- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 113
-
01-11-2009, 02:35 PM #21
Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
Σε γενικές γραμμές ναι, και με όσα είδα εν τάχει και ξέρω βέβαια :bigsmile:
Επιπλέον πρόσεξε ότι ο Κρόνος (ανάδρομος) κάνει όψη με τον Ήλιο, δεν είναι αμελητέο αυτό.
Ακόμα πρόσεξε ότι ουσιαστικά σχηματίζεται ένας "χαρταετός" με τη συμμετοχή του Πλούτωνα με εξάγωνα στις δύο άκρες του μεγάλου τριγώνου, όπου αυτό το μεγάλο τρίγωνο είναι σε ζώδια της Φωτιάς (που μια υπεροψία την δείχνει, ίσως και σε μεγάλο βαθμό), με κορυφή του τριγώνου τον Ποσειδώνα. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-11-2009, 02:41 PM #22
Απορια...υπαρχουν οψεις οι οποιες κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρο του? μεχρι τωρα στα αρθρα περι μαγνητισμου διαβαζω οτι σε καποιον μπορει ο ταδε που εχει π.χ ηλιο συνοδο με πλουτωνα να ειναι μαγνητικο κ σε καποιον αλλον οχι......οποτε υπαρχουν οψεις που κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρω του?
-
02-11-2009, 03:34 PM #23
-
02-11-2009, 03:49 PM #24
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-11-2009, 09:59 PM #25
Καταλαβαίνω τι εννοείτε. Επειδή είμαι Κριός, με Σελήνη στον 10ο Λέων, και Αφροδίτη-Ερμή-¶ρη και Κρόνο στον Ταύρο-7ο, συμφωνώ πώς μου αρέσει να κερδίζω τις εντυπώσεις. Αυτό είναι κάτι που με έχει βοηθήσει σε πολλές φάσεις της ζωής μου, έχω κατακτήσει όποιον μου άρεσε χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, και το περίεργο είναι οτι δεν διαθέτω τα στοιχεία που σε κατατάσουν στην "απόλυτη" γυναίκα. Απλά, χάρη στον Κρόνο είμαι πιστή και αφοσιωμένη όταν θεωρήσω οτι ο άλλος αξίζει.
Τώρα, ο Πλούτωνας (που αφορά τις μάζες) πάνω στον Ωροσκόπο, δίνει άτομα που γνωρίζουν την δύναμη τους και την χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους. Εσκεμμένα άλλωστε έχουν ένα ύφος μυστηριώδες, αυτό που δεν σε αφήνουν να καταλάβεις τι σκέφτονται...
-
03-11-2009, 06:46 PM #26
Ο παράγων που σας επηρεάζει δεν είναι αστρολογικής αλλά εγωιστικής προέλευσης και στην απλή καθομιλουμένη δεν αποκαλείται μαγνητισμός συνήθως αλλά χαιδευτικά.. φτύσιμο:bigsmile:.Είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένος στο γενικό πληθυσμό και ιδιαίτερα στον αντρικό (λένε ότι μια γυναίκα δε ξεχνάει ποτέ τον άντρα που απέκτησε ενώ ένας άντρας τη γυναίκα που τον έφτυσε).Με εντυπωσιάζετε πάντως.Πρώτη φορά στα λεγόμενα σας συνάντησα την έννοια του αντρικού φθόνου και μίσους για άλλους άντρες λόγω του κάλλους των που αντικειμενικώς υπερτερεί του δικού τους βεβαίως βεβαίως.
Σχετικά με το θέμα,μάλλον θα συμφωνήσω με την παρατήρηση της Φωτεινής (για την ακρίβεια κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν πριν καν δω την απάντησή της) και έχω να παρατηρήσω ότι όσο κι αν (μπορει να) αγαπάμε τα Κριαράκια μας ,η αλήθεια είναι ότι έχουν μια (εκνευριστική) τάση αυτοπροβολής που αν βρει θύματα εμηνεύεται ως μαγνητισμός,αν πάλι δε βρει τόσο το χειρότερο για τον υποφήφιο ερμηνευτή.
Τώρα για μαγνητικές προσωπικότητες δεν γνωρίζω.Βασικά δεν έχω την τύχη να γνωρίζω άνθρωπο που να έλκει/σαγηνεύει/γοητεύει κτλ ΟΛΟΥΣ τους γύρω του.¶λλο η ομορφιά άλλο η γοητεία άλλο η πρόκληση συμπάθειας ,πάθους ή δε ξέρω τι άλλο.
