s
πλουτωνας - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8
Results 71 to 80 of 80

Re: πλουτωνας

leoma, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
    Είμαι 35 χρονών, δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για την κρίση της μέσης ηλικίας :bigsmile:, αλλά οκ θα το καταπιώ. Επειδή είμαι άσχετη, τί εννοείς ποιόν οίκο κυβερνάει ο πλούτωνας; Ο γεννέθλιός μου πλούτωνας είναι στον 11ο κι ο γεννέθλιος κρόνος στον 9ο.
    Σ'ευχαριστώ!!

Quote Originally Posted by storyteller View Post
    leoma, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
    Είμαι 35 χρονών, δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για την κρίση της μέσης ηλικίας :bigsmile:, αλλά οκ θα το καταπιώ. Επειδή είμαι άσχετη, τί εννοείς ποιόν οίκο κυβερνάει ο πλούτωνας; Ο γεννέθλιός μου πλούτωνας είναι στον 11ο κι ο γεννέθλιος κρόνος στον 9ο.
    Σ'ευχαριστώ!!
    Όταν λέμε ότι ενας πλανητης κυβερνά έναν οίκο εννοούμε ότι επειδη βρίσκεται στην ακμή του οίκου τον χρωματίζει ανάλογα. Εν προκειμένω λοιπόν ο Πλούτωνας κυβερνά τον 11ο οίκο στο χάρτη σου.:bigsmile:

Ευχαριστώ kiarra, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο :bigsmile: Ο κυβερνήτης του οίκου δεν έχει να κάνει με το ποιό ζώδιο βρίσκεται στην ακμή του οίκου; Και αν σε έναν οίκο έχεις μέσα 4 πλανήτες, ποιός είναι ο κυβερνήτης; Ο πλούτωνάς μου είναι στον 11ο αλλά όχι στην ακμή.
    Κι έχω ξεφύγει κι απ'την ερώτησή μου...:bigsmile:

Quote Originally Posted by storyteller View Post
    Ευχαριστώ kiarra, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο :bigsmile: Ο κυβερνήτης του οίκου δεν έχει να κάνει με το ποιό ζώδιο βρίσκεται στην ακμή του οίκου; Και αν σε έναν οίκο έχεις μέσα 4 πλανήτες, ποιός είναι ο κυβερνήτης; Ο πλούτωνάς μου είναι στον 11ο αλλά όχι στην ακμή.
    Κι έχω ξεφύγει κι απ'την ερώτησή μου...:bigsmile:
    Εγώ σε μπέρδεψα περισσότερο.
    Κάθε ακμή βρίσκεται σε ενα ζώδιο, κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη. Πχ ο πλούτωνας είναι κυβερνήτης του σκορπιου, άρα θες τον οίκο που η ακμή του είναι στον σκορπιο.

(είδες τι κάνει η έλλειψη καφε? σορρυ :embarrest)

Νά'σαι καλά Kiarra!!:bigsmile: Οπότε με ωροσκόπο σκορπιό ο φίλος πλούτωνας κυβερνάει τον 1ο μου και τα θέματα του 1ου θα επηρεαστούν απ'το τετράγωνο που μ'απασχολεί, αν κατάλαβα καλά.

Έτσι ακριβώς! :bigsmile:

Μάλιστα. Από τη μία δύσκολη περίοδο στην άλλη δηλαδή. Είμαι λιοντάρι με σελήνη στον υδροχόο, δεν πρόλαβα να βγω απ'τις εκλείψεις σ'αυτόν τον άξονα -τις οποίες τις πήρα λίγο προσωπικά -και τώρα αρχίζουν τα παρορμητικά στα οποία έχω 5 πλανήτες, εκ των οποίων οι 3 στον καρκίνο. Ευτυχώς δηλαδή που έχω ωροσκόπο σκορπιό και αντέχω :bigsmile: Αν ο 11ος πάντως έχει να κάνει μεταξύ άλλων, με τους στόχους, το μεγαλύτερό μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχω μείνει χωρίς στόχο (να η κρίση της μέσης ηλικίας ) κι αυτό με τρομάζει πολύ περισσότερο απ'οποιαδήποτε δυσκολία.
    Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!!!

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

καλησπερα οταν εχω ακμη 3 ου στο σκορπιο συμαινει οτι στα του τριτου θα συμπεριφεροαμαι σκορπισια?

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    καλησπερα οταν εχω ακμη 3 ου στο σκορπιο συμαινει οτι στα του τριτου θα συμπεριφεροαμαι σκορπισια?
    Για την ακμή του 3ου και την σημασία του στα ζώδια μπορείς να διαβάσεις εδώ : http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...1.html?garpg=2

Επιπρόσθετα για την πιθανή παρουσία κάποιου πλανήτη στον 3ο μπορείς να βρείς πληροφορίες εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%EA%EF.html

Και επειδή ο 3ος σου έχει ακμή στον Σκορπιό, θα πρέπει να εξετάσεις και τον κυβερνήτη του που ειναι ο Πλούτωνας. Για την θέση του Πλούτωνα στους οίκους μπορείς να ρίξεις μια( και δυο και τρείς )ματιές , εδώ: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html

Και μη ξεχάσεις να εξετάσεις τις πιθανές όψεις του Πλούτωνα με τους υπολοιπους πλανήτες στον χάρτη σου. Για να έχεις μια σχετικά ( πιο ολοκληρωμένη εικόνα ) με βάση την ερώτηση που έθεσες.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα απο αυτα που διαβασα καταλαβαινω γιατι γενικα μου βγαινει κατι σκορπισιο ενω γενικα δεν εχω κανενα προσωπικο πλανητη στον σκορπιο αλλα και μονο απο τις οψεις του με ολους του προσωπικους μου πλανητες.....:bigsmile:

Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)