- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 43
-
03-11-2009, 08:31 PM #1
Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?
Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο χάρτη μιας φίλης τον οποίο και επισυνάπτω. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε να ανααγνωρίσετε κάποιες όψεις στο χάρτη της που να δείχνουν πιθανότατα μια κάπως ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην ίδια και την οικογένειά της.
Σας ευχαριστώ!
-
03-11-2009, 08:54 PM #2
Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?
Να ξεκινούσαμε από τον Ωροσκόπο Καρκίνο μήπως; Έχω γιό και αδερφή με τον ίδιο ωροσκόπο. Ότι κι αν τους κάνεις, όσο κι αν τσαντίζονται με την οικογένεια, πάλι κολλημένοι είναι...
-
03-11-2009, 09:06 PM #3
Ναι..! Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά ήλπιζα ότι ένας ωροσκόπος από μόνος του να μην προκαλούσε κάτι τέτοιο...και ψάχνω στο χάρτη της να βρω από που μπορούμε να το σώσουμε το πράγμα! Για να μην πω ότι είναι και η Σελήνη μέσα στον έβδομο της και πολύ φοβάμαι ότι αυτό δείχνει ένα ανακάτεμα της μαμάς λίγο πολύ παντού μια και η Σελήνη είναι και ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου της! Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα τι σου λέει?
-
04-11-2009, 12:44 AM #4
Εμμονές, φοβίες, ανασφάλειες, δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς.
Στάκα όμως! Έχει και τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Μήπως έχει οφέλη (οικονομικά εννοώ) και το παίζει κολλημένη;;;
-
04-11-2009, 07:31 PM #5
Συμφωνώ με τα σχόλια που κάνεις για τις ανασφάλειες! Όχι δεν έχει οικονομικά ωφέλη, ίσα ίσα, με την απόφαση της που πήρε να φύγει από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο αυτή την επιβολή και αυτό το ανακάτεμα της οικογένειας της στα προσωπικά της έχει αρκετες οικονομικές ζημίες! Και απλά αναρωτιέται αν έπραξε σωστά! Αλλά άσχετα και με τον συγκεκριμένο χάρτη (τον οποίο τον παρέθεσα σαν π.χ.) ήθελα απλά να ρωτήσω αν φαίνονται τέτοιες τάσεις δυσκολίας απογαλακτισμού σε έναν άνθρωπο και αν βλέπετε καμία από αυτές στον εν λόγω χάρτη!
-
22-10-2010, 05:10 PM #6
Κάπου έχω διαβάσει ότι άτομα με ωροσκόπο σκορπιό έχουν ιδιαίτερη εξάρτηση συναισθηματική με την οικογενειά τους. Δεν ξέρω αν αληθεύει μόνο ένα παράδειγμα έχω, και κάποιες ενδείξεις είναι ήλιος στον 4, αφροδίτη στον 3ο και ερμή στον 3ο.Αναφέρω τον 3ο οίκο γιατι το συγκεκριμένο άτομο έχει τρομερό κόλλημα και με τα αδέρφια του αλλά μόνο για να τα εκμεταλλεύται και τίποτα άλλο.
Αυτό επίσης που μου έκανε εντύπωση είναι ο χείρων στον 4ο.
Η συγκεκριμένη θέση δηλώνει ότι η οικογενειά του και συγκεκριμένα η πατρική, γιατί δικη του οικογένεια οι δικοί του δεν τον αφήνουν να κάνει σαμποτάροντας τον με διάφορους ύπουλους τρόπους, είναι πηγή δοκιμασιών για τον ίδιο.
έχω διαβάσει ότι με τον Χείρωνα στον 4ο οίκο ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις ίδιες του τις ρίζες. Το παρελθόν του είναι γεμάτο τραύματα που καλείται ο ίδιος να γιατρέψει.
Ο χείρων τελικά στον 4ο οίκο δείχνει μια αρρωστημενη σχέση με την οικογένεια;
-
22-10-2010, 08:08 PM #7
Απίστευτη η τοποθέτησή σου! Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί!! Οταν γεννήθηκα,(4-5-77, 23.55, αθηνα) ο χείρωνας ήταν σε σύνοδο με τον ήλιο μου στον ταύρο σε 4ο οίκο! Περιττό να σου πώ, πόσο πολύ με έχουν πονέσει ο γονείς μου, (όσο κι αν υποστηρίζουν πως ό,τι έκαναν ήταν για καλό μου)
Ακόμη και τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα, προσπαθώ να θάψω τις μνήμες μου,οι οποίες όλο και περισσότερο βγαίνουν στην επιφάνεια.Αγωνίζομαι για να δώσω άφεση, αλλά πονώ πολύ στην ιδέα οτι ίσως να ήμουν εγω στη θέση τους, και να με απέρριπτε το παιδί μου.
