- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 34 of 34
-
08-10-2009, 12:47 AM #31
Re: Εθνικές Εκλογές 4ης Οκτωβρίου 2009
Βασίλη, βρήκα το σχετικό thread και διάβασα την πρόβλεψη η οποία είναι εντυπωσιακά σαφής και ακριβής. Μιλαει ξεκάθαρα για καθαρή αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ και για συντριβή της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό που μετράει είναι ότι αιτιολογεί την άποψη της με όρους βεδικής αστρολογίας.
Απο εκεί και πέρα, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το ποιος πρόεβλεψε τι, αλλά όταν η πρόβλεψη είναι τόσο "συγκλονιστικα", θα έλεγα, ακριβής, ενδιαφέρομαι να μάθω την μεθολογία που ακολουθήθηκε για να φτάσουμε μέχρι αυτήν
Αυτό είναι το σημαντικό τελικά, να βελτιώσουμε τα "εργαλεία" μας, και όχι να συμμετέχουμε σε άτυπους διαγωνισμούς μελλοντολογίας,
Γιαυτον ακριβώς το λόγο και κάλεσα αυτή την άγνωστη μου ερασιτέχνη αστρολόγο της βεδικής να εκθέσει τη μεθοδολογία της μέσω της συγγραφής ενός άρθρου το οποίο - αν γραφεί τελικά - θα αναδημοσιεύσω στο blog μου.The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
09-10-2009, 07:20 PM #32
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Ως γνωστοί φασιστικοί με σατανικό κάρμα θα κλειδώσουμε το θέμα και θα μεταφέρουμε τα άσχετα ποστ όπως ορίζουν οι κανόνες του myhoroscope.
Mavri Patousa ο δεύτερος λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί. Λογαριασμός που δημιούργησες λίγες μέρες μετά τον πρώτο και την εμφάνιση του κειμένου του Heracles V., για τους δικούς σου λόγους και φυσικά δεν ενημέρωσες την διαχείριση.
Προσθήκη: Το θέμα άνοιξε εκ νέου αφού μεταφέρθηκαν τα άσχετα ποστDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
16-10-2009, 01:28 AM #33
Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου...
Η ερασιτέχνης αστρολόγος της Βεδικής δέχθηκε να γράψει το άρθρο που της ζήτησα και έτσι όσοι ενδιαφερονται να πάρουν μια ιδέα για τη μεθοδολογία και το σκεπτικό της μπορούν να διαβάσουν τα όσα έχει να μας πει στο blog μου και στον ακόλουθο σύνδεσμο :
Cosmo-BioLOGy: Βεδική Αστρολογία *** Ανάλυση πρόβλεψης βουλευτικών εκλογών 2009 ( από την guruplanet )The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
17-10-2009, 03:00 PM #34
Ο Καραμανλής δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση που δεχόταν το τελευταίο διάστημα. Ήθελε να πάει σπίτι του, να βρει την ηρεμία του. Ο Ουρανός και ο Κρόνος τον τσάκισαν. Στο προοδευμένο του έχει τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου.
Από την άλλη, μετά την μεταπολίτευση, είχαμε στη σειρά Καραμανλή-Παπανδρέου-Μητσοτάκη. Μετά το διάλειμμα Σημίτη, ξεκίνησε η κληρονομική σειρά: Καραμανλής-Παπανδρέου και έπεται η σειρά της Ντόρας (αν δεν την προφτάσουν τα γεγονότα...!!!)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.