- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 29
Thread: Θέση - όψεις της Σελήνης
-
04-10-2009, 02:51 PM #1
Θέση - όψεις της Σελήνης
επειδη εχω διαβασει οτι η σεληνη εχει σχεση με μαγεια .Μπορειτε να μου πειτε οταν καποια εχει την σεληνη τον σκορπιο στον 1ο ΟΙΚΟ στο ΣΚΟΡΠΙΟ (ωροσκοπος ΣΚΟΡΠΙΟΣ) και ειναι συνοδος με τον ΔΙΑ (διας στον ΤΟΞΟΤΗ) τι ακριβως γινεται?
-
05-10-2009, 05:23 PM #2
Re: Η Σελήνη
Θα σε παραπέμψω στο forum των συζητήσεων
Εδώ απλά σχολιάζουμε το άρθρο που διαβάσαμε, δεν θέτουμε τέτοιες ερωτήσεις! :embarrest
-
22-10-2009, 11:11 PM #3
Εγω παλι εχω την εξης απορια..Διαβαζα σε ενα αστρολογικο Site κατι αναλυσεις απο ωροσκοπια διασημων και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οι περισσοτεροι ειχαν σεληνη στους Διδυμους..Ξερω βεβαια οτι ειναι μια πολυ επικοινωνιακη σεληνη..Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο απλα εχει τυχει η ειναι μια δυνατη σεληνη που σε κανει δημοφιλη.. Επισης ποιες αλλες θεσης τις σεληνης σε ζωδια αλλα και οικους ειναι δυνατες και εχουν το χαρισμα να σε κανουν δημοφιλη και μπορει να ενισχυσουν την θεληση σου και την ταση για προβολη ακομα και στα φωτα της δημοσιοτητας?
-
24-10-2009, 07:34 AM #4
Η Σελήνη δείχνει και τον λαό ή το ευρύ κοινό, συν τοις άλλοις. Οπότε είναι λογικό και πολλοί διάσημοι να έχουν Σελήνη στους Δίδυμους. Από εκεί και μετά, μια Σελήνη σε όψη με τον Πλούτωνα ή στον 10ο ή στον 7ο μπορεί να είναι δείκτης δημοφιλίας ή επαφής με το κοινό. Σύμφωνα δε και με τον Ριζόπουλο, και η Δήμητρα παίζει μεγάλο ρόλο, αν είναι σε γωνιακό Οίκο ( http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F3%F4%E7.html )
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-10-2009, 01:01 PM #5
Παρών!
Αν και οι "διάσημοι" έχουν τη Σελήνη τους ...παντού (η γωνιακή θέση της έχει αποφασιστική σημασία), σίγουρα ο Ζυγός και τα υπόλοιπα παρορμητικά, "εξυπηρετούν" περισσότερο αυτήν την προοπτική.
Και εννοείται ότι οι όψεις της Σελήνης με τη Δήμητρα :bigsmile: φέρνουν ανάλογα αποτελέσματα...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
24-10-2009, 02:18 PM #6
Re: Θέση - όψεις της Σελήνης
Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας..Οσον αφορα την Δημητρα και αλλους πλανητοειδης οπως η Ηρα ,η Αθηνα ηθελα να μαθω που βρισκονται.. Για την Δημητρα εχω την εντυπωση οτι καπου ειχα βρει οτι ειναι στον Καρκινο και μαλλον η στον 2ο η 3ο οικο που η ακμη τους βρισκεται στον Καρκινο..Θα μπορουσατε να μου πειτε κατι παραπανω σε αυτα?
-
24-10-2009, 03:35 PM #7
-
24-10-2009, 10:16 PM #8
-
25-10-2009, 12:42 AM #9
Ας το προσέχουν αυτοί που θα 'ναι συνοδοιπόροι ( και όχι μόνο ) στην ζωή μου. :toung:
Μάλλον στο Ιαπωνέζικο είσαι βόας..τι δηλήτηριο είναι αυτό? Ντροπή σου!
Αλλιώς δεν εξηγείται. Ο Τοξότης και πικρόχολος? Απαπα ... αλλά με Ηλιο στα Τάρταρ(σάλτσα)α.. αυτό να μου πεις! :bigsmile:
Εντωμεταξύύύ.... Ο Μένγκελε ήταν Ιχθυς με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγο στον 4ο (τον οίκο του τέλους)(όχι στον 10ο Τζίμυ).
Είχε ενα μεγάλο τριγωνο σε νέρο(κίνδυνος:nuts:κίνδυνος) μεταξύ Ποσειδώνα(γωνιακού/1ος/Καρ) - σύνοδο Ηλιου/Ερμή στα ψάρια - και Δία στον Σκορπιό.Ένα τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα και κατα τ άλλα Ουρανό σε σύνοδο με ¶ρη και ακμή 8ου / Ουρανός απο 8ο σε 6γωνο με Ηλιο - να και τα πειράματα που έκανε , που οδηγούσαν σε θάνατο.. Κατα τ΄άλλα Κρόνο εξάγωνο με Χείρωνα- μονο θεράπων δεν ήταν.. και ο Ηλιος σε σύνοδο με Ερμή στον 10ο σε σύνοδο με ακμή 10ου και ........... Ήλιος στις 24 σε σύνοδο με το αστέρι της θλίψης στις 23 του Ιχθύ και το μεσοδιάστημ Αρη/Κρόνου στις 17 του Ιχθυ σε σύνοδο με ακμή 10ου.
Για τον Παπανικολάου δεν μπόρεσα να βρω ώρα... αλλά είναι ταυράchi! ( με 12.00 ώρα , έχει σελήνη στην λεοντίτσα )Αποκλείεται όμως να είναι στον Ζυγό! :bigsmile:
Εγώ δεν έχω τα χαρίσματα του Μένγκελε βρε Μητσάκο, όπως ούτε και αυτός τα δικά μου ( Σελήνη στον 10ο), οπότε δάσκαλε.... και με όλο το σεβασμό - ατυχής η παρομοιωση.
-
25-10-2009, 12:43 AM #10
Re: Θέση - όψεις της Σελήνης
Και εννοείται ότι οι όψεις της Σελήνης με τη Δήμητρα φέρνουν ανάλογα αποτελέσματα...
Το δείγμα που έχεις υπόψιν φίλε Γιάννη είναι σημαντικό σε μέγεθος?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.