s
Πλούτωνας vs Vertex...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Πλούτωνας vs Vertex...

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ανοίξω το παρακάτω θέμα ως αντικείμενο συζήτησης και όσοι πιστοί προσέλθετε...: Από τη μία..Πλούτωνας, πνεύμα, ψυχή και ύλη...από την άλλη Vertex, ίσως η καρδιά ενός ωροσκοπίου. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πως σας φαίνεται μία σύνοδος Πλούτωνα Vertex σε συναστρία. Επίσης, δε ξεχνώ να αναφέρω ότι ο Πλούτωνας δεν αγγίζει μόνο το Vertex του άλλου ατόμου, αλλά επίσης κάνει τέλειο εξάγωνο με τον ήλιο, τετράγωνο με την Αφροδίτη, αντίθεση με το Δϊα, και τετράγωνο με το Β. Δεσμό. Νομίζω ότι αυτός ο ΠΛούτωνας δεν έχει αφήσει και τίποτα όρθιο...Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική... :bigsmile:
    Σας ευχαριστώ πολύ!

Re: Πλούτωνας vs Vertex...

Quote Originally Posted by meuagelidou View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ανοίξω το παρακάτω θέμα ως αντικείμενο συζήτησης και όσοι πιστοί προσέλθετε...: Από τη μία..Πλούτωνας, πνεύμα, ψυχή και ύλη...από την άλλη Vertex, ίσως η καρδιά ενός ωροσκοπίου. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πως σας φαίνεται μία σύνοδος Πλούτωνα Vertex σε συναστρία. Επίσης, δε ξεχνώ να αναφέρω ότι ο Πλούτωνας δεν αγγίζει μόνο το Vertex του άλλου ατόμου, αλλά επίσης κάνει τέλειο εξάγωνο με τον ήλιο, τετράγωνο με την Αφροδίτη, αντίθεση με το Δϊα, και τετράγωνο με το Β. Δεσμό. Νομίζω ότι αυτός ο ΠΛούτωνας δεν έχει αφήσει και τίποτα όρθιο...Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική... :bigsmile:
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Ας ξεκινήσουμε από τα ...δύσκολα, όπως είναι και πιο φυσικό :toung:
    Εξετάζοντας μόνον αυτές τις όψεις και αφήνοντας απ' έξω άλλους σημαντικούς παράγοντες (π.χ. τις όψεις των Φώτων, του Ερμή, οικοθεσία κ.λπ.) αυτό που φαίνεται με μια πρώτη ματιά είναι ότι τα στοιχεία του μοιραίου και της κυριαρχικής διάθεσης δηλώνουν "παρών" με συνοδεία ηχηρών ταρατατζούμ.
    Η σύνοδος της Κορυφής (Vertex) με τον Πλούτωνα μας δείχνει ότι από αυτήν την ένωση ο εκπρόσωπος της Κορυφής μπορεί να εκλάβει τη σχέση του με τον αντίστοιχο του Πλούτωνα σαν μοιραία, με την έννοια της αδυναμίας του να αντισταθεί στον μαγνητισμό του Πλούτωνα. Ο δε εκπρόσωπος του Πλούτωνα θα είναι πολύ φυσικό να προσπαθήσει να αξιοποιήσει αυτό το συγκριτικό του πλεονέκτημα και να οδηγήσει τον άλλο σε μια διαδικασία αλλαγής εκ βάθρων, αργή αλλά σταθερή. Καλό θα ήταν να ξέραμε και τον Οίκο όπου συντελείται αυτή η ένωση, για να δούμε και τον τομέα που θα εκδηλωθεί αυτή η προσπάθεια. Σε αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%F1%F4%E7.html γίνεται μια αναφορά στους Οίκους και στα ζώδια, για να πάρεις μια ιδέα για τον τομέα (Οίκο) και τον τρόπο (ζώδιο).
    Μια ιδέα όμως για την συνέχεια μπορούμε να την έχουμε από το τετραγωνο με την Αφροδίτη και την αντίθεση με τον Δία.
    Το πρώτο μάς προϊδεάζει για συμπεριφορά που δεν συνάδει απόλυτα με τις διάφανες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου να επιβληθούν κάποιες απόψεις, από την πλευρά του Πλούτωνα. Η κυριαρχική διάθεσή του ενδεχομένως να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, σίγουρα όμως επιδεικνύοντας πυγμή και ασφυκτικό πρέσινγκ προκειμένου να μεταλλάξει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης (ενδεχομένως και μέσω του σεξ, κάτω από συνθήκες που και η επίσημη εκκλησία απαγορεύει αλλά και ο κοσμικός νόμος θεωρεί ότι βρίσκονται οριακά στο μεταίχμιο της αντικοινωνικής συμπεριφοράς :toung: ).

Την τάση αυτή ενισχύει η αντίθεση με το Δία, η οποία μας προϊδεάζει για ενδεχόμενες τάσεις ασωτίας και υπερβολών, με τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα να σέρνει τον χορό μιας μεταμορφωτικής διαδικασίας (ίσως σε θέματα ιδεολογικά, ή πίστης) και τον χαζοχαρούμενο Δία να ακολουθεί τα βήματα του πρώτου σιγοντάροντας τον σκοπό, ενθουσιασμένος και μην λαμβάνοντας υπόψιν ηθικούς και αστικούς νόμους.

