s
Σύνοδος Σελήνης Πλούτωνα στον Σκορπιό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Σύνοδος Σελήνης Πλούτωνα στον Σκορπιό

Καλησπέρα σε όλους. Βλέποντας τον χάρτη κάποιου χωρίς να έχω την ακριβή ώρα, βρήκα ότι έχει σύνοδο Σελήνης Πλούτωνα στον Σκορπιό. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το άτομο αυτό μπορεί να έχει και μιά άλλη πτυχή της ψυχολογίας του;; ίσως άσχημη;;; να προσθέσω ότι έχει και τον Κρόνο στον Σκορπιό. Βέβαια δεν ξέρω τους Οίκους, αλλά αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος θα μου ήταν πολύ χρήσιμο... Ευχαριστώ πολυ.

Re: Σύνοδος Σελήνης Πλούτωνα στον Σκορπιό

Quote Originally Posted by VOK View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Βλέποντας τον χάρτη κάποιου χωρίς να έχω την ακριβή ώρα, βρήκα ότι έχει σύνοδο Σελήνης Πλούτωνα στον Σκορπιό. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το άτομο αυτό μπορεί να έχει και μιά άλλη πτυχή της ψυχολογίας του;; ίσως άσχημη;;; να προσθέσω ότι έχει και τον Κρόνο στον Σκορπιό. Βέβαια δεν ξέρω τους Οίκους, αλλά αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος θα μου ήταν πολύ χρήσιμο... Ευχαριστώ πολυ.
    Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό δεν είναι και η καλύτερη για την έκφραση των συναισθημάτων (είναι σε πτώση). Μπορεί να είναι μαχητική, αλλά είναι και πολύ μυστικοπαθής, δρα υπόγεια. Αυτό συντελεί στο να δυσκολεύεται κάποιος να κατανοήσει τον ψυχισμό του κατόχου της. Όσο βαθιά και έντονα να είναι τα συναισθήματά του, αυτός θα τα κρύβει και μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θα τα εξωτερικεύει. Από την άλλη, μπορεί να δείξει και υπεροψία, διάθεση για έλεγχο των άλλων και έλλειψη ρομαντισμού ανεξάρτητα από την σχεδόν δεδομένη ύπαρξη πάθους.
    Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα (μπρρρρ :toung: ) θα της προσδώσει επιπλέον κτητική διάθεση, τάσεις απομόνωσης, σκέψεις συνεχούς επαναπροσδιορισμού και αξιολόγησης των σχέσεων. Ακόμα, μπορεί να φέρει ανασφάλεια στον κάτοχο της όψης, για αυτό και να υπάρχει αμυντική συμπεριφορά από μέρους του, προκειμένου να μην πληγωθεί. Αν του κάτσει όμως είτε καλός φίλος είτε καλός ερωτικός δεσμός, θα αγαπήσει παθιασμένα και με όλο του το είναι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    ....προκειμένου να μην πληγωθεί.

Ε..... κάποιο πιθανό σενάριο στην παρέλπιδα περίπτωση που θα πληγωθεί? :bigsmile: (Το σενάριο «προδωθεί» κόπηκε στο μοντάζ λόγω υπέρμετρων σκηνών βίας!)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Ε..... κάποιο πιθανό σενάριο στην παρέλπιδα περίπτωση που θα πληγωθεί? :bigsmile: (Το σενάριο «προδωθεί» κόπηκε στο μοντάζ λόγω υπέρμετρων σκηνών βίας!)
    Ε, σε αυτήν την περίπτωση, τον πήρε και τον σήκωσε τον άλλο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας:bigsmile:

Σορυ για την παρεμβαση αλλα επειδη ειχα παρεμφερη απορια γινεται να εχουμε την θεση της Σεληνης χωρις να ξερουμε ακριβη ωρα γεννησης;
    Και γενικα χωρις ωρα γεννησης μπορουμε να κανουμε αναλυση οψεων;
    Αποριες αρχαριας στο αθλημα και καθε προσφορα δεκτη!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    JACK

ΦΙΛΕ ΜΗΤΣΑΚΟ ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΟΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Σορυ για την παρεμβαση αλλα επειδη ειχα παρεμφερη απορια γινεται να εχουμε την θεση της Σεληνης χωρις να ξερουμε ακριβη ωρα γεννησης;
    Και γενικα χωρις ωρα γεννησης μπορουμε να κανουμε αναλυση οψεων;
    Αποριες αρχαριας στο αθλημα και καθε προσφορα δεκτη!
    Δίχως ώρα γεννησεως δεν μπορείς να γνωρίζεις :
    (1ον) την ακμή του ωροσκόπου
    (2ον)τις ακμές των υπόλοιπων οίκων
    (3ον)την Σελήνη

Θα ήταν επισφαλές να εξετάσεις την Σελήνη , αν δεν γνωρίζεις ώρα γεννήσεως.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Nαι scorpio_, αλλά λέμε τί γίνεται σε περίπτωση συνόδου Σελήνης και Πλούτωνα στον Σκορπιό... Επίσης Aθηνούλα έχουμε πει ότι εάν η σύνοδος Σελήνης με έναν πλανήτη για τον χάρτη της 12ης μεσημβρινής είναι της τάξεως μέχρι μία - μιάμιση μοίρα, λόγω της ανοχής της όψεως και του ότι κινείται κάπου 12-13 μοίρες ημερησίως τότε σίγουρα θα κάνει την εν λόγω σύνοδο άσχετα με την ώρα γέννησης.

(Σε παρακαλώ επίσης γράφε με πεζά γράμματα γατί τα κεφαλαία ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ όπως θα δεις :-)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    ΦΙΛΕ ΜΗΤΣΑΚΟ ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΟΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .
    Οσον αφορα την δυσκολία εξωτερικευσης των αισθηματων κρατάω και εγω τις αποστάσεις μου συμφωνόντας μαζί σου.

Σαν κλασικο αντεπιχειρημα προτείνω την διαδεμόνη γεννέθλια ώρα του Μοτσαρτ (Σαλτσμπουργκ -27-1-1756, 8 το πρωΪ)
    Επιφυλάσσομαι φυσικά για την ιδιομοιρία Σελήνης Πλούτωνα που παρουσιάζει αυτό το ωροσκοπιο αλλά αν ισχύει μόνο δυσκολία δεν δημιουργεί....

φυσικά είναι μόνο μια παράμετρος μιας μεγαλοφυίας...
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)