s
Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 51

Re: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία

Καλησπέρα σας! θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αφροδιτη στον Υδροχόο και βρισκεται στον 8ο οικο τι σημαινει??? Επισης θα ηθελα να μου πειτε οταν εισαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Καρκινο τι συνδιασμος ειναι(αρνητικα-θετικα)και αν η παρορμητικοτητα σε αυτον τον συνδιασμο ειναι πιο εντονη???????Επισης 5πλανητες μ βρισκονται στον Αιγοκερω(Ηλιος,Ερμης,Κρονο ,Ουρανος κ Ποσειδωνας)κ ολοι αυτοι βρισκονται στο 7ο οικο πωσ τον εξηγειται αυτον τον συνδιασμο γιατι μ κανει εντυπωση ολοι μαζεμενοι σε εναν οικο κ ολοι στον Αιγοκερω.Θα πρεπει να ανησυχω η να χαιρομαι πειτε μ please?????????????????????? Ευχαριστω πολυ και περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σας!!!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by soraja View Post
    Καλησπέρα σας! θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αφροδιτη στον Υδροχόο και βρισκεται στον 8ο οικο τι σημαινει??? Επισης θα ηθελα να μου πειτε οταν εισαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Καρκινο τι συνδιασμος ειναι(αρνητικα-θετικα)και αν η παρορμητικοτητα σε αυτον τον συνδιασμο ειναι πιο εντονη???????Επισης 5πλανητες μ βρισκονται στον Αιγοκερω(Ηλιος,Ερμης,Κρονο ,Ουρανος κ Ποσειδωνας)κ ολοι αυτοι βρισκονται στο 7ο οικο πωσ τον εξηγειται αυτον τον συνδιασμο γιατι μ κανει εντυπωση ολοι μαζεμενοι σε εναν οικο κ ολοι στον Αιγοκερω.Θα πρεπει να ανησυχω η να χαιρομαι πειτε μ please?????????????????????? Ευχαριστω πολυ και περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σας!!!!!:bigsmile:
    Για την Αφροδίτη διαβασε αρχικά αυτο,
    Για την τοποθετηση της στα ζώδια, και όχι μόνο, αυτό
    Και για την τοποθετηση της στους οικους, και όχι μόνο, εδώ

Ο Αιγοκέρως και ο Καρκίνος ειναι και τα δυο παρορμητικά ζωδια πράγματι, αλλα ο παρορμητισμός του ατόμου, όπως και διαφορα άλλα στοιχεία, θα κριθούν απο το σύνολο του χάρτη. Για το μάζεμα πλανητων στον Αιγόκερω, δεν υπάρχει λόγος ουτε να ανησυχείς φυσικά, αλλα ουτε να χαίρεσαι.....Μπορείς να βρεις αρθρα για τους πλανητες που θα σε βοηθησουν να καταλάβεις τι σημαινει ο καθενας συμφωνα με την θέση του, αλλα για να βγάλεις ενα ασφαλές πόρισμα, θα πρέπει να το δεις συνδυαστικά. Να βάλεις στο παιχνίδι και όψεις, αφου ομως μάθεις τι σημαινει ο καθε πλανήτης σε οικο και ζώδιο.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.....!!!!!!! Φ:bigsmile:ιλακια

Λίλιαν Σίμου on 17-08-06, 19:49
    Re: Η Αφροδίτη στους οίκους

--------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητό μας μέλος gia-pap

Αν είναι έως και πέντε μοίρες πίσω από την ακμή του 10ου οίκου, τότε ανήκει στον 10ο οίκο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Έχω διαβάσει το παραπάνω .. έχω αφροδίτη στην 25μοιρα του ζυγού οίκος 3ος δηλαδή υπολογιζω την αφροδίτη στον 4ο οικο .. ή δεν κάνω σωστή εφαρμογή του παραπανω ??!!:embarrest:embarrest ή κατι δεν κατάλαβα καλά ? το ρωτώ γιατί σε κάποια προγράμματα μου βγάζουν αφροδίτη σε 4ο οικο !
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post