Το τετράγωνο με τον Β.Δ. απλώς επιβεβαιώνει μάλλον την ...προϊστορία των δύο, σε μια άλλη ζωή, όπου μια διαμάχη επιβολής του ενός προς τον άλλο δεν είχε νικητή και σε αυτήν πρέπει να δοθεί η λύση. "Στο τέλος θα μείνει μόνον ένας" ! (με την έννοια ότι ο ένας θα αφομοιώσει τον άλλο, στην καλύτερη).

Φυσικά, το εξάγωνο με τον Ήλιο μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αρκεί ο εκπρόσωπος του Ήλιου να δείξει ωριμότητα και να αξιοποιήσει τη συμμαχία που του προσφέρει ο Πλούτωνας, ανεξάρτητα από το διαφορετικό στοιχείο του, να "πατήσει" στον βαθύ δεσμό που θα δημιουργηθεί και να αποδεχθεί τα στοιχεία του χαρακτήρα του που θα έρθουν στην επιφάνεια και ενδεχομένως κρατούσε εν υπνώσει μέσα του.

Φυσικά, αυτή είναι μια ελλιπής έκθεση, λοίπουν βασικά στοιχεία, μπλα, μπλα, μπλα, αλλά τα υπάρχοντα δεν παύουν να δείχνουν, όπως έγραψα και στην αρχή, μια σχέση με έντονο πάθος και ...βάθος, ανεξάρτητα από το αν είναι επαγγελματική, φιλική ή ερωτική.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τα σχόλια σου ήταν τόσο εύστοχα όσο τα και βέλη των κενταύρων! Ίσως στο "προέδρος γενικώς" να βάλεις και δίπλα σε παρένθεση "και ρήτορας ενίοτε". Αν και κάποια από αυτά τα σχόλια ήταν αρκετά σκοτεινά και τρομαχτικά! Μήπως έχεις ήλιο στον 8ο..? Το ίσως αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οι εν λόγω όψεις που κάνει ο Πλούτωνας του ενός ατόμου με τους προαναφερόμενους πλανήτες του άλλου ατόμου είναι σχεδόν αντίθετες από τις όψεις του γενέθλιου Πλούτωνα του δεύτερου ατόμου στο δικό του γενέθλιο ωροσκόπιο. Δηλαδή ενώ ο πλούτωνας στη συναστρία εξαγωνίζει τον ήλιο, στο γενέθλιο τον τετραγωνίζει. Ενώ ο πλούτωνας τετραγωνίζει τη Αφροδίτη, στο γενέθλιό του την τριγωνίζει (και μάλιστα τέλεια). Ενώ ο πλούτωνας τετραγωνίζει το Β. Δεσμό, στο γενέθλιο τον εξαγωνίζει...Όλα αυτά δε σου κρύβω ότι μου έχουν κάνει εντύπωση...και κυρίως με έχουν κάνει να αναρωτιέμαι. Μήπως το άτομο του Πλούτωνα τελικά θέλει να πάει κόντρα σε όλες αυτές τις όψεις στο γενέθλιο Πλούτωνα του άλλου ατόμου? Μήπως αυτή η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο είναι μία σχέση κόντρας γιατί σκέψου το εξής: Το δεύτερο άτομο δέχεται αυτές τις είτε ευνοικές είτε όχι όψεις με το δικό του ΠΛούτωνα. Και τώρα έρχεται ο πλούτωνας του πρώτου ατόμου και τις ευνοικές τις κάνει μη ευνοικές και τούμπαλιν! Εδώ δε μιλάμε απλά για αλλαγή! Εδώ μιλάμε για...ξέρω και εγώ...γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο ίσως (που λέει ο λόγος)! Είναι αυτό που λέμε "Αυτά που ήξερες..να τα ξεχάσεις!"

Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες. Ο Πλούτωνας τι κάνει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του άλλου ατόμου;