-
22-10-2010, 08:49 PM #8
Καταλαβαίνω ότι τα παιδικά τραύματα είναι ένα βαρύ φορτίο που ο καθένας το σηκώνει στις δικές του πλάτες και μόνο οι πλάτες του ξέρουν πόσο αντέχουν ή όχι.
Το θέμα δεν είναι να δώσεις άφεση στους γονείς σου για όλα τα κακώς κείμενα. Το θέμα είναι να κατανοήσεις την δική τους ψυχική «κληρονομικότητα», τα λάθη που οι δικοί τους γονείς διέπραξαν εις βάρος τους ώστε και οι ίδιοι στη συνέχεια να κάνουν τα δικά τους λάθη με εσένα.
Αυτός είναι ένας αέναος κύκλος που μπορεί να προσκρούσει μόνο πάνω στην βαθειά κατανόηση, διείσδυση, ανάλυση και τέλος αποδοχή, που με έναν ήρεμο και συμφιλιωμένο τρόπο θα οδηγήσει στην συχώρεση.
Ίσως το βιβλικό «αμαρτίες γονέων…», αυτό να περιγράφει και όχι κάποια δεισιδαιμονική κατάρα.
Εισπράττουμε ότι καταθέσαμε, αλλά και καταθέτουμε ότι εισπράξαμε.
Ο Χείρωνας που έχεις στον χάρτη σου, δεν βρίσκετε εκεί για να σου δείξει που θα έχεις μια αγιάτρευτη πληγή, να αποδώσεις παθητικά τις αιτίες στην παρουσία του και να δεχτείς μοιρολατρικά τις καταστάσεις.
Έχεις χρέος να πορευτείς προς την αλήθεια που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ψυχικής ζωής.
Με κάθε φιλική διάθεση, Κάτια.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-10-2010, 11:35 PM #9
Με μία μόνο ματιά, θα σου πω ότι η φίλη σου έχει Β.Δ στον 4ο δηλαδή στον άξονα 10ου – 4ου . Στον Ν.Δ έχει και τον Ερμή σε σύνοδο που είναι κυβερνήτης 4ου και 12ου . Τον Ποσειδώνα τον έχει στον 6ο και σε τετράγωνο με Ερμή και Β.Δ\Ν.Δ.
Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη… Δεν θέλει και πολύ για να δει κανείς με μια ματιά την ισχυρή σύνδεση με την οικογένεια.
Να σου θέσω ένα ερώτημα για να πάμε λίγο παρακάτω στο θέμα της φίλης σου. Υπάρχει θέμα αρρώστιας ή κάποιον σοβαρών μυστικών στην οικογένεια;« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
23-10-2010, 04:24 PM #10
xmm.....καταρχήν Κάτια σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες σε αυτό το τόσο παλιό ποστ...μπορεί το ποστ να είναι παλιό....αλλά η κατάσταση με τη φιλενάδα μου και την οικογένειά της συνεχίζει να υφίσταται...και μάλιστα όσο πάει και χειροτερεύει....
Λοιπόν....είναι μία κοπέλα που την ξέρω 20 χρόνια κοντά...οπότε είναι αρκετά κοντά μου και ξέρω αρκετά πράγματα για αυτήν....όσα μπορείς να ξέρεις βέβαια για έναν Ιχθύ...(no offense ε...? ) και μάλιστα με κυβερνήτη του 12ου έναν Ιχθυακό Ερμή...(για να μη πω και για το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα....ο 12ος κάνει πάρτυ και δεν είναι καλεσμένος κανένας!!!)
σε ότι αφορά την ασθένεια που με ρωτάς...ο πατέρας της έχει ένα θεμα με την καρδιά του...εδώ και πολλά χρόνια....(από τότε που πηγαίναμε σχολείο ακόμη...) και μάλιστα έχει χάσει τον ομοζυγωτικό δίδυμο αδερφό του από καρδιά σε πολύ νεαρή ηλικία...δεν υπάρχει κάτι άλλο.....
σε ότι αφορά τα μυστικά...όταν διάβασα την ερώτησή σου η αλήθεια είναι πως χαμογέλασα...γιατί την πρώτη φορά που είδα το χάρτη της την ρώτησα ακριβώς το ίδιο πράγμα....η απάντησή της ήταν όχι....αλλά με τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι με επεισε κιολας....αν και τόσα χρόνια που την ξέρω, γνωρίζω ότι δε μου λέει ψέματα τουλάχιστον όχι από πρόθεση ή σκοπιμότητα...
πες μου τι σκέφτεσαι μηπως μπορώ να σε βοηθήσω...και με τη σειρά σου βοηθήσεις και εσύ εκείνη....Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.