- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
-
26-10-2009, 04:16 PM #1
Απορία για Κρόνο χωρίς όψεις σε γενέθλιο χάρτη.
επειδή βλέπω ότι η ερώτησή μου πήγε πολύ πίσω και θα ξεχαστεί, την παραθέτω και πάλι (συγχωρέστε με γι' αυτό) :
τί μπορεί να συμβαίνει όταν ο γενέθλιος κρόνος δεν σχηματίζει καμια όψη με τους άλλους πλανήτες? Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να λάβουμε τις όψεις κατά προσέγγιση χωρίς να λαμβάνουμε το όριο της ανοχής των μοιρών και έτσι να διαβάσουμε για τις επιμέρους όψεις του κρόνου???
:embarrestΠέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη
-
26-10-2009, 09:00 PM #2
Re: Απορία για Κρόνο χωρίς όψεις σε γενέθλιο χάρτη.
Έχουμε πει ότι όταν ενας πλανητης δεν εχει όψεις, κοιτάμε τον οίκο στον οποίο είναι, τον κυβερνήτη του οίκου, την ακμή του.:embarrest
Ακόμα και διελεύσεις κλπ μπορείς να δεις για τις πιο επικαιρες επιδράσεις!
-
26-10-2009, 09:28 PM #3
Σ' ευχαριστώ πολή kiarra απλά αναφερόμουν στο άρθρο που αναρτήθηκε εχθές : "Κρόνος, ο αυστηρός κριτής" απο την panther και αναρωτιόμουν μήπως θα μπορούσα να λάβω υπ' όψη μου κάποιες όψεις (που όμως δεν υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη) που αναλύει, γιατί διαβάζοντάς τες βρήκα κάποια πράγματα που ισχύουν και σε μένα...
τέλοσπάντων, σε ευχαριστώ και πάλι για την επισήμανση!:bigsmile:Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη
-
27-10-2009, 12:52 AM #4
GIA SOU ANNAKRIARI
EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ Η ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΝΟΧΗ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
-
27-10-2009, 01:12 AM #5
-
27-10-2009, 11:57 AM #6
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.