s
Όψη αφροδιτης Ποσειδώνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Όψη αφροδιτης Ποσειδώνα

Καλημέρα,

Απο τον Αύγουστο 09 εως τον Μαρτιο του 2011, έχω την Προοδευμένη αφροδιτη μου σε τετράγωνο με γεν. Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι δυνατή όψη, και δυστυχώς τη βιώνω ήδη.
    Απόρριψη, συναισθηματικά κενά, εξιδανίκευση του άπιαστου κτλ
    Θα μπορούσε να εξομαλυνθει αυτή η δυσκολία και να απαλύνουν το χάρτη μέσα σε αυτό το διάστημα άλλες όψεις (που θα υπάρξουν η αλήθεια είναι, όπως δ.Διας σύνοδος προοδευμένη αφροδίτη) και να αποφευχθούν τα χειρότερα?? Το να βγεί κάτι καλό δεν ξέρω αν πρέπει να τολμήσω να το πω....

Ευχαρστώ,

water

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Όψη αφροδιτης Ποσειδώνα

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλημέρα,

Απο τον Αύγουστο 09 εως τον Μαρτιο του 2011, έχω την Προοδευμένη αφροδιτη μου σε τετράγωνο με γεν. Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι δυνατή όψη, και δυστυχώς τη βιώνω ήδη.
    Απόρριψη, συναισθηματικά κενά, εξιδανίκευση του άπιαστου κτλ
    Θα μπορούσε να εξομαλυνθει αυτή η δυσκολία και να απαλύνουν το χάρτη μέσα σε αυτό το διάστημα άλλες όψεις (που θα υπάρξουν η αλήθεια είναι, όπως δ.Διας σύνοδος προοδευμένη αφροδίτη) και να αποφευχθούν τα χειρότερα?? Το να βγεί κάτι καλό δεν ξέρω αν πρέπει να τολμήσω να το πω....
    Βασικά το τετράγωνο αυτό κατά την άποψη μου περιστρέφεται καθαρά και μόνο γύρω απο την εξιδανίκευση και τις αυταπάτες. Η απόρριψη ή τα συναισθηματικά κενά που αναφέρετε μάλλον είναι απόρροια του γεγονότος της τάσης της όψης να μυθοποιεί ανθρώπους- καταστάσεις αλλά και των μη ρεαλιστικών προσδοκιών που η εξιδανίκευση φέρει.

Το ότι ο διελ.Δίας κάνει σύνοδο με την προοδευμένη Αφροδίτη θεωρώ οτι δεν βοηθάει καθώς ως πλανήτης της επεκτασης κάνει ακόμα πιο πληθωρική την αφροδίτη και άρα και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.
    Το θέμα μας είναι όμως σε ποιούς οίκους γίνεται η όψη για να δείτε σε ποιούς τομείς μπορεί να εχετε αυτή την τάση να εξιδανικεύσετε καταστάσεις ή ανθρώπους.
    Αυτό που θα βοηθούσε -παντα κατα την γνώμη μου-θα ήταν ένας ισχυρός Κρόνος για να σας συγκρατήσει και να βλέπετε και την πρακτική- ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων και τους ανθρώπους στην αληθινή τους διάσταση.

Το άλλο θέμα που θα πρέπει να εξετάσετε είναι ποιές ειναι οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στον γενέθλιο χάρτη σας καθώς αυτές ενεργοποιούνται.

Και το πιο σημαντικό όλων, μία όψη μεμονωμένη, δεν μπορεί να φέρει απο μόνη της ούτε την άνοιξη ούτε την "καταστροφή". Με λίγα λόγια μπορεί να έχετε αυτό το τετράγωνο αλλά να έχετε ταυτόχρονα ένα σωρό άλλες όψεις που αλλάζουν την εικόνα της κατάστασης.

Ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Το θέμα μας είναι όμως σε ποιούς οίκους γίνεται η όψη για να δείτε σε ποιούς τομείς μπορεί να εχετε αυτή την τάση να εξιδανικεύσετε καταστάσεις ή ανθρώπους.

Γίνεται στο 2ο οίκο μου (αφροδίτη) που έχει και ακμή ιχθυή - 11 ακμή τοξότη.

Αυτό που θα βοηθούσε -παντα κατα την γνώμη μου-θα ήταν ένας ισχυρός Κρόνος...

Ποιες όψεις θα ήταν αυτές? Να φανταστώ κάτι σε γενεθλιος Κρόνος σε ευνοική όψη με δ.Δια ή δ. Πλούτωνα??

Το άλλο θέμα που θα πρέπει να εξετάσετε είναι ποιές ειναι οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στον γενέθλιο χάρτη σας καθώς αυτές ενεργοποιούνται.

