- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: 3ος Οίκος ή 2ος Οίκος?
-
18-10-2009, 04:42 PM #1
3ος Οίκος ή 2ος Οίκος?
Γεια σας! Είμαι αρκετά μπερδεμένη με το θέμα των οίκων και το ομολογώ πως ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτό το κομμάτι της αστρολογίας!
Ζητώ απλά τη βοήθειάς σας για να κατανοήσω τι ακριβώς συμβαίνει στο δικό μου αρχικά ωροσκόπιο.
Καταρχήν ο αστρολογικός χάρτης του σάιτ μου βγάζει πως έχω Αφροδίτη στον 2ο Οίκο ενώ μέχρι τώρα ήξερα πως έχω στον 3ο...(μου το είχαν πει)
Αυτό τελικά τι σημαίνει?? Τα οικονομικά ή τα αισθηματικά μου δείχνει αυτή η θέση;
Επίσης άλλο πράγμα είναι που έχω την Αφροδίτη σε κάποιο οίκο και άλλο είναι να αντιστοιχεί ένα ζώδιο σε κάποιο οίκο?
Εγώ ας πούμε ήξερα πως είχα Αφροδίτη στον 3ο Οίκο και παράλληλο πως στον 3ο μου Οίκο ήταν ο Ταύρος...δεν καταλαβαίνω τίποτα...
έχω γεννηθεί 13/06/1985 1:00πμ στην Αθήνα
Χίλια ευχαριστώ και σόρρυ αλλά από αυτά δεν σκαμπάζω!
-
18-10-2009, 05:10 PM #2
Re: 3ος Οίκος ή 2ος Οίκος?
Καταρχήν αναφορικά με τον οίκο στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη σου, το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε εδώ είναι απολύτως ακριβές οπότε εφόσον σου δείχνει 2ο οίκο, τότε εκεί είναι! Ο 2ος λοιπόν οίκος έχει να κάνει με τον υλικό πλούτο, τα αγαθά, την ασφάλεια συναισθηματική και υλική που νιώθει το άτομο, τα ακίνητα, αλλά θα δείξει και τυχον ταλέντα! Τώρα, εκτός από τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο πλανήτης, ταυτόχρονα βρίσκεται και σε ένα ζώδιο. Ανάλογα με το ποιο ζώδιο είναι αυτό, οι ιδιότητες του πλανητη -εν προκειμένω της αφροδίτης- άλλοτε ευνοούνται και άλλοτε βρίσκουν εμπόδια στην έκφραση τους.
Θα πρεπει να αρχίσεις να διαβάζεις τα άρθρα για τους οίκους και τους πλανήτες σιγά σιγά προκειμένου να βγάλεις μια άκρη.:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.