- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Ελλάδος ...διαπλοκή
-
07-10-2009, 03:53 AM #21
Re: Ελλάδος ...διαπλοκή
Για μενα προσωπικα, μεγαλυτερη δικτατορια απο αυτην που διανυουμε απο το 1974 και μετα, δεν εχουμε ξαναζησει. Αναζητουμε τωρα αυτα που συνεβηκαν τοτε, σαν λυσεις. Αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να σκεφτει,να διαβασει και ν΄ασχοληθει με το εξης απλο θεμα: Τί συνεβη πραγματικα τοτε; Πώς ηταν η καθημερινοτητα των ανθρωπων, τοτε;
Πως στην εποχη μας θα μπορουσε καποιος να κανει μια επανασταση, ας πουμε στο Πολυτεχνειο χωρις να χαρακτηριστει τρομοκρατης μετεπειτα;
Ποσο μπολιασμενη και βουρκωμενη στο ψευδος ειναι η Ελλαδα ολα αυτα τα χρονια;
Και ποιο ωροσκοπιο να εκλαβω ως αληθινο για την δημιουργια της Ελλαδος;
Ποιος με ακουει εμενα και τους συμπολιτες μου οταν φωναζω καθημερινα;
Ποτε εγινε πραγματικα δυσκολη η ζωη των ανθρωπων και επρεπε να βγουν και οι 2 γονεις για δουλεια και να παρατανε τα παιδια;
Ποτε καταργηθηκαν οι σχολικες ποδιες ωστε να εξυπηρετησουμε τους οικους μοδας και να εχουν και αλλα εξοδα στο κεφαλι τους οι γονεις;
Ποτε δημιουργηθηκε η μεγαλη μπουφα του φεμινιστικου κινηματος που κατεστρεψε τις γυναικες, την οικογενεια και τα παιδια;
Ποια μελη ηταν αυτα που δημιουργησαν το φεμινιστικο κινημα, που ανηκαν πρωτυτερα, τί σκοπους εξυπηρετησαν και τι καταφεραν για να καλυτερευσουν την ζωη της γυναικας...;;;
Ειναι μια εποχη που ερχεται δυσκολη, τοσο δυσκολη που δεν εχουμε δει αλλη, αλλα θα χρειαστει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα για να μετριασουμε αυτη τη δυσκολια...
-
07-10-2009, 04:13 AM #22
[QUOTE=Μητσάκος;87802]Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δεν αμφισβήτησα ούτε τα ηρωικά πρότυπα, ούτε την αναγκαιότητά τους. Αμφισβητώ την απήχηση που αυτά έχουν στους νεοέλληνες και την διάθεση των περισσότερων από τους τελευταίους να βαδίσουν στα χνάρια τους αν απαιτηθεί.[QUOTE]
Αμφισβητεις την ουσια της ανιδιοτελειας σαφεστατα και την αναγκη να αισθανθει ο ανθρωπος οτι εχει ενα ηρωικο προτυπο με ιδεολογια.
[QUOTE]τα "μαθήματα" που έχω πάρει ασχολούμενος με την αστρολογία. Κάποια πράγματα, ιδίως σε συλλογικό επίπεδο, είναι αναπόφευκτα. [QUOTE]
Στην Αστρόλογια μπορεις να βλεπεις τα πραγματα συλλογικα αλλα το κυριοτερο και απαραιτητο ειναι να τα βλεπεις και αναλυεις προσωπικα.
Θα σου δωσω ενα προσωπικο/συλλογικο παραδειγμα: Τί θα εκανε ενας ανθρωπος με εντονο Ουρανο σε προσωπικους πλανητες, που θα ανηκε στο ζωδιο του Ταυρου ή του Αιγοκερου;
Ο Σοφος κυβερνα τα αστρα
Την Αστρολογια την χρησιμοποιουμε για να γνωρισουμε τον εαυτο μας. Οχι το μελλον μας.
-
07-10-2009, 10:14 AM #23
-
08-10-2009, 11:57 PM #24
Ξερεις κατι σκεφτεσαι με μικροπρεπεια και σκοπιμοτητα. Δεν εχεις καθολου σφαιρικη αντιληψη των πραγματων, μα καθολου.
Οι δικοι μου παππουδες- οι 3 απο αυτους- σκοτωθηκαν στον εμφυλιο απο αριστερους. Οι 2 εδω στη Θρακη και ο 3ος στο Κιλκις. Ταυτοχρονα μαζι τους, σκοτωσαν και 2 απο τα παιδια τους ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 6 ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ; ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΤΩΝ 10 ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ.
