s
[Συζήτηση] Τα ζώδια και οι φόβοι τους - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 48 of 48

Re: Τα ζώδια και οι φόβοι τους

Μήπως οι φόβοι μας έχουν να κάνουν και με τη θέση που έχει η Σελήνη μας; Διαβάζοντας για το κάθε ζώδιο χωριστά, ο καρκίνος που είμαι εγώ δεν με αντιπροσωπεύει, αλλά πιο πολύ θα έλεγα ο αιγόκερώς στον οποίο έχω τη Σελήνη μου. Ποτέ δεν φοβήθηκα μην ληστέψει κάποιος το σπίτι μου, αλλά πάντα είχα τον φόβο της απόρριψης σε ό,τι αφορούσε την κοινωνική μου καταξίωση.

Quote Originally Posted by foxterrier_de View Post
    επιμένω και επαναλαμβάνω: οι ιχθύς είναι απατεώνες. Η εξήγηση είναι απλή: Ο κυβερνήτης των ιχθύων είναι ο ποσειδώνας, ήτοι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης αλλά και της εξαπάτησης. Κάθε κακή όψη με αυτό τον πλανήτη, ειδικά αν εμπλέκεται κάποιος προσωπικός πλανήτης, πχ. τετράγωνο με αφροδίτη, με ερμή και πολλώ δε μάλλον αν εμπλέκεται ο ήλιος, καθιστά τον ιχθύ απατεώνα. Βέβαια δεν είναι απατεώνας με την νομική έννοια, να πάει φυλακή δηλαδή, αλλά θύμα πρωτίστως της δικής του εξιδανίκευσης και του δικού του πλασματικού κόσμου, παρουσιάζει στους άλλους μία εικόνα που έχει μόνο στο μυαλό του. Αυτό οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εξαπάτηση. Ιδίως αν είναι δίδυμοι, όπως εγώ. Ευχαριστώ για την επιείκεια.
    Πρέπει να σου την έχει φέρει κάποιος ιχθύς με πολύ ύπουλο και άγριο τρόπο. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο μίσος!
    ¶σε με λοιπόν να σου κάνω μία μικρή ανάλυση ύστερα από χρόνια τριβή με τους ιχθείς. Οι ιχθείς γενικώς, όπως άλλωστε και εσείς οι δίδυμοι φέρουν δύο πρόσωπα στο χαρακτήρα τους. Το ένα εκφράζει το μεγαλείο της ψυχής τους και την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη φύση και το άλλο τους φόβους τους, τις ανασφάλειές τους που οδηγούν σε παράλογη συμπεριφορά και απομόνωση. Πολλές φορές για να ξεφύγουν από την άσχημη πραγματικότητα προτιμούν να "ταξιδεύουν" σε δικούς τους ονειρικούς κόσμους με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και αν το τίμημα είναι η απώλεια σχέσεων με τους άλλους.

καλημερα σε ολους!
    Ως ιχθυς θελω να πω πως ο ρομαντισμος ειναι πολυ παρεξηγημενος στις μερες μας οπως και ο εγωισμος και ο συναισθηματισμος που μας διακρινει. Μπορει καμια φορα να δυσκολευομαστε στις υποχρεωσεις τις καθημερινοτητας μας επειδη τη βλεπουμε σαν αντανακλαση της πραγματικοτητας, αλλα πιστεψτε με στο τελος της ημερας μπορουμε να κανουμε αυτο, που πολλα αλλα ζωδια και γενικα αλλοι ανθρωποι θα ηθελαν αλλα τους ειναι αδυνατο...μπορουμε να ονειρευομαστε.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Συμφωνώ για τους Δίδυμους σε ΟΛΑ!!! Θα πεθάνω αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ιντερνετ ή με γράμμα...δεν ξέρω αλλά αρρωσταίνω!! Επίσης φοβόμαστε τη μοναξιά...και μόνο στην ιδέα ότι δεν έχουμε φίλους, γνωστούς και γενικά κάποιον που θα μας ακούσει (γιατί ακροατές εμείς καλοί δεν είμαστε), που θα μας κάνει παρέα...αρρωσταίνουμε επίσης...
    Βέβαια και ο φόβος της μοναξιάς απόηχος του φόβου έλλειψης επικοινωνίας είναι...αν είμαστε μόνοι μας...πως και με ποιον θα επικοινωνήσουμε...???? χαχαχαχα

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kate85 View Post
    καλημερα σε ολους!
    Ως ιχθυς θελω να πω πως ο ρομαντισμος ειναι πολυ παρεξηγημενος στις μερες μας οπως και ο εγωισμος και ο συναισθηματισμος που μας διακρινει. Μπορει καμια φορα να δυσκολευομαστε στις υποχρεωσεις τις καθημερινοτητας μας επειδη τη βλεπουμε σαν αντανακλαση της πραγματικοτητας, αλλα πιστεψτε με στο τελος της ημερας μπορουμε να κανουμε αυτο, που πολλα αλλα ζωδια και γενικα αλλοι ανθρωποι θα ηθελαν αλλα τους ειναι αδυνατο...μπορουμε να ονειρευομαστε.
    δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν κανει ονειρα αγαπητο μελος
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    irene

Τα ζώδια και οι φόβοι τους

Deodunos? ο καθε ανθρωπος με το καθε του ζωδιο ειναι νευρικος! απλα καποια ζωδια ειναι λιγοτερο η κανουν μεγαλητερη υπομονη και καποια δεν εχουν την υπομονη των αλλων ζωδιων! ομως αποψη μου ειναι πως ολα τα ζωδια εχουν μια δωση νευρων! αν τα νευρα ειναι των υδροχοων η των ιχθυων τοτε ειναι και των ταυρων και των δυδιμων καλυτερα!!!τεσπα να μην πολυλογω θεωρω το αρχικο που ειπα , οτι ολα τα ζωδια εχουν νευρα απλως υπαρχει η υπομονη η τα ζωδια πχ που δεν διχνουν η και τα ζωδια που αναβουν αμεσως και τα νευρα τους φτανουν κοκκινο!!! καθε ζωδιο ειναι ξεχωριστο μα ολα εχουν τα νευρακια τους!!!:bigsmile::noworry::toung:

λολ ξεχασα οτι ειμουν στην πρωτη σελιδα του θεματος και εγραψα και ηρτθε στην τελευταια!!! ποιος ξερει απο ποτε ηταν εκεινο το μνμ !!! τεσπα :blink:
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Τονια

ο βαθύτερος φόβος ενος ζωδίου; ωραίο!!