--------------------------------------------------------------------------------

Αν είναι έως και πέντε μοίρες πίσω από την ακμή του 10ου οίκου, τότε ανήκει στον 10ο οίκο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Έχω διαβάσει το παραπάνω .. έχω αφροδίτη στην 25μοιρα του ζυγού οίκος 3ος δηλαδή υπολογιζω την αφροδίτη στον 4ο οικο .. ή δεν κάνω σωστή εφαρμογή του παραπανω ??!!:embarrest:embarrest ή κατι δεν κατάλαβα καλά ? το ρωτώ γιατί σε κάποια προγράμματα μου βγάζουν αφροδίτη σε 4ο οικο !
    1ον. Πρόγραμμα που σου βγάζει 5 μοίρες απόκλιση από ό,τι σου βγάζει το πρόγραμμα του myhoroscope, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θέλει τον ...Γερμανό του :toung:
    2ον. Οριακά μπορείς να υπολογίζεις την Αφροδίτη σου ότι "πιάνει" και θέματα 4ου
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Αγαπητή White Horse
    Οι αριθμητικές διαφορές στις ακμές των οίκων είναι δεδομένες, όταν χρησιμοποιείται διαφορετικό σύστημα οικοθεσίας (πχ Placidus, Koch κλπ). Μόνον οι γωνιακές ακμές μπορεί να έχουν την ίδια τιμή. Κι εδώ είναι, που χρειάζεται ο ...έλεγχος, να διαπιστώσεις δηλαδή ποιό σύστημα οικοθεσίας ανταποκρίνεται στο δικό σου χάρτη.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Καλησπερα καποια site μου βγαζουν αφροδιτη στον 8ο οικο και αλλα στον 7ο αναλογως με την μεθοδο που ακολουθουν τι να θεωρησω σωστο?αν ειναι στον 8ο ειναι αρνητικο γιατι εχω αφροδιτη χιαστη με τον ωροσκοπο μ τοξοτης?α επισης εχω αφροδιτη στον καρκινο

Quote Originally Posted by demaki21 View Post
    Καλησπερα καποια site μου βγαζουν αφροδιτη στον 8ο οικο και αλλα στον 7ο αναλογως με την μεθοδο που ακολουθουν τι να θεωρησω σωστο?αν ειναι στον 8ο ειναι αρνητικο γιατι εχω αφροδιτη χιαστη με τον ωροσκοπο μ τοξοτης?α επισης εχω αφροδιτη στον καρκινο
    Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιείς διαφορετικά συστήματα οικοθεσίας και να έχεις διαφορές στους Οίκους (πράγμα λογικό και αποδεκτό) και άλλο να χρησιμοποιείς το ίδιο σύστημα οικοθεσίας και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα να σου βγάζει την Αφροδίτη σε άλλον Οίκο (εδώ υπάρχει πρόβλημα εγκυρότητας τουλάχιστον του ενός προγράμματος).

Επιπλέον, οι όψεις δημιουργούνται με βάση την απόσταση σε μοίρες μεταξύ των πλανητών και όχι με το σε ποιον Οίκο βρίσκονται οι πλανήτες. Οπότε, ή θα είναι σε χιαστί με τον ωροσκόπο σου η Αφροδίτη ή δεν θα είναι, ανεξάρτητα από τον Οίκο.

Βάλε τα στοιχεία σου στο πρόγραμμα που θα βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος, άσε την υπάρχουσα επιλογή του συστήματος οικοθεσίας placidus και δες από εκεί και πού βρίσκεται η Αφροδίτη σου και τι όψεις κάνει. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ελευθερία

Έχω Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 10 οικο..Πόσο καλό ή κακό είναι αυτό;Ευχαριστώ..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by LAHTARA View Post
    Έχω Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 10 οικο..Πόσο καλό ή κακό είναι αυτό;Ευχαριστώ..

αγαπητο μελος:bigsmile:
    κοιτα λιγο πιο πανω στο ποστ'' 22''
    η αγαπητη' Μπλακ Μουν ' δεινει 3 συνδεσμους για την Αφροδιτη
    διαβασε και θα καταλαβεις για την Αφροδιτη σου τι σημαινει στον 10ο
    και στους διδυμους:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)