s
Απορία για συναστρία με όψεις Ουρανού.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Απορία για συναστρία με όψεις Ουρανού.

καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα...χωρίς όμως να μπορώ να διατυπώσω κάποια συγκεκριμένη ερώτηση ως προς κάποια συγκεκριμένη όψη αν και οι όψεις του Ουρανού είναι που με έχουν ψιλοπροβληματίσει. Για αυτό θα τολμήσω να σας δώσω τα παρακάτω στοιχεία και ελπίζω κάποιος καλός Σαμαρείτης να μπορέσει να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση!
    ¶τομο Α. Γεννημένος 14 Αυγούστου 1979 Αθήνα,
    ¶τομο Β (Εγώ) Γεννημένη 3 Δεκεμβρίου 1978 Σέρρες

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Re: Απορία για συναστρία με όψεις Ουρανού.

Quote Originally Posted by meuagelidou View Post
    καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα...χωρίς όμως να μπορώ να διατυπώσω κάποια συγκεκριμένη ερώτηση ως προς κάποια συγκεκριμένη όψη αν και οι όψεις του Ουρανού είναι που με έχουν ψιλοπροβληματίσει. Για αυτό θα τολμήσω να σας δώσω τα παρακάτω στοιχεία και ελπίζω κάποιος καλός Σαμαρείτης να μπορέσει να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση!
    ¶τομο Α. Γεννημένος 14 Αυγούστου 1979 Αθήνα,
    ¶τομο Β (Εγώ) Γεννημένη 3 Δεκεμβρίου 1978 Σέρρες

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
    Tι έχουν οι όψεις των Ουρανών; Μια χαρά είναι, και το τετράγωνό τους μπορεί να σημαίνει από ενδεχόμενη ρήξη έως και εκκεντρικότητα στην έκφραση της γενετήσιας πράξης, ή υπερβολές ή οτιδήποτε. Η δε σύνοδός τους γίνεται επειδή έχετε μικρή διαφορά ηλικίας και είναι λογικό, όπως φαίνεται και από τις συνόδους των άλλων βαριών πλανητών.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τις όψεις που κάνουν οι Ποσειδώνες, αν σε φοβίζει κάτι :toung:, γιατί και στον χάρτη συναστρίας και στον σύνθετο δείχνουν να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο.
    Από εκεί και μετά, χωρίς να έχουμε Σελήνη (λείπει η ώρα) είναι επισφαλές να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο, καθώς το βασικό στοιχείο που είναι το ηλιοσεληνιακό δίπολο είναι λειψό, όπως λείπουν και οι Οίκοι :bigsmile:.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σε ευχαρστώ πολύ Μητσάκο για την απάντησή σου! Καταρχήν, δική μου παράλειψη, η ώρα γέννησης του Λιονταριού είναι 00:45 και η δική μου είναι 21:50. Δική μου σελήνη στον Αιγόκερω, δική του στο Ταύρο. Θα ήθελα να μου πεις τι ιδιόρυθμο βλέπεις σε αυτό το συνδυασμό των δύο ωροσκοπίων όπως επίσης και στο σύνθετο που ήδη έχω κάνει μια μελέτη, όσο μπορούσα....Μήπως θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τους Ποσειδώνες που επισημαίνεις?

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί στα 30 μου πρώτη φορά μου συμβαίνει να νιώθω ότι ξέρω τόσο καλά έναν άνθρωπο και εκείνος το ίδιο...λες και γνωρίζομασταν σε κάποια προηγούμενη ζωή...και θα ήθελα να μάθω αν κάπως αυτό εξηγείται αστρολογικά από τους συγκεκρίμενους χάρτες...επίσης στο σύνθετο βλέπω μια τέλεια σύνοδος άρη αφροδίτη και ήλιου με πλούτωνα και ειδικά την τελευταία δε ξέρω πως να την εξηγήσω...και απέναντι μια σελήνη μόνη και έρημη...με τον άνθρωπο αυτό λοιπόν έχουμε υπάρξει σε σχέση μόνο έναν μήνα αλλά συμφωνήσαμε να μείνουμε φίλοι γιατί δε θέλουμε ο ένας να απουσιάζει από την ζωή του άλλου αλλά είναι κάτι που δε ξέρω πως θα λειτουργήσει γιατί όπως είδες και από τα τρίγωνα αφροδίτη-άρη η έλξη είναι κάτι παραπάνω από προφανής.βάλε και τον ποσειδώνα, βάλε και τον ουρανό...και έχεις το τέλειο ολοκαύτωμα...τελος πάντων. Δε θέλω να πλατειάζω...απλά ήθελα να ρωτήσω αν η αίσθηση που έχω ότι κάτι με ενώνει με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ίσως να ξαναυπάρξουμε μαζί είναι απλά μια ψευδαίσθηση και τίποτα παραπάνω...και οι ένα κάρο πλανήτες που έχω μέσα στον έβδομο του δε με αφήνουν σε ησυχία από τις σκέψεις αυτές...όπως επίσης και η ανάλυση της συναστρίας όσο μπόρεσα να εμβαθύνω ('Ηλιος, Αφροδίτη, Δίας στον πρώτο μου σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου) ευχαριστώ πολύ