Τα σχόλια σου ήταν τόσο εύστοχα όσο τα και βέλη των κενταύρων! Ίσως στο "προέδρος γενικώς" να βάλεις και δίπλα σε παρένθεση "και ρήτορας ενίοτε". Αν και κάποια από αυτά τα σχόλια ήταν αρκετά σκοτεινά και τρομαχτικά! Μήπως έχεις ήλιο στον 8ο..? Το ίσως αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οι εν λόγω όψεις που κάνει ο Πλούτωνας του ενός ατόμου με τους προαναφερόμενους πλανήτες του άλλου ατόμου είναι σχεδόν αντίθετες από τις όψεις του γενέθλιου Πλούτωνα του δεύτερου ατόμου στο δικό του γενέθλιο ωροσκόπιο. Δηλαδή ενώ ο πλούτωνας στη συναστρία εξαγωνίζει τον ήλιο, στο γενέθλιο τον τετραγωνίζει. Ενώ ο πλούτωνας τετραγωνίζει τη Αφροδίτη, στο γενέθλιό του την τριγωνίζει (και μάλιστα τέλεια). Ενώ ο πλούτωνας τετραγωνίζει το Β. Δεσμό, στο γενέθλιο τον εξαγωνίζει...Όλα αυτά δε σου κρύβω ότι μου έχουν κάνει εντύπωση...και κυρίως με έχουν κάνει να αναρωτιέμαι. Μήπως το άτομο του Πλούτωνα τελικά θέλει να πάει κόντρα σε όλες αυτές τις όψεις στο γενέθλιο Πλούτωνα του άλλου ατόμου? Μήπως αυτή η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο είναι μία σχέση κόντρας γιατί σκέψου το εξής: Το δεύτερο άτομο δέχεται αυτές τις είτε ευνοικές είτε όχι όψεις με το δικό του ΠΛούτωνα. Και τώρα έρχεται ο πλούτωνας του πρώτου ατόμου και τις ευνοικές τις κάνει μη ευνοικές και τούμπαλιν! Εδώ δε μιλάμε απλά για αλλαγή! Εδώ μιλάμε για...ξέρω και εγώ...γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο ίσως (που λέει ο λόγος)! Είναι αυτό που λέμε "Αυτά που ήξερες..να τα ξεχάσεις!"
    Είμαι οπτικός τύπος και η πληθώρα των γραπτών στοιχείων με αποσυντόνισε Με βάζεις να δουλέψω και ως Τοξότης θα βρω κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ κα Μόζορα! Εδώ ίσως είναι τα δύσκολα...Ο πλούτωνας λοιπόν στο άλλο άτομο εξαγωνίζει το σύμπαν όλο! Δηλαδή ήλιο, ερμή άρη και ποσειδώνα γιατί όλοι αυτοί οι πλανήτες κάνουν σύνοδο και μάλιστα που...στον 5ο οίκο! Τι να πω? Αφήνω και ελπίζω στα δικά σας σχόλια! Επίσης εξαγωνίζει τον ωροσκόπο. Εξαγωνίζει τον Δία (του 12ου) με μια ανοχή 9 μοιρών...οπότε ίσως και να είναι εκτός εξαγώνου! Και τέλος τριγωνίζει και τον Κλήρο της Τυχης!Τι σκέφτεστε...?

Έλα Μητσάκο τώρα...ναι ένας γνήσιος τοξότης όντως αυτό θα έκανε...νομίζω αλλά σιγά την πληθώρα! εσύ αυτά τα παίζεις στα δάχτυλα! Δε νομίζω να είναι η πρώτη φορά που τα ακούς! Πάρόλο αυτά σέβομαι τον έμμεσο και κομψό τρόπο που επέλεξες να μη σχολιάσεις και να με αφήσεις στο σκότος...(8ος οίκος σωστά...? :bigsmile: )

Όνομα:
    Δεσποινα

Έλα Μητσάκο τώρα...ναι ένας γνήσιος τοξότης όντως αυτό θα έκανε...νομίζω αλλά σιγά την πληθώρα! εσύ αυτά τα παίζεις στα δάχτυλα! Δε νομίζω να είναι η πρώτη φορά που τα ακούς! Πάρόλο αυτά σέβομαι τον έμμεσο και κομψό τρόπο που επέλεξες να μη σχολιάσεις και να με αφήσεις στο σκότος...(8ος οίκος σωστά...? :bigsmile: )
    Αγαπητο μελος δεν σε αφηνει στο ''σκοτος''
    απλα σου λεει ψαξε και εσυ λιγο..
    οχι ολα ετοιμα..
    Ασε που τετοιο κατεβατο που σου εγραψε δεν το κανει συχνα..
    ευχαριστημενη να εισαι :bigsmile:

φιλικα:bigsmile:
    κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Αγαπητή Κούκι,
    το σχόλιο μου για το σκότος το έκανα χαριτολογώντας και πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ πάνω από όλα...
    Εξάλλου πιστεύω ότι αν σε κάποιον αρέσει να ψάχνει, να ανακαλύπτει να διαβάζει και να φιλοσοφεί είναι σε εμάς τους τοξότες... :bigsmile:
    Είμαι ευχαριστημένη...
    Φιλικά
    Μαρία

Όνομα:
    Δεσποινα

Αγαπητή Κούκι,
    το σχόλιο μου για το σκότος το έκανα χαριτολογώντας και πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ πάνω από όλα...
    Εξάλλου πιστεύω ότι αν σε κάποιον αρέσει να ψάχνει, να ανακαλύπτει να διαβάζει και να φιλοσοφεί είναι σε εμάς τους τοξότες... :bigsmile:
    Είμαι ευχαριστημένη...
    Φιλικά
    Μαρία
    καλο διαβασμα τοτε:bigsmile:
    και οπως καλα θα ξερεις επισης εμεις οι τοξοτες δεν θελουμε πιεση
    εδω και τωρα πες μου αυτο ε;

Δεσποινα κουκι:bigsmile:

πω..πω.τσατ το καναμε:nuts:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)