- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 13
-
24-10-2009, 05:52 PM #1
Απορία για οικοθεσία Αφροδίτης και όψη με Δία.
καλησπερα! ήθελα να ρωτήσω τι εννοούμε οταν μιλάμε για άσχημη τοποθέτηση της Αφροδίτης. Εγώ έχω αφροδίτη στον 8ο οίκο και κάνει αντίθεση με τον Δία μου. Θεωρείται άσχημη τοποθέτηση?
-
24-10-2009, 07:29 PM #2
Re: Απορία για οικοθεσία Αφροδίτης και όψη με Δία.
Aσχημη τοποθετηση μιας αφροδιτης ενωουμε οατν η αφροδιτη ειναι σε ζωδιο η ιοκο ο οποιος δεν τις ταιριαζει δηλαδη ειναι σε πτωση-αδυναμια....πχ μια αφροδιτη στον κριο ειναι σε πτωση γιατι δεν μπορει να εκφρασει σωστα τις ιδιωτητες της χανει κατι απο την γλυκα της ας πουμε....Τωρα το τετραγωνο με τον δια νομιζω οτι παραφουσκωνει τις ιδιοτητες της αναλογα και με το ζωδιο τις αφροδιτης.Τελος η αφροδιτη στον 8 που εχεις ναι θεωριται ασχημη τοποθετηση...
-
24-10-2009, 07:58 PM #3
Ολοι οι πλανήτες έχουν ζώδια που κυβερνούν και όταν βρεθούν σε αυτά εκφράζονται άνετα και αυθεντικά ή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο(έξαρση), ενώ σε κάποια άλλα δυσκολεύονται(αδυναμία) ή αλλοιώνονται ας πούμε οι ιδιότητες τους(πτώση).
Η Αφροδίτη για παράδειγμα θα δυσκολευτεί να εκφραστεί ή θα αλλοιωθεί η ενέργεια της στον Κριό, στον Σκορπιό ( ζώδια πολικά αυτών που κυβερνά) και θα δυσκολευτεί αρκετά στο ορθολογιστικό, εγκεφαλικό ζώδιο της Παρθένου(ζώδιο πολικό αυτού που έχει έξαρση, στο οποίο δηλαδή εκφράζει στο έπακρο , με ευκολία και με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα της).
Ο 8ος οίκος αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού και θα πρέπει να διαβάσετε τα σχετικά με οικοθεσία άρθρα μας για να μάθετε τα θέματα που αντιπροσωπεύει ο οίκος αυτός.
Η σκληρή όψη με τον Δία κάνει την Αφροδίτη σας πιο πληθωρική, μια και είναι ο πλανήτης της επέκτασης που μπορεί να φτάνει και στην υπερβολή, άρα χρειάζεται κάποιο μέτρο.
Ελπίζω να βοήθησα. :bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
25-10-2009, 10:00 AM #4
Να προσθέσω στην κουβέντα ότι οι έννοιες "καλό" και "κακό" είναι σχετικές, καθώς αυτό που είναι καλό για κάποιον μπορεί να είναι κακό για κάποιον άλλο. Το πώς εκλαμβάνει ο καθείς τι είναι κακό και τι είναι καλό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (π.χ. αναλόγως της ηθικής που του μεταλαμπαδεύτηκε, κοινωνικών συνθηκών κ.ά). Αυτό γενικά.
Στην αστρολογία, οι έννοιες της κυριαρχίας/αδυναμίας και έξαρσης/πτώσης των πλανητών δεν πρέπει να συγχέονται με τις έννοιες "καλό/κακό" όχι μόνον επειδή το "καλό/κακό" είναι σχετικό στη βάση που πιο πάνω αναφέρω, αλλά και επειδή η ίδια η αστρολογία (ιδίως στην πιο σύγχρονη θεώρησή της), βασίζεται όχι απλώς στην ύπαρξη αντίρροπων δυνάμεων αλλά προτάσσει και την εξισορρόπηση στις περιπτώσεις που, με βάση το πώς εκλαμβάνουμε το αρνητικό και το θετικό, παρατηρείται μια "ανισορροπία".
