s
Απορία για επιρροή ωροσκόπου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Απορία για επιρροή ωροσκόπου

ειμαι σκορπιος με ωροσκόπο ζυγο. για ακόμη μία φορά βλέπω ότι στο ζώδιο του ζυγού "ταιριάζουν" περισσότερα τα γεγονότα από ότι του σκορπιού. μήπως τελικά ισχύει ότι μετά περίπου τα 40 , ο ωροσκόπος υπερισχύει του ζωδίου, ή να συνεχίσω να τα διαβάζω και τα δύο?
    ευχαριστώ, κι ελπίζω η απορία μου να είναι κοινή με άλλους, ώστε η απάντησή σας να έχει πολλαπλά ωφέλη.
    γειά σας

Re: Απορία για επιρροή ωροσκόπου

Quote Originally Posted by nsiaman View Post
    ειμαι σκορπιος με ωροσκόπο ζυγο. για ακόμη μία φορά βλέπω ότι στο ζώδιο του ζυγού "ταιριάζουν" περισσότερα τα γεγονότα από ότι του σκορπιού. μήπως τελικά ισχύει ότι μετά περίπου τα 40 , ο ωροσκόπος υπερισχύει του ζωδίου, ή να συνεχίσω να τα διαβάζω και τα δύο?
    ευχαριστώ, κι ελπίζω η απορία μου να είναι κοινή με άλλους, ώστε η απάντησή σας να έχει πολλαπλά ωφέλη.
    γειά σας
    Το αν εκφράζεται ο ωροσκόπος περισσότερο μετά κάποια ηλικία είναι ένα ζήτημα που κουβεντιάζεται γενικότερα.
    Αναφορικά με τις προβλέψεις όμως το θέμα είναι ότι στις γενικές, και όχι σε αυτές που αφορούν κάποιον συγκεκριμένα, λαμβάνεται σαν βάση ένας χάρτης ο οποίος έχει και τον Ήλιο και τον ωροσκόπο στη μηδενική μοίρα του ζωδίου και στο σύστημα των ίσων Οίκων.

Για παράδειγμα: αν έχουμε να κάνουμε προβλέψεις για τον Σκορπιό, υπολογίζουμε σε σχέση με έναν χάρτη που ο Ήλιος και ο ωροσκόπος είναι στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού. Έτσι, και με βάση τους ίσους Οίκους, ο ωροσκόπος (ακμή 1ου Οίκου) να είναι στην μηδενική του Σκορπιού, η ακμή του 2ου στη μηδενική Τοξότη, η ακμή του 3ου στον Αιγόκερω κ.ο.κ.

Στις γενικές προβλέψεις το μοναδικό που μπορούμε να υπολογίσουμε είναι οι διελεύσεις και αυτές σε σχέση με τον Οίκο που διέρχονται. Έτσι, αν ο Ήλιος τώρα είναι στον Σκορπιό (που αστρολογικά είναι δηλαδή :toung: ) οι προβλέψεις θα λένε ότι "οι Σκορπιοί τώρα θα νιώθετε αναζωογονημένοι και με διάθεση να κάνετε ...νέα ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε μην έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους, καθώς δεν θα λαμβάνετε υπόψιν σας και τις δικές τους επιθυμίες μπλα μπλα μπλα" :bigsmile:
    Αυτή η πρόβλεψη όμως αφορά όσους είναι μεν Σκορπιοί αλλά επιπλέον έχουν και 1ο Οίκο στον Σκορπιό, ανήκουν τουλάχιστον στο 1ο Δεκαήμερο (Δεκανό) του Σκορπιού. Για εσένα που έχεις Ήλιο στον Σκορπιό αλλά ωροσκόπο Ζυγό, ο Ζυγός, με βάση αυτήν τη μέθοδο, αποτελεί τον 12ο στο συγκεκριμένο παράδειγμα, άρα κουκουρούκου :toung:.
    Για εσένα αυτή η ερμηνεία ταίριαζε τον ...προηγούμενο μήνα, όταν ο Ήλιος περνούσε από τον Ζυγό. Για αυτό και λέμε ότι πρέπει να διαβάζει κάποιος και το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς του ταιριάζει περισσότερο η οικοθεσία (αφού με βάση τους Οίκους, καταρχήν, γίνονται οι γενικές προβλέψεις).
    Εγώ για παράδειγμα είμαι Τοξότης, αλλά έχω ωροσκόπο Ταύρο. Ο Κρόνος, π.χ., τώρα περνάει από τον 6ο μου Οίκο και όχι από τον 11ο που αναφέρουν οι προβλέψεις. Οι προβλέψεις λένε ότι θα έχω ζήτημα με τους "φίλους"και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ή τις συλλογικές μου δραστηριότητες, ενώ ουσιαστικά εγώ θα έχω ζητήματα καθημερινότητας και υγείας :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)