s
12ος οίκος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25

12ος οίκος

Διάβασα ότι : "12ος οίκος - Υποσυνείδητο
    Εδώ βρίσκονται οι κρυμμένες καταστάσεις, ασυνείδητες βιωματικές εμπειρίες, θλίψη και ό,τι μας κάνει να υποφέρουμε, να νοιώθουμε περιορισμένοι, κατ’ επέκταση, τα νοσοκομεία, οι φυλακές, η εξορία, η ξενιτιά, τα ιδρύματα, οι κρυφοί εχθροί, τα όνειρα, οι τάσεις φυγής."
    Εγώ έχω Ήλιο (στους Διδύμους), Ερμή (στον Καρκίνο), Αφροδίτη (στον Καρκίνο), Κρόνο (στους Διδύμους), Ν. Δεσμό (στον Καρκίνο) και Priapus (στους Δίδυμους-αν και δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία) και όλα αυτά στον 12ο οίκο. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ερμηνεία για την παρουσία όλων αυτών στο 12ο οίκο μου;Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Ιουλία

Re: 12ος οίκος

Quote Originally Posted by Litsacorinth
    Διάβασα ότι : "12ος οίκος - Υποσυνείδητο
    Εδώ βρίσκονται οι κρυμμένες καταστάσεις, ασυνείδητες βιωματικές εμπειρίες, θλίψη και ό,τι μας κάνει να υποφέρουμε, να νοιώθουμε περιορισμένοι, κατ’ επέκταση, τα νοσοκομεία, οι φυλακές, η εξορία, η ξενιτιά, τα ιδρύματα, οι κρυφοί εχθροί, τα όνειρα, οι τάσεις φυγής."
    Εγώ έχω Ήλιο (στους Διδύμους), Ερμή (στον Καρκίνο), Αφροδίτη (στον Καρκίνο), Κρόνο (στους Διδύμους), Ν. Δεσμό (στον Καρκίνο) και Priapus (στους Δίδυμους-αν και δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία) και όλα αυτά στον 12ο οίκο. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ερμηνεία για την παρουσία όλων αυτών στο 12ο οίκο μου;Ευχαριστώ.
    Όλοι αυτοί οι πλανήτες στον 12ο οίκο μήπως βρίσκονται σε σύνοδο?

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, ο Ερμής με την Αφροδίτη και το Νότιο Δεσμό είναι σε σύνοδο.Για τον Πρίαπο δε γνωρίζω.

Όνομα:
    Ιουλία

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, ο Ερμής με την Αφροδίτη και το Νότιο Δεσμό είναι σε σύνοδο.Για τον Πρίαπο δε γνωρίζω.
    Αγαπητή Litsacorinth,

Για τη σύνοδο ήλιου - κρόνου μπορείς να δεις εδώ Ηλιακές σύνοδοι και η ισχύς τους
    Για τις όψεις Ερμή - Αφροδίτης μπορείς να δεις Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος

Θα προσπαθήσω να κάνω μια σύνδεση όλων:
    Ο Ήλιος στους Διδύμους δηλώνει ένα άτομο επικοινωνειακό και προσεγγίσιμο αλλά ίσως κάποιες φορές να φαίνεται "ανώριμο". Ευτυχώς, ο κρόνος βοηθάει το άτομο γιατί το προσγειώνει και μέσω των δοκιμασιών αυτών (Ερμής - Κρόνος - Ήλιος -12ος οίκος) να ωριμάσει πιο γρήγορα.
    Απλά, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό γιατί και οι 3 προσωπικοί πλανήτες του - Ερμής -επικοινωνείας / Αφροδίτη - Αγάπης & του έρωτα / Ήλιος - βρίσκονται στον 12ο οίκο των δοκιμασιών και σε σύνοδο με τον Κρόνο ο οποίος κάποιες φορές θα κάνει το άτομο επιφυλακτικό και πολύ προσεχτικό.

Θα το κοιτάξω πιο αναλυτικά και θα επανέλθω.

Παρακαλώ διορθώστε με εάν κάνω κάποιο λάθος.

Φιλικά
    Ιουλία

Εγω θα ηθελα να συμπληρωσω, οτι πρεπει επισης να κοιταξουμε και απο ποιον οικο προερχονται οι πλανητες που καταλαμβανουν τον 12ο οικο.
    Π.χ. εαν ο Ηλιος ερχεται απο τον 3ο οικο (δηλ. ακμη του 3ου στον Λεοντα), τοτε θα αντιμετωπισει δυσκολιες ή απογοητευσεις στα θεματα του 3ου οικου.
    Εαν η Αφροδιτη ερχεται απο τον 2ο οικο, οι απογοητευσεις δεν θα ειναι αισθηματικου τυπου, αλλα οικονομικου.
    Και δεν πρεπει να ξεχναμε και τις οψεις.