διόρθωση: η σελήνη μόνο μόνη δεν είναι...δέχεται ένα πολύ "ωραίο" τετράγωνο από τον ποσειδώνα, ένα τρίγωνο από τον ουρανό και μια παραλίγο αντίθεση με κρόνο, όψεις που όμως δυστυχώς σε σύνθετο χάρτη δε μπορώ να τις ερμηνεύσω...καμία ιδέα? έχω χαθεί με τις τόσες όψεις...

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί στα 30 μου πρώτη φορά μου συμβαίνει να νιώθω ότι ξέρω τόσο καλά έναν άνθρωπο και εκείνος το ίδιο...λες και γνωρίζομασταν σε κάποια προηγούμενη ζωή...και θα ήθελα να μάθω αν κάπως αυτό εξηγείται αστρολογικά από τους συγκεκρίμενους χάρτες...επίσης στο σύνθετο βλέπω μια τέλεια σύνοδος άρη αφροδίτη και ήλιου με πλούτωνα και ειδικά την τελευταία δε ξέρω πως να την εξηγήσω...και απέναντι μια σελήνη μόνη και έρημη...με τον άνθρωπο αυτό λοιπόν έχουμε υπάρξει σε σχέση μόνο έναν μήνα αλλά συμφωνήσαμε να μείνουμε φίλοι γιατί δε θέλουμε ο ένας να απουσιάζει από την ζωή του άλλου αλλά είναι κάτι που δε ξέρω πως θα λειτουργήσει γιατί όπως είδες και από τα τρίγωνα αφροδίτη-άρη η έλξη είναι κάτι παραπάνω από προφανής.βάλε και τον ποσειδώνα, βάλε και τον ουρανό...και έχεις το τέλειο ολοκαύτωμα...τελος πάντων. Δε θέλω να πλατειάζω...απλά ήθελα να ρωτήσω αν η αίσθηση που έχω ότι κάτι με ενώνει με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ίσως να ξαναυπάρξουμε μαζί είναι απλά μια ψευδαίσθηση και τίποτα παραπάνω...και οι ένα κάρο πλανήτες που έχω μέσα στον έβδομο του δε με αφήνουν σε ησυχία από τις σκέψεις αυτές...όπως επίσης και η ανάλυση της συναστρίας όσο μπόρεσα να εμβαθύνω ('Ηλιος, Αφροδίτη, Δίας στον πρώτο μου σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου) ευχαριστώ πολύ
    διόρθωση: η σελήνη μόνο μόνη δεν είναι...δέχεται ένα πολύ "ωραίο" τετράγωνο από τον ποσειδώνα, ένα τρίγωνο από τον ουρανό και μια παραλίγο αντίθεση με κρόνο, όψεις που όμως δυστυχώς σε σύνθετο χάρτη δε μπορώ να τις ερμηνεύσω...καμία ιδέα? έχω χαθεί με τις τόσες όψεις...
    Σε ευχαρστώ πολύ Μητσάκο για την απάντησή σου! Καταρχήν, δική μου παράλειψη, η ώρα γέννησης του Λιονταριού είναι 00:45 και η δική μου είναι 21:50. Δική μου σελήνη στον Αιγόκερω, δική του στο Ταύρο. Θα ήθελα να μου πεις τι ιδιόρυθμο βλέπεις σε αυτό το συνδυασμό των δύο ωροσκοπίων όπως επίσης και στο σύνθετο που ήδη έχω κάνει μια μελέτη, όσο μπορούσα....Μήπως θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τους Ποσειδώνες που επισημαίνεις?
    Όπως έχεις πολλές φορές διαβάσει σε αυτό το site, η ανάλυση μιας συναστρίας ξεκινάει από την ανάλυση των επί μέρους χαρτών και μετά προχωράμε στην ανάλυση και των δύο μαζί.
    Εν προκειμένω, θα έπρεπε να αναλύσουμε τον δικό του χάρτη, για να δούμε τι σόι τύπος είναι αυτός, στη συνέχεια να δούμε τι σόι τύπος είσαι εσύ και μετά να δούμε αν αυτά τα ...σόγια μπορούν να ...συμπεθεριάσουν :bigsmile:

