιον ενδιαφέρεται να ρίξει μια ματιά στο όλο θέμα και να έχει μια σαφή αντίληψη του πως μπορούν να διαστρεβλωθούν τέτοιες τοποθετήσεις του τύπου "ευνοϊκός Αρης" μπορεί να επισκεφτεί τον ακόλουθο ιστότοπο.
Η αλήθεια για την Αστρολογία – μέρος 2ο: Στατιστικές Μελέτες Σπίθες
Το ψευδώνυμο του γράφοντα, στην στιχομυθία που ακολούθησε απ΄ τους ισχυρισμούς του φοιτητή, είναι "animaodyssey" κ του εν λόγο φοιτητή "Astron".
-
18-11-2009, 12:22 AM #39
Έρση μου, καμία πρόθεση δεν είχα να αναιρέσω ή να ακυρώσω τις ιδιότητες του ¶ρη στον Καρκίνο, απλά ήθελα να τονίσω ότι το πώς εκλαμβάνει και πώς διαχειρίζεται κανείς τις ιδιότητες αυτές ποικίλουν ανάλογα με το σύνολο της ιδιοσυγκρασίας του και τις συνθήκες βέβαια που καλείται να αντιμετωπίσει. Και δεν δέχομαι ότι επειδή έχω τα συγκεκριμένα στοιχεία που μου υπαγορεύει ο ¶ρης μου στον Καρκίνο, δεν μπορώ να ξεπεράσω κάποια νοητά όρια που θέτει αυτή η προδιάθεση γιατί αυτό θα αναιρούσε την ανάγκη της προσπάθειας.
Οι δυσκολίες δεν ήταν αγώνας για τα θέλω μου ούτε με τον εαυτό μου. Ήταν αγώνας για την επιβίωση της μητέρας μου, την οποία οι γιατροί την είχαν ξεγραμμένη, και με τον αγώνα, την ελπίδα και την πίστη μας ζει ακόμα. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας μου, έχοντας σχεδόν τα 3πλά μου χρόνια, Σκορπιός στο ζώδιο, με ¶ρη στον Αιγόκερο (τώρα τόψαξα), έπαθε σόκ όταν πληροφορήθηκε το γεγονός και ήταν ανίκανος να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Όπως καταλαβαίνεις, ύστερα από μία τέτοια περιπέτεια, δίνεις εντελώς διαφορετικές διαστάσεις σε ό,τι σε προβληματίζει. Μαθαίνεις ότι τίποτα δεν είναι άπιαστο αν το θέλεις. Και μαθαίνεις να συγχωρείς. Ο ¶ρης στον Καρκίνο, βγαίνει από τα στενά του όρια.
Και νομίζω ότι αυτη τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, την έχουμε όλοι ανάγκη.
Ναι και συγχωρώ και ξεχνάω εύκολα πράγματα που με έχουν πληγώσει και αυτό είναι κάποτε μειονέκτημα ... Δεν μου μένει όμως απωθημένο και το ουσιώδες είναι αυτό που είπες και συ, να μην καταπιεζόμαστε..
Το κλωθογύρισμα πάντως τόχω.. :embarrest
-
18-11-2009, 12:27 PM #40
Ο ψυχίατρος που υποστήριξε στην τηλεοραση ότι οι τσιγγανοι δεν έχουν ψυχολογικά προβληματα κατα τη γνώμη μου δεν ξέρει που παν τα τέσσερα!!
Όποιος δεν έχει λεφτά, πεινάει και κρυώνει έχει πάντα ψυχολογικά προβλήματα, ειδικά αν ζητιανεύει απο χορτάτους...
...απλά μερικοί ψυχίατροι τρώνε κάπως βαριά ....πριν βγουν στο γυαλίΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 73 users browsing this thread. (0 members and 73 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.