s
απορία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: απορία

απορία

Καλησπέρα σε όλους. Εχτές συνειδητοποίησα ότι έχω τετράγωνο ακριβείας ήλιο σελήνης που είναι σε σύνοδο στα ψάρια στον 2ο οίκο, με τον κρόνο που ίναι στον έκτο. Ενημερωτικά να σας πω ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο κι έχω μια κάποια σχέση μόνο με την μητέρα μου. Σας έβγαλα τα εσώψυχα γιατί θέλω να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, αυτή η γκαντεμιά θα με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή ή απλά δηλώνει την δύσκολη παιδική μου ηλικία, σελήνη μητέρα και πατέρα ήλιο;;

Re: απορία

Quote Originally Posted by VOK View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Εχτές συνειδητοποίησα ότι έχω τετράγωνο ακριβείας ήλιο σελήνης που είναι σε σύνοδο στα ψάρια στον 2ο οίκο, με τον κρόνο που ίναι στον έκτο. Ενημερωτικά να σας πω ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο κι έχω μια κάποια σχέση μόνο με την μητέρα μου. Σας έβγαλα τα εσώψυχα γιατί θέλω να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, αυτή η γκαντεμιά θα με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή ή απλά δηλώνει την δύσκολη παιδική μου ηλικία, σελήνη μητέρα και πατέρα ήλιο;;
    Οι εμπειρίες της παιδικής μας ηλικίας μας διαμορφώνουν και γι΄αυτό μας ακολουθούν μεγαλώνοντας. Όμως όσο μεγαλώνουμε και δουλεύουμε με τον εαυτό μας καταφέρνουμε να ξεπερνούμε αρκετές δυσκολίες μας και να βελτιώνουμε την ζωή μας.

Να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο και να πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου ως άτομο. Να τολμήσεις να ζήσεις και να διεκδικήσεις όλα όσα θέλεις στην ζωή σου. Αυτό χρειάζονται οι όψεις Ήλιου/Σελήνης/Κρόνου που λες.

Ο Ήλιος κι η Σελήνη στους Ιχθείς δείχνουν μεγάλη ευαισθησία και πολύ μεγάλα αποθέματα αγάπης. Ο 6ος οίκος (που βρίσκεται ο Κρόνος σου) σε συνδυασμό με τους Ιχθείς, δείχνουν πως αν προσφέρεις αυτή την αγάπη σου σε άλλους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη θα κερδίσεις πολλά ως άνθρωπος και θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένη.

Re: απορία

σε ευχαριστώ πολύ. ήδη εδώ και χρόνια προσφέρω εθελοντική εργασία σε ΜΗΚΥΟ και όντως νιώθω "χρήσιμη" και ευγνώμων. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πια και τόσο ευαισθητούλα όπως φημίζονται τα ψάρια, με βοηθάει ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω στον πρώτο που κάνει εξάγωνο με ήλιο και σελήνη. αυτό ξέρω ότι είναι πολύ καλό και με κάνει μάχιμη. απλά ήθελα να λύσω αυτήν την απορία για τον Κρόνο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)