Και ομως, ποτε δεν τους ακουσαμε να αναφερονται σε αυτο το γεγονος οσο μας μεγαλωναν. Μονο αν ρωτουσαμε, οντας μαθαινοντας απο αλλους τα γεγονοτα.
Και αριστερους (καργα αριστερους) εχουμε κολλητους φιλους και μαλιστα καλυτερους απο τους εν λογω μεσαιας...ιδεολογιας....
Γιατι τουλαχιστον αυτοι ειναι ιδεολογοι....
Ενω εσυ, δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε απλα πραγματα με τα οποια καταρχην ασχολειται η Αστρολογια.
Απλα πραγματα που μου τα διδαξε να φανταστεις ακομη και ο πατερας μου που ειναι ορφανος απο τα 10 του χρονια και δεν τελειωσε ουτε το σχολειο....Δυστυχως δεν μορφωθηκε σαν και σενα....Δοξα τω Θεω...
-
09-10-2009, 12:03 AM #25
Και για να κλεισω τη συζητηση.
Θελω να μου γραψεις ονοματα θανοντων μεσα στο Πολυτεχνειο.
-
09-10-2009, 12:17 AM #26
Μέσα στα 5 χρόνια λειτουργίας μας (άντε να τα εκατοστήσουμε) :bigsmile: έχουμε "αποφασίσει" ότι πολιτικά, οπαδικά, θρησκευτικά, θανατικά κ.ά να μην τα συζητάμε.
Κάποιες φορές εκ των πραγμάτων ξεφύγαμε και είναι φυσικό άλλωστε, άλλα όχι για πολύ.
Επειδή λοιπόν δεν θέλω να εμφανίζομαι σαν ο κακός διαχειριστής (όχι δηλαδή ότι δεν είμαι, αφού και κακό κάρμα έχω και μαύρη ψυχή όπως λέει συχνά πυκνά γηραιά αστρολόγος) και οι ομάδες του φόρουμ επίσης ως κακοί άνθρωποι που λογοκρίνουν και άλλα χαζά που κατά καιρούς έχουμε δει να καταγράφονται, σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σταματήσουμε εδώ το θέμα ή να του αλλάξουμε πορεία.
Αγγελική σε καλωσορίζω και πάλι στο φόρουμ !De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
09-10-2009, 03:21 AM #27
Καλως σε βρηκα Σωκρατη μου!!!
-
21-10-2009, 02:35 PM #28
:unsure: πάω πάσο παιδιά
-
24-10-2009, 02:11 PM #29
Τώρα που καταλάγιασε ο ...κουρνιαχτός των πολιτικών αντιπαραθέσεων, οφείλω να δώσω κάποιες απαντήσεις.
Σε όσα γράφτηκαν περί "κινδυνολογίας" και "δημιουργίας πανικού" νομίζω ότι με κάλυψε ο Ηρακλής στο ποστ #18.
Εξ άλλου η τελευταία παράγραφος του άρθρου τελειώνει με ερωτηματικό...
Όσον αφορά το σχόλιο της Ιουλίας για τη "μαχητικότητα των Ελλήνων"-θα συμπληρώσω το πάθος και τη διχόνοια- εννοείται πως συμφωνώ.
Μόνο που σε περιόδους ειρήνης την εξαντλούμε σε πεδία που έχουν άμεση σχέση με τον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Το ξεκατίνιασμα στα τηλεοπτικά παράθυρα, οι αιματηρές "μάχες" της ασφάλτου και η ...τρέλα με τα κινητά είναι νομίζω απόλυτα καταδεικτικά...
Αυτό το τ-τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-¶ρη, που ορθότατα επισημαίνει η Κοραλλία, δίνει και μια ουσιαστική απάντηση στους προβληματισμούς του Κώστα.
Υπάρχει μάλιστα και ο Β Δεσμός, που πρακτικά μετατρέπει το ταυ σε σταυρό...
Φίλε Κώστα, στο ψάξιμο είμαι μαζί σου... και πίστεψε με έχω ψάξει όλες τις πιθανές ημερομηνίες για την Ελλάδα, χωρίς να έχω πειστεί απόλυτα από καμία.
Εκτιμώ ότι ο ωροσκόπιο του 1830, παρότι παραμένει ανοιχτό το θέμα του ωροσκόπου και της οικοθεσίας, έχει τελικά μια αξιοσημείωτη λειτουργικότητα σε αρκετούς τομείς.
Και νομίζω ότι το τ-τετράγωνο στο μεταβλητό σταυρό με τη Σελήνη στις 21-22 των Διδύμων και την Αφροδίτη στις 22 των Ιχθύων επιβεβαιώνει τα όσα επισημαίνεις για τις διελεύσεις πλανητών από την Παρθένο.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχήΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.