οι γενέθλιες όψεις που κάνει είναι τεράγωνο με γεν. ήλιο και εξάγωνο με γεν.αφροδίτη.

Βοήθησες πολύ... :worried: απλά δημιούργήθηκαν και άλλες ερωτήσεις..
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by water View Post
    [I]
    Γίνεται στο 2ο οίκο μου (αφροδίτη) που έχει και ακμή ιχθυή - 11 ακμή τοξότη.
    [I]
    Ποιες όψεις θα ήταν αυτές? Να φανταστώ κάτι σε γενεθλιος Κρόνος σε ευνοική όψη με δ.Δια ή δ. Πλούτωνα??
    οι γενέθλιες όψεις που κάνει είναι τεράγωνο με γεν. ήλιο και εξάγωνο με γεν.αφροδίτη.

Βοήθησες πολύ... :worried: απλά δημιούργήθηκαν και άλλες ερωτήσεις..
    Ευχαριστώ
    Eπομένως η επιρροή της όψης αφορά τον 2ο οίκο και τον 11ο οίκο, όπου ο δευτερος αφορά σε εσωτερικό επίπεδο την έννοια της ασφάλειας, της προσωπικής αξίας και αυτοεκτίμησης και σε εξωτερικό ας πούμε, τα οικονομικά, αποκτήματα κτλ ενώ ο 11ος έχει να κάνει με την συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους ,φιλίες σε πιο απρόσωπο και γενικό επίπεδο κτλ.

Ο γενέθλιος Κρόνος θεωρώ θα ήταν καλό να συνδέεται με κάποιον προσωπικό σας πλανήτη - ειδικά με κάποιον απο τους συμμετέχοντες στην όψη αυτή, με κάποια όψη, ειδικά αν πρόκειται για σκληρή όψη(αντίθεση, τετράγωνο κτλ) καθώς ετσι θα περιόριζε την δυναμική αυτής της όψης. Όμως ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό με τον γενέθλιο Κρόνο, μπορεί να συμβαίνει απο τον διελαύνοντα, ή ακόμα απο τον προοδευμένο μιά και έχετε κοιτάξει και τον προοδευμένο σας χάρτη. Πάντα προσωπική άποψη άλλωστε κι εγώ αρχάρια είμαι:embarrest

Η προοδευμένη Αφροδίτη σας αλλά και ο διελαύνων Δίας ενεργοποιούν το γενέθλιο τετράγωνο Ηλίου -Ποσειδώνα και την θετική όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα.
    Το σημαντικό είναι για μένα το πρώτο, το οποίο ουσιαστικά δείχνει και μια εξιδανίκευση του προτύπου του συζύγου (Ηλιος) αλλά και μια συγχυση ως προς την πραγματική σας φύση ( ή ότι προκαλείτε στους άλλους σύγχυση σχετικά με αυτό)ή στο πως ακριβώς θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας.
    Κατα επέκταση μπορεί και να σημαίνει μια τάση να ονειρεύεστε τον ιδανικό σύζυγο και ίσως μέσα σε αυτό το όνειρο να βλέπετε ότι είναι κάτι σαν σωτήρας σας ή εσείς είστε ο σωτήρας του, ή απλά θέλετε να εχει καλλιτεχνική φύση, να είναι ευαίσθητος και ντελικάτος.
    Καθώς πρέπει τα παραπάνω να εξεταστούν σε συνάρτηση με την θέση του ¶ρη σας νομίζω δεν εχει νόημα να επεκταθώ.

Αυτό που θα ήθελα να ξανατονίσω, είναι ότι η αστρολογία δεν είναι απλά 2-3 όψεις, δεν είναι μία θέση, η πρόβλεψη είναι αποτέλεσμα πολλών συστημάτων πρόγνωσης και χρειάζεται προσεκτική σύνθεση όλων των παραγόντων. Με λίγα λόγια, όσα και να πούμε για μεμωνομένες όψεις, ακόμα κι αν εμβαθύνουμε σε αυτές, δεν θα μπορέσουμε και πάλι να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα - ούτε καν σε συμπεράσματα γενικώς.

Είναι ευχάριστο να δημιουργούνται νέες απορίες, ελπίζω αυτές να γίνουν αφορμή να θελήσετε να πολλαπλασιάσετε τις γνώσεις σας.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ πολύ!!
    :bigsmile:

Αγαπητή water,

πώς γίνεται η προοδευτική Αφροδίτη σου να κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα για 2 χρόνια σχεδόν; Αυτές οι όψεις δεν έχουν τέτοια ανοχή.