Πέρα όμως από αυτήν την κάπως πιο ...σοφιστικέ προσέγγιση, μια πιο απλή είναι αυτή που λέει ότι δεν πρέπει να συγχέονται το "καλό - κακό" με τις ιδιότητες που αποδίδονται στους πλανήτες (ή στους Οίκους ή και στις όψεις, ή στα ζώδια) επειδή οι έννοιες κυριαρχία, αδυναμία κλπ, έχουν να κάνουν με το αν και πώς εκφράζονται αυτές οι ιδιότητες και όχι με το αν είναι "καλές" ή "κακές". Έτσι κι αλλιώς, όλοι οι πλανήτες έχουν "καλές" και "κακές" ιδιότητες που τους αποδίδονται. Π.χ. ή Αφροδίτη μπορεί να είναι ερωμένη, μπορεί να είναι και πόρνη. Ο Κρόνος μπορεί να είναι σταθερός, μπορεί να είναι και ξεροκέφαλος. Ο Δίας μπορεί να είναι σοφός, μπορεί και να είναι ...παρλαπίπας. Ο ¶ρης μπορεί να είναι θαρραλέος, μπορεί να είναι και απερίσκεπτος. Ομοίως και με τους υπόλοιπους. Το αν ο ¶ρης θα μας βγει απερίσκεπτος ή θαρραλέος έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες πέρα από τη θέση σε ζώδιο ή σε Οίκο (αν και την Αφροδίτη εγώ στον 8ο δεν την βλέπω σαν "κακή" Αφροδίτη κατά βάση, και επειδή κάνει καλό σεξ και επειδή μπορεί να σου φέρει λεφτά. Συν το γεγονός ότι είναι άλλο να είναι στον Σκορπιό και άλλο στον 8ο Οίκο. Το ζώδιο θα μας δείξει τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Αφροδίτη και ο Οίκος θα μας δείξει τους τομείς της ζωής που θα εκδηλώσει αυτή τη λειτουργία. Και όλα αυτά φυσικά σε συνάρτηση με το τι δείχνουν οι όψεις κλπ).
Σε αυτήν τη βάση, η κατηγοριοποίηση σε κυβέρνηση, αδυναμία κλπ, έχει να κάνει με το πώς και αν θα εκφραστεί ένας πλανήτης. Αν π.χ. είναι μια Αφροδίτη πόρνη σε θέση αδυναμίας ή πτώσης, θα εκφράσει αυτήν της την ιδιότητα περιορισμένα. Δεν θα είναι δηλαδή καλή ή κακή η θέση, απλώς θα μας δείχνει την ικανότητα έκφρασής της (είτε για "καλό" είτε για "κακό"):bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
25-10-2009, 08:06 PM #5
Να συμφωνήσω για την Αφροδίτη στον 8ο... Ο άντρας μου έχει Αφροδίτη στον Ζυγό-8ο, είναι όντως ερωτικός αλλά το βασικότερο είναι οτι είναι λες και έχει κάνει συμφωνία με το Θεό να του έρχονται χρήματα.
Πάντως, αν εχεις Αφροδίτη στον 8ο σε αντίθεση με τον Δία, λογικά ο Δίας θα είναι στον 2ο. Επομένως, υπάρχει πληθωρικότητα στα θέματα που αφορούν τον 2ο και τον 8ο.
-
25-10-2009, 09:33 PM #6
Συγχαρητήρια γιατί εχω ΚΑΙ Αφροδίτη στην Παρθένο ΚΑΙ στον 8ο οικο....
είναι σε σύνοψη με το Δία μου.... μήπως μπορείτε να μου πείτε κάτι σχετικά με αυτό ;;;
κατά τα άλλα... ΤΕΛΕΙΕΣ οι πληροφορίες σας !!!
Πραγματικά συγχαρητήρια !!!να μην ξεχάσω ... να ονειρεύομαι !
-
25-10-2009, 11:15 PM #7
ευχαριστώ πολύ!
-
26-10-2009, 05:22 AM #8
Μητσακο ωραια τα λες αλλα με αφροδιτη στο σκοσπιο και στον 8ο ειναι για αυτοκτονια ή παλευεται?:nuts::nuts::nuts:
-
26-10-2009, 12:02 PM #9
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-10-2009, 01:16 PM #10
Καλημερα αναλυω το οροσκοπιο ενοσς φιλου το οριακο τετραγωνο πλουτωνα αφροδιτης οπως επισης και το συγλινων τριγωνο ουρανου κ αφροδιτης ισχυουν ? το προγραμα εδω δεν μου τα πιανει σαν οψεις... 26 06 1986 στις 12 κ 15 στα ιωαννινα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.