s
Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών

Quote Originally Posted by DONNNIE View Post
    Καλησπέρα, το οτι έχω κλήρο τύχης και βέρτεξ στους ιχθείς στον 6 οίκο επηρεάζει την ψυχολογία μου;Η δεν εχει καμια σχέση με το πως αισθάνεται καποιος ,παρεμπιπτόντως ο κλήρος τυχης τετραγωνίζει με τη λιλιθ μου(στον τοξότη) και το βέρτεξ τετραγώνιζει με τον ουρανό μου(επίσης στον τοξότη).
    Quote Originally Posted by DONNNIE View Post
    Ναι και δεν μπορώ να δικαιόλογησω τον τρόπο που νιωθω πολλές φορές χωρίς να υπάρχει συγκέκριμενος λόγος,λες να ειναι το οτι έχω σεληνη στον λέοντα στον 12 οικο?Η θα μου απαντησεις παλι με ερώτηση
    Δεν ξέρω τι ακριβώς νιώθεις….και χωρίς συγκεκριμένο λόγο όπως λες…
    Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν οφείλετε στον κλήρο της τύχης ,στο βέρτεξ κτλ
    Μήπως να ξανά εξετάσεις τον χάρτη σου;;;;;;;
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Μήπως έχουμε αφησει όλα τα πρωτευοντα στοιχεία ενος χάρτη και ασχολούμαστε με τα δευτερεύοντα?
    Θα συμφωνήσω και εγώ με τη Γιάννα.
    Θα έπρεπε να έχετε εξετάσει λεπτομερέστατα τον χάρτη σας και ίσως και τις εκάστοτε διελεύσεις μιας και όπως λες νιώθεις κάπως ανεξηγητα, οπότε δεν μιλάμε για χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου να το ψάχνεις με στοιχεία του γενέθλιου.:bigsmile:

ερώτηση
    διαβάζοντας το άρθρο σχετικά με τον κληρο της τύχηςκαι τον υπολογισμό του πως βγαίνει κατάλαβα πως οι θέσεις που μπορεί να βρίσκετε είναι 1ος 4ος 7ος κ 10ος οικος

δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
    σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?:embarrest:embarrest
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Εαν ο κλήρος της τύχης κάνει σύνοδο με τη Λίλιθ στο 7ο {και στον Ταύρο...} (?) Μετριάζεται η καλή σημασία του ή μήπως σημαίνει ότι μέσα από καταστάσεις «ατυχείς» και «περιοριστικές» στις σχέσεις του ατόμου συνυπάρχει τύχη?

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    ερώτηση
    διαβάζοντας το άρθρο σχετικά με τον κληρο της τύχηςκαι τον υπολογισμό του πως βγαίνει κατάλαβα πως οι θέσεις που μπορεί να βρίσκετε είναι 1ος 4ος 7ος κ 10ος οικος

δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
    σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?:embarrest:embarrest
    Ναι. Σωστά κατάλαβες.
    Quote Originally Posted by leen View Post
    Εαν ο κλήρος της τύχης κάνει σύνοδο με τη Λίλιθ στο 7ο {και στον Ταύρο...} (?) Μετριάζεται η καλή σημασία του ή μήπως σημαίνει ότι μέσα από καταστάσεις «ατυχείς» και «περιοριστικές» στις σχέσεις του ατόμου συνυπάρχει τύχη?
    Αφού σου πω ότι και τα δύο σημεία που αναφέρεις προϋποθέτουν ακριβή ώρα γέννησης (ειδάλλως πάνε στράφι οι όποιες εκτιμήσεις) και ότι αποτελούν ούτως ή άλλως συμπληρωματικά στοιχεία και όχι κύρια (άρα και να έχεις ακριβή ώρα γέννησης, πάλι δεν είναι ουσιώδης η συνεισφορά τους στην ανάλυση του χάρτη) θα σου πω ότι εμένα δεν μου φαίνεται για κάτι ... κακό.
    Απεναντίας, αν υπάρχουν τάσεις υπερβολής ή βιασύνης στις προσδοκίες που διαμορφώνονται αναφορικά με τις σχέσεις, ή τάσεις κτητικότητας προς τους συντρόφους/συνεργάτες, αυτές μπορεί να μετριαστούν από τις αντίρροπες τάσεις της σταθερότητας και της διάθεσης για συνεργασία. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[QUOTE=Μητσάκος;83284]Ναι. Σωστά κατάλαβες.

Είστε σίγουροι; Γιατί εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός στους οίκους - απόδειξη, ότι ο δικός μου κλήρος τύχης είναι στον 5ο.
    Φιλικά.

[QUOTE=mayakovski;83323]
    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι. Σωστά κατάλαβες.

Είστε σίγουροι; Γιατί εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός στους οίκους - απόδειξη, ότι ο δικός μου κλήρος τύχης είναι στον 5ο.
    Φιλικά.
    Το "σωστά κατάλαβες" πήγαινε στο "δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
    σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?
    "
    Δικαιολογημένη η ένστασή σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει να εχεις σεληνη, κληρο της τυχης και βερτεξ σε συνοδο στον 7ο οικο.?

παιδιά γειά σας! μια μικρή διευκρίνηση: κλήρος της τύχης στον 8ο, στον κριό, σε εξάγωνο με το μεσου΄ρανημα που είναι στους διδύμους. η ανοχή της όψης είναι 1.5 . αν κατάλαβα καλά, "βοηθάει" την επαγγελματική σταδιοδρομία αυτό το εξάγωνο? μέσα από τη δράση του κριού( πρωτοβουλίες, νέες ιδέες και δράση κτλ, λόγω κριού). η οικοθεσία τι ακριβώς μας δείχνει?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Και το μεσουράνημα και οι κλήροι είναι μαθηματικά σημεία σε έναν χάρτη (προκύπτουν μέσα από υπολογισμούς) και η όψη εξαγώνου ανήκει στις θετικές μεν αλλά δευτερεύουσες (μη-Πτολεμαϊκη). Πιστεύεις ότι αυτά θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σου?

Διόρθωση: από την άλλη, εάν πιστεύεις ότι θα τα βοηθήσουν, θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε αστρολογική όψη!!!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)