Επίσης, αν στο γενέθλιο σου ωροσκόπιο έχεις εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα, το τετράγωνο στα προοδευτικά ενεργοποιεί το εξάγωνο αυτό και επομένως δεν θα λειτουργήσει ως τετράγωνο. Κοίταξε μήπως αυτά που αισθάνεσαι αυτό τον καιρό πηγάζουν από άλλα πράγματα στο ωροσκόπιό σου.

Κα Μοζορα,

Ο γενέθλιος ποσειδωνας μου είναι στις 20,28' τοξότη.
    Πηγαίνοντας στο πρόγραμμα τοu site των προόδων, βρήκα ότι τον αυγουστο του 09 η προοοδευτική αφροδίτη μου ήταν στις 19,35' ιχθυή. Και τον Μαρτιο του 2011 θα είναι στις 21,25 του ιχθή. Δεν είναι +- 1 μοιρα η ανοχή? Επισης το αναφέρει και το πρόγραμμα για το τετραγώνο όλο αυτό το διαστημα.

Μακαρι να υπάρχει παραθυράκι να μην ισχυει....!!! Το εύχομαι!:unsure:

Πάντως είναι ευχαριστο νέο ότι το τετράγωνο ενεργοποιεί το γένέθλιο εξάγωνο!!!

Παραθέτω επίσης και τις όψεις των Προοδευτικός Πλανητών σε Όψη με τους Γενέθλιους μου για όποιον έχει διάθεση να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Κρόνος κυβερνήτης ωροσκόπου μου, ερμής κυβερνήτης 5ου και σελήνη κυβερνήτη 7ου. Σημειώνω απο αυτές επίσης και κάποιες που νομίζω εγώ ότι δεν είναι και πολύ βοηθητικές.

Αφροδίτη Τετράγωνο Ποσειδώνας 0.69
    Δίας Σύνοδος Δίας 0.41
    Κρόνος Χιαστί Ερμής 0.91 (όψη ίδια με γενέθλιου που προφανώς ενεργοποιείται)
    Κρόνος Τρίγωνο Χείρων 0.97
    Πλούτωνας Εξάγωνο Λίλιθ 0.60
    Χείρων Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.60
    Λίλιθ Τετράγωνο Ουρανός 0.38
    Λίλιθ Τρίγωνο Ποσειδώνας 0.01
    Κλήρος Τύχης Εξάγωνο Σελήνη 0.86
    Κλήρος Τύχης Τρίγωνο Ερμής 0.51
    Βέρτεξ Σύνοδος Β. Δεσμός

Ενώ στο ηλιακο τόξο...

Σελήνη Αντίθεση Χείρων 0.76 (όψη γενέθλιου χείρων χιαστί σελήνη)
    Ερμής Τρίγωνο Κρόνος 0.73
    Ερμής Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.22
    Αφροδίτη Τρίγωνο Μεσουράνημα 0.95
    Κρόνος Τετράγωνο Κλήρος Τύχης 0.75
    Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας 0.61
    Ποσειδώνας Εξάγωνο Ουρανός 0.13
    Χείρων Τρίγωνο Σελήνη 0.28 (όψη γενέθλιου χείρων χιαστί σελήνη)
    Λίλιθ Σύνοδος Β. Δεσμός 0.19
    Β. Δεσμός Σύνοδος Πλούτωνας 0.76
    Β. Δεσμός Εξάγωνο Λίλιθ 0.67
    Κλήρος Τύχης Τρίγωνο Ερμής

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και απολογούμαι για τον όγκο πληροφοριών!!

Αγαπητή water,

στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις η ανοχή μιας όψης είναι όση η κίνηση του πλανήτη μέσα στην χρονιά που μας ενδιαφέρει. Έτσι, δεν μπορώ να σου πω τι ανοχή έχει η όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα σου. Η σύνοδος π.χ. του προοδευτικού Δία με τον γενέθλιο Δία σου αργεί ακόμα να βρεθεί στην ανοχή της, αφού η κίνηση του Δία είναι αρκετά αργή.

Αφού βρούμε την ανοχή μιας όψης τότε υπάρχουν τεχνικές που μειώνουμε το χρονικό διάστημα που είναι ενεργοποιημένη μια όψη ώστε να εντοπίζουμε την χρονιά και το διάστημα που θα ενεργοποιηθεί.

Από τις όψεις που αναφέρεις θεωρώ πιο σημαντική (όταν ενεργοποιηθεί) από τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις την όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα επειδή ενεργοποιεί γενέθλια όψη σου και από το τόξο το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου. Επίσης σημαντικό είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με την ακμή του 10ου σου αλλά αυτό εξαρτάται από την ακρίβεια της ώρας γέννησής σου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)