Μπερδεύτηκα
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
03-11-2009, 07:33 PM #27
Λευκή, σε κάποια πράγματα συμφωνώ.
Αυτό που εξαρχής με προβλημάτισε στο θέμα είναι το πόσο υποκειμενικό είναι. Αυτό που ο ένας βρίσκει ακαταμάχητο, είναι απωθητικό για τον άλλο, αυτό που κάποιον τον ελκύει ή βρίσκει γοητευτικό, κάνει τον άλλο να θέλει να φύγει τρέχοντας να γλιτώσει
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον που είναι όμορφος και πάλι θα μπεί το υποκειμενικό του προσωπικού γούστου και το πώς ο καθένας εννοεί την ομορφιά.
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον με έντονη προσωπικότητα και πάλι θα μπει το υποκειμενικό στοιχείο διότι ο καθένας βρίσκει διαφορετικά στοιχεία γοητευτικά.
Αν τέλος θεωρούμε μαγνητικό κάποιον που ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του έτσι ώστε να δίνει την καλύτερη εικόνα στους άλλους και να προσαρμόζει τον εαυτό του ανάλογα με αυτό που διαισθάνεται ότι αρέσει στους άλλους...δεν μιλάμε για μαγνητική προσωπικότητα αλλά για κάποιο άτομο με φοβερό ταλέντο στην προώθηση του εαυτού του.
Γι' αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους ( όπως για παράδειγμα ότι η αποψη μου είναι ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κάποιο στοιχείο που για κάποια μερίδα ανθρώπων θα είναι ακαταμάχητο) και δεν προχώρησα σε λοιπές αναλύσεις, κανόνες "μαγνητισμού" και τα λοιπά.
Ωστόσο σαν απλή παρατηρηση, θεωρώ πως οι περισσότεροι βρίσκουν "ακαταμάχητους" τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Είναι ας πούμε "μεταδοτική" η πίστη στον εαυτό τους. Γι αυτό θεωρώ πως στο θέμα ίσως θα συναντούσαμε περισσότερα ωροσκόπια με έντονο στοιχείο φωτιάς: εξωστρέφεια, προβολή, αυτοπεποίθηση.
Προσωπικές σκέψεις όλα τα παραπάνω, παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον παρόλο που δεν συμμετέχω, για τους λόγους που προανέφερα.
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
03-11-2009, 07:57 PM #28
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Φωτεινή!
¶ρα πολύ λογικά και αναμενόμενα καταλήγουμε στον απαράβατο κανόνα της φυσικής περί μαγνητισμού! Ο αρνητικός πόλος πολύ εύκολα και σίγουρα μαγνητίζει τον θετικό...αλλά ας σκεφτούμε όλοι μας τι κάνει στον αρνητικό...:bigsmile:
-
03-11-2009, 08:07 PM #29
Να συμπληρώσω και τον τύπο του ανθρώπου που από ανασφάλεια είναι "υπερόπτης" και "απαξιωτικός". Έχω παράδειγμα συμμαθήτριας μου στο σχολείο, την οποία κυνηγούσαν όλοι γιατί είχε ύφος Ντίβας (ήταν Αιγοκερίνα) και όταν γίναμε κολλητές ανακάλυψα οτι ήταν το πιο ανασφαλές άτομο που γνώρισα στην ζωή μου.
-
04-11-2009, 03:13 PM #30
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο μαγνητισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που συζητάμε μέχρι στιγμής. Δεν έχει να κάνει τίποτα με παιχνίδια εξουσίας γοητείας ή (αυτο)προβολής.
Μανητίζει ένα άτομο που με το βλέμμα ή με την παρουσία του σε έλκει προς αυτό, ακόμα και άθελά του - ο μαγνητισμός είναι άσχετος με την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα εάν οι αποδέκτες αυτή την έλξη την ερμηνεύσουν σαν σεξουαλικό ενδιαφέρον ή οτιδήποτε άλλο, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα (επειδή μέχρι εκεί τους επιτρέπει η προσωπικότητά τους) και όχι εκείνου που την διαθέτει.
Πολλές φορές όμως και εκείνος που εκπέμπει μία έλξη μπορεί ή να είναι κυριαρχική//σεξουαλική (Πλουτώνεια ή ¶ρεια) και λανθασμένα να την θεωρεί μαγνητισμό, ή να είναι όντως Ουράνεια και να μην την έχει προσδιορίσει σαν τέτοια ακόμα αλλά να την χρησιμοποιεί για άλλους, κατώτερου επιπέδου σκοπούς που τον βολεύουν ίσως περισσότερο...
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.