s
Απορία για Κρόνο χωρίς όψεις σε γενέθλιο χάρτη.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Απορία για Κρόνο χωρίς όψεις σε γενέθλιο χάρτη.

επειδή βλέπω ότι η ερώτησή μου πήγε πολύ πίσω και θα ξεχαστεί, την παραθέτω και πάλι (συγχωρέστε με γι' αυτό) :
    τί μπορεί να συμβαίνει όταν ο γενέθλιος κρόνος δεν σχηματίζει καμια όψη με τους άλλους πλανήτες? Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να λάβουμε τις όψεις κατά προσέγγιση χωρίς να λαμβάνουμε το όριο της ανοχής των μοιρών και έτσι να διαβάσουμε για τις επιμέρους όψεις του κρόνου???
    :embarrest
    Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη

Re: Απορία για Κρόνο χωρίς όψεις σε γενέθλιο χάρτη.

Έχουμε πει ότι όταν ενας πλανητης δεν εχει όψεις, κοιτάμε τον οίκο στον οποίο είναι, τον κυβερνήτη του οίκου, την ακμή του.:embarrest

Ακόμα και διελεύσεις κλπ μπορείς να δεις για τις πιο επικαιρες επιδράσεις!

Σ' ευχαριστώ πολή kiarra απλά αναφερόμουν στο άρθρο που αναρτήθηκε εχθές : "Κρόνος, ο αυστηρός κριτής" απο την panther και αναρωτιόμουν μήπως θα μπορούσα να λάβω υπ' όψη μου κάποιες όψεις (που όμως δεν υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη) που αναλύει, γιατί διαβάζοντάς τες βρήκα κάποια πράγματα που ισχύουν και σε μένα...

τέλοσπάντων, σε ευχαριστώ και πάλι για την επισήμανση!:bigsmile:

Όνομα:
    JACK

GIA SOU ANNAKRIARI
    EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ Η ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΝΟΧΗ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    GIA SOU ANNAKRIARI
    EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ Η ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΝΟΧΗ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    Θα σε παρακαλέσω να μην γραφεις με κεφαλαία.

Δεν νομίζω να θες να φωνάξεις! Και όσο να ναι τα κεφαλαία υποδηλώνουν πολλά decibel.:bigsmile:

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    GIA SOU ANNAKRIARI
    Καλημέρα:bigsmile:
    Κι όμως δεν σχηματίζεται καμία όψη! Μόνο αν θεωρήσω ανοχή τουλάχιστον από 7 μοίρες και πάνω...!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)