- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 80
Thread: πλουτωνας
-
22-10-2009, 05:01 PM #71
Re: πλουτωνας
leoma, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Είμαι 35 χρονών, δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για την κρίση της μέσης ηλικίας :bigsmile:, αλλά οκ θα το καταπιώ. Επειδή είμαι άσχετη, τί εννοείς ποιόν οίκο κυβερνάει ο πλούτωνας; Ο γεννέθλιός μου πλούτωνας είναι στον 11ο κι ο γεννέθλιος κρόνος στον 9ο.
Σ'ευχαριστώ!!
-
22-10-2009, 07:58 PM #72
-
22-10-2009, 08:21 PM #73
Ευχαριστώ kiarra, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο :bigsmile: Ο κυβερνήτης του οίκου δεν έχει να κάνει με το ποιό ζώδιο βρίσκεται στην ακμή του οίκου; Και αν σε έναν οίκο έχεις μέσα 4 πλανήτες, ποιός είναι ο κυβερνήτης; Ο πλούτωνάς μου είναι στον 11ο αλλά όχι στην ακμή.
Κι έχω ξεφύγει κι απ'την ερώτησή μου...:bigsmile:
-
22-10-2009, 08:28 PM #74
-
22-10-2009, 08:53 PM #75
Νά'σαι καλά Kiarra!!:bigsmile: Οπότε με ωροσκόπο σκορπιό ο φίλος πλούτωνας κυβερνάει τον 1ο μου και τα θέματα του 1ου θα επηρεαστούν απ'το τετράγωνο που μ'απασχολεί, αν κατάλαβα καλά.
-
22-10-2009, 09:01 PM #76
Έτσι ακριβώς! :bigsmile:
-
22-10-2009, 09:20 PM #77
Μάλιστα. Από τη μία δύσκολη περίοδο στην άλλη δηλαδή. Είμαι λιοντάρι με σελήνη στον υδροχόο, δεν πρόλαβα να βγω απ'τις εκλείψεις σ'αυτόν τον άξονα -τις οποίες τις πήρα λίγο προσωπικά -και τώρα αρχίζουν τα παρορμητικά στα οποία έχω 5 πλανήτες, εκ των οποίων οι 3 στον καρκίνο. Ευτυχώς δηλαδή που έχω ωροσκόπο σκορπιό και αντέχω :bigsmile: Αν ο 11ος πάντως έχει να κάνει μεταξύ άλλων, με τους στόχους, το μεγαλύτερό μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχω μείνει χωρίς στόχο (να η κρίση της μέσης ηλικίας ) κι αυτό με τρομάζει πολύ περισσότερο απ'οποιαδήποτε δυσκολία.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!!!
-
22-10-2009, 11:14 PM #78
καλησπερα οταν εχω ακμη 3 ου στο σκορπιο συμαινει οτι στα του τριτου θα συμπεριφεροαμαι σκορπισια?
-
23-10-2009, 02:40 PM #79
Για την ακμή του 3ου και την σημασία του στα ζώδια μπορείς να διαβάσεις εδώ : http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...1.html?garpg=2
Επιπρόσθετα για την πιθανή παρουσία κάποιου πλανήτη στον 3ο μπορείς να βρείς πληροφορίες εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%EA%EF.html
Και επειδή ο 3ος σου έχει ακμή στον Σκορπιό, θα πρέπει να εξετάσεις και τον κυβερνήτη του που ειναι ο Πλούτωνας. Για την θέση του Πλούτωνα στους οίκους μπορείς να ρίξεις μια( και δυο και τρείς )ματιές , εδώ: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html
Και μη ξεχάσεις να εξετάσεις τις πιθανές όψεις του Πλούτωνα με τους υπολοιπους πλανήτες στον χάρτη σου. Για να έχεις μια σχετικά ( πιο ολοκληρωμένη εικόνα ) με βάση την ερώτηση που έθεσες.
-
23-10-2009, 11:24 PM #80
Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα απο αυτα που διαβασα καταλαβαινω γιατι γενικα μου βγαινει κατι σκορπισιο ενω γενικα δεν εχω κανενα προσωπικο πλανητη στον σκορπιο αλλα και μονο απο τις οψεις του με ολους του προσωπικους μου πλανητες.....:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.