Σας ευχαριστώ και τις δύο. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω περάσει, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, καμία δοκιμασία στη ζωή μου είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, είτε σε θέμα έρωτα / αγάπης. Μήπως, επειδή είναι ο τελευταίος οίκος σημαίνει ότι μπορεί να έχω τέτοιου είδους προβλήματα αργότερα στη ζωή μου, οπότε καλό θα ήταν να προσέχω;

Και μία απορία : Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει από ποιόν οίκο προέρχονται οι πλανήτες που βρίσκονται στο 12ο οίκο μου;

Όνομα:
    Silia

Και μία απορία : Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει από ποιόν οίκο προέρχονται οι πλανήτες που βρίσκονται στο 12ο οίκο μου;
    Αγαπητή Litsacorinth,

όταν υπάρχει ένας πλανήτης σε κάποιον οίκο σε κάποιο ζώδιο δύο περιπτώσεις μπορεί να ισχύσουν..

είτε ο πλανήτης θα είναι κ κυβερνήτης του ζωδίου αυτού (π.χ. Αφροδίτη στον Ταύρο ή Ζυγό),

είτε δεν θα είναι κυβερνήτης του. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν δηλαδή ο πλανήτης βρισκεται σε ζώδιο το οποίο δεν κυβερνά, τότε ψάχνουμε να δούμε από που έρχεται.. Παράδειγμα..

έστω Ωροσκόπος στον Λέοντα και Αφροδίτη στον 9ο στον Κριό. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού. Αρα η Αφροδίτη "έρχεται" από τον 3ο και από τον 10ο οίκο.

Δες το αλλιώς.. θεώρησε ότι η ιδανικά ο κάθε πλανήτης θα πρέπει να βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, π.χ. ο Κρόνος θα έπρεπε (σε ιδανικές συνθήκες) να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αν δεν βρίσκεται στον Αιγόκερω κ βρίσκεται σε κάποιο άλλο ζώδιο, τότε σηματοδοτεί κάποια άλλα στοιχεία.. υπάρχει δηλαδή κάποιος λόγος για την αλλάγή αυτή.. κ αυτό ψάχνουμε να δούμε όταν λέμε από που έρχεται κάποιος πλανήτης.

Αυτά.. ελπίζω να σε κάλυψα..

Στη διαθεσή σου για ότι άλλο..

may..

Όνομα:
    Ιουλία

Σας ευχαριστώ και τις δύο. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω περάσει, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, καμία δοκιμασία στη ζωή μου είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, είτε σε θέμα έρωτα / αγάπης. Μήπως, επειδή είναι ο τελευταίος οίκος σημαίνει ότι μπορεί να έχω τέτοιου είδους προβλήματα αργότερα στη ζωή μου, οπότε καλό θα ήταν να προσέχω;

Αγαπητή Litsa,

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι δεν έχεις περάσει δυσκολίες στην ζωή μέχρι τώρα. Φυσικά, δεν μπορεί να ξέρει κανένας το τι θα γίνει στο μέλλον. Μπορεί να έχεις τους προσωπικούς σου πλανήτες στον 12ο οίκο - των δυσκολιών - αλλά όπως ήδη σου απάντησε η May και η Αγγελική μπορεί να σχηματίζουν καλές όψεις με άλλους πλανήτες ή να δέχονται θετική επιρροή από τους οίκους. Ελπίζω να βοήθησα και εγώ με την σειρά μου. :bigsmile:

Φιλικά Ιουλία

Έχω τον Κρόνο στο 12ο οίκο στην Παρθένο ο οποίος "έρχεται" από τον 5ο.
    Αν κατάλαβα καλά από τις παραπάνω επεξηγήσεις, αυτό σημαίνει ότι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω θα αφορούν τα θέματα του 5ου οίκου?
    Το γεγονός ότι έχω τον "πλανήτη των δοκιμασιών" στον "οίκο των δυσκολιών" δε μου ακούγεται πολύ ευοίωνο. Υπάρχει κάτι θετικό σε αυτή την τοποθέτηση του Κρόνου? :wondering

Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλημέρα.
    Μελετώ έναν γενέθλιο χάρτη και για τον 12 οίκο έχω:
    12 οίκος στον Τοξότη, χωρίς κανέναν πλανήτη.
    Κυβερνήτης του Τοξότη ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στον 7 οίκο, σε συζυγία με Σελήνη.Ο 7ος βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ο κυβερνήτης του η Σελήνη βρίσκεται σε αυτόν και εκτός από τον Δία υπάρχει και ο Ερμής.

Απλά θα έλεγα ότι ο εσωτερικός κόσμος του ατόμου επηρεάζεται από τις σχέσεις του με τους άλλους.Θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει ή να διορθώσει κάτι?

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)