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό προϋποθέτει μια δουλειά που παίρνει κάμποση ώρα και πρέπει να γίνεται όταν υπάρχει χρόνος και διάθεση, ή να είναι ο άλλος επαγγελματίας και να το κάνει για να βγάλει τα προς το ζην. Εγώ επαγγελματίας δεν είμαι, οπότε δεν μπορώ να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο

Ρίχνοντας μια ματιά όμως, αυτό που είδα να δεσπόζει στον χάρτη του δικού σου είναι ένα ωραίο Τ-τετράγωνο (αν και όχι απολύτου ακριβείας, αλλά αποδεκτό στο πλαίσιο των ανοχών) με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και αυτά τα δύο σε τετράγωνο με μια σύνοδο Αφροδίτης-Δία-΄Ηλιου. Αυτό μας προϊδεάζει για μια αστάθεια και μια υπερβολή στα συναισθηματικά του τύπου, που ενδεχομένως οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε (λόγω Οίκων), που σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα του στον 7ο μάλλον είναι καθοριστική για τις σχέσεις του. Το τρίγωνο του Ποσειδώνα με την προαναφερθείσα σύνοδο εγώ το εκλαμβάνω ως επιβαρυντικό και όχι βοηθητικό, καθώς διαπιστώνω πολλές φορές ότι ακόμα και οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα πολλές φορές κάθε άλλο παρά βοηθητικές είναι :toung:

Στον δικό σου χάρτη, τα τετράγωνα της Αφροδίτης σου με Δία και Σελήνη κάτι αντίστοιχο δείχνουν, αναφορικά με τις προσδοκίες που έχεις στο θέμα των σχέσεων. Το δε τετράγωνο του Κρόνου με τη σύνοδο Ήλιου -Ερμή-Ποσειδώνα -¶ρη (!) από τον 5ο σίγουρα θα συμβάλει στο να δυσκολεύεσαι σε ζητήματα του 5ου.

Από εκεί και μετά, στον χάρτη συναστρίας βλέπουμε την σύνοδό του των Ήλιου –Δία-Αφροδίτης να πέφτει πάνω στον ωροσκόπο σου και να τριγωνίζει τη σύνοδό σου με Ήλιο-Ερμή-΄Αρη-Ποσειδώνα και να έχουμε έτσι μια πρώτη εξήγηση της έλξης που νιώθετε ο ένας για τον άλλο. Τα εξάγωνα της συνόδου του δικού σου Πλούτωνα με τον δικό του με τις δύο προαναφερθείσες συνόδους μας δίνουν μία δεύτερη εξήγηση. Βλέπουμε όμως ότι αυτή η δική σου σύνοδος πέφτει πάνω στον Ποσειδώνα του, με ό,τι και αν αυτό σημαίνει για τη δυνατότητα να μπορείς να διακρίνεις καθαρά κάποια πράγματα.

Στον σύνθετο χάρτη όλοι αυτοί οι πλανήτες που είναι μαζεμένοι στον 4ο Οίκο εμένα δεν μου φαίνονται και τόσο καλή υπόθεση, καθώς τετραγωνίζουν τον ωροσκόπο. Επιπλέον δε το τετράγωνο που αναφέρεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από την μια δημιουργεί ζήτημα για τουλάχιστον τον έναν από τους δύο, σχετικά με το πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση και από την άλλη εγείρει διαθέσεις φυγής με κάποιον τρόπο από την πραγματικότητα ή τα προβλήματά της, απογοητεύσεις, υπέρμετρο ιδεαλισμό και άλλα. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα επιτείνει την αδυναμία συγκράτησης της αντίληψης σε γήινο επίπεδο...

Τελειώνοντας να σου πω δύο σημαντικά πράγματα:
    1ον. Πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να κρατήσουν μια σχέση ή προσπαθούν να έχουν πολλές ταυτόχρονα. Μια γνωστή καραμέλα που πιπιλίζουν είναι «σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά αυτήν την περίοδο θέλω να είμαι κάπως ελεύθερος(η) και είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι, ή να έχουμε μια πιο ...ελεύθερη σχέση». Δεν σου λέω ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με εσένα, απλώς το θυμήθηκα τώρα που έγραφα.
    2ον. Διαπίστωσα πριν από λίγο ότι εσύ είσαι γεννημένη το ΅78 και αυτός το Ά79 :nuts: Επειδή όμως βαριέμαι να το διορθώσω, θεώρησε ότι αυτά που γράφω και αφορούν αυτόν αφορούν εσένα και τούμπαλιν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο για το χρόνο που διέθεσες...ειλικρινά! Πάντως δε νομίζω να τα μπέρδεψες λόγω χρονολογίας γέννησης γιατί έτσι όπως περιγράφεις τους ατομικούς χάρτες μιλάς για το σωστό άτομο με το σωστό χάρτη με τις σωστές όψεις...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)