κατα τη γνώμη μου λοιπόν χμ! ο βαθύτερος φόβος ενος γνησιου κριού είναι μην έλθει δεύτερος. Μην τυχον και ο διαθέτων το γειτονικό οικόπεδο κατασκευασει μεγαλύτερη μαιζονέτα, μην τυχον και ο γείτονας αγόρασει καινούργιο αμάξι, μην τυχόν και η πρώην σύντροφος (ναι! αυτή που παρατήσαν) βρει καινουργιο φίλο, νέοτερο, ψηλότερο, πιο προικισμένο ....τέτοια πράγματα....!

ο βαθύτερος φόβος ενος γνήσιου και ειλικρινούς ταύρου είναι μην τον παρατήσει ο έρωτας.....
    παρεπιπτόντως οι ταύροι, λόγω γνήσιου αισθησιασμού, έχουν πέραση στο άλλο φύλο. Ο ταύρος δεν είναι πάντα ο πιστός μαμούχαλος που συχνά περιγράφουμε χάριν αστειότητας. Υπάρχουν αρκετές σιγανοπαπαδιές στον ζώδιον. Όταν όμως ο σύντροφος αποσύρει την ψήφο εμπιστόσυνης τότε ο χαρούμενος και ίσως λίγο απιστος ταύρος μετατρέπεται σε ενα ζηλιάρικο τέρας, που επιμένει να λογοκρίνει απο το κινητό μέχρι τον αέρα στο δώματιο του συντρόφου....

ο χειρότερος φόβος ενός δίδυμου είναι ένας άλλος δίδυμος....στο γραφείο. Εκείνος θα μπορέσει να καταλάβει τα μαγειρέμετα στον ισολογισμό, τις χρεώσεις για τις διακοπες στα γκαλαμπάγκος στα έξοδα παραστάσεως της εταιρείας, τον ψευτοέρωτα που πουλάει στην γραμματέα του προέδρου προκείμενου να λέγονται πάντα τα καλύτερα για το ατομό του κατευθείαν στα αυτιά της ιεραρχίας....

ο χειρότερος φόβος ενός ορίτζιναλ καρκίνου είναι να μην αρπάξει το παστίτσιο την ημέρα που έχει τραπέζι στην πεθερά του....

ο χειρότερος φόβος ενος θηλυκού λέοντα είναι οι νεότερες και ομορφότερες γυναίκες που μοιραία θα εμφανιστούν στο γραφείο και θα την εκθρονίσουν απο τον χρυσό θρόνο της "γυναικάρας με τα κόκκινα" και τις ονειρώξεις των διευθυντικών στελεχων (με χρυση πιστωτική) που ανέκαθεν ήταν η αδυναμία της...

ο χειρότερος φόβος ενός Παρθένου είναι τα γηρατεια.....ο Παρθένος συχνά είναι υποχόνδριος όχι μόνο με την υγεία του αλλα με την καθαριότητα και την ατομική υγιεινή....ανησυχει λοιπόν απο το πως θα προμηθεύεται 17 ειδη αντισηπτικών μέχρι να παραδώσει τον παραμικρο έλεγχο για την υγεία του

ο χειρότερος φόβος ενός ζυγού είναι να μείνει ανύπαντρος σε κακόγουστο τριάρι στην κυψέλη...

ο χειρότερος φόβος ενός σκορπιού είναι να μην τον ερωτευθεί μέχρι λιποθυμίας κάθε γυναίκα που τον ενδιαφέρει απο την βοηθό του κουρέα του μέχρι την προϊσταμένη του...

ο χειρότερος φόβος ενός τοξότη είναι να βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν γελάνε, δεν κάνουν πλάκες και κοιτάζουν το ρολόι τους την ώρα που τους λέει το τελευταίο ανέκδροτο του λαζόπουλου

του αιγόκερου μην ξυπνήσει φτωχός και άσημος ....όπως τότε που πρωτοξεκίνησε, πριν βγάλει νοκ αουτ τους ανταγωνιστες

του υδροχόου θα έπρεπε να ειναι να μην του κάνουν οι φίλοι του ότι τους έκανε αυτος κατά διαστήματα

του ψαριου ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο Ψαράς.....δεν είναι εύκολο αν είσαι ψάρι να ξεφύγεις απο το δίχτυ που απλώθηκε στην αγαπήμενη σου θάλασσα και σε παγίδευσε....το αυτό ισχύει και για πιστωτικές, δάνεια, θαλασσοδάνεια κλπ
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Συγνώμη, αλλά εγώ και η τσιγγουνιά ουδέποτε είχαμε σχέση ή έστω φλερτ, ούτε καν αποταμίευση δεν κάνω. Ουτε έχω αγχος μην τυχόν και με πιάσουν κορόιδο. Μήπως δεν είμαι αντιπροσωπευτική αιγόκερως. Νομίζω ότι περισσότερο πλησιάζω τον Ζυγό που έχω Σελήνη.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)