- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 40
-
15-10-2009, 11:21 AM #1
Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ;
καλημέρα,
ήθελα να ρωτήσω πού φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη κάποιου η απόκτηση παιδιών? Γίνεται αυτό?
Ευχαριστώ
-
15-10-2009, 04:38 PM #2
-
15-10-2009, 09:10 PM #3
Re: Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ;
Αυτό δεν ξέρω πως λειτουργεί, πως αναλύεται δηλαδή.
Ξέρω όμως οτι κάποιες διελεύσεις ενεργοποιούν τις πιθανότητες απόκτησης παιδιού. Προσωπικά έμεινα έγκυος όταν ο Ποσειδώνας περνούσε από τον 4ο οίκο και βρέθηκε απέναντι από την Σελήνη μου. Την δεύτερη φορά είχα μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη την στιγμή που ο Ουρανός έβγαινε από τον 5ο οίκο μου και έμπαινε ο Ποσειδώνας, ενώ ο ¶ρης βρισκόταν στον 8ο. Εδώ και έναν χρόνο όμως που προσπαθώ πάλι, και ο Δίας διελαύνει τον 5ο οίκο μου, τζίφος! Τι να πω, γερνάω μήπως;
-
16-10-2009, 01:48 PM #4
Για να υπάρξει μια εγκυμοσύνη δεν αρκούν οι τράνζιτς, οι οποίοι λειτουργούν μόνο ως ένδειξη. Η εγκυμοσύνη πρέπει να φαίνεται κυρίως στις κατευθύνσεις (ηλιακό τόξο, δευτερεύουσες) και στην ηλιακή επιστροφή. Θέσεις και όψεις των τράνζιτς μπορεί να υπάρχουν παράλληλα μπορεί και να μην υπάρχουν καθόλου.
-
16-10-2009, 03:09 PM #5
Γνωρίζω ότι ο Κριός ότι θέλει το πετυχαίνει , απλά να το θέλει πραγματικά και να μην είναι μπερδεμένος ή ψυχικά διαταραγμένος ,και εσύ ¶ντζελα είσαι μπερδεμένη ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ δεν θα έκανε ποτέ την ερώτηση ΅Ά μήπως έχω μεγαλωσει.Αν νιώθεις μεγάλη ,καλό είναι να μην βάζεις τον εαυτό σου σε δοκιμασίες αν όχι ξαναδοκίμασε γιατί ο Κρόνος σου δίνει κι άλλη ευκαιρία .ΕΝΤΑΞΕΙ
Εύχομαι να γίνει πραγματικά αυτό που επιθυμείς εσύ και η σχέση σου.
Όλα θα πάνε τέλεια .
Γεια σου ΑΝΤΖΕΛΑ
-
16-10-2009, 05:52 PM #6
καλησπερα σε ολους!ειμαι σχετικα καινουρια στην παρεα και εκτος απο ελαχιστα πραγματα δεν γνωριζω σχεδον τιποτα.ωστοσο διαβαζω συνεχως πολλα αρθρα και διαλογους των μελων και οφειλω να ομολογησω πως ειμαι καπως μπερδεμενη -λογω αγνοιας προφανως!συγκεκριμενα διαβασα οτι αν η ακμη του 5 ου οικου ειναι στον αιγοκερω τοτε θα εχω προβλημα στην τεκνοποιηση η γενικοτερα καθυστερησεις και αλλα τετοια προβληματα.μπορει καποιος να μου δωσει καποια απαντηση σχετικα μ αυτο;εχω γεννηθει 26-10-88 ,3:30 ,αθηνα.ευχαριστω προκαταβολικα!
-
17-10-2009, 12:19 PM #7
'Ετσι πράγματι θεωρείται στην κλασσική Αστρολογία, ότι η ακμή του 5ου σ'αυτό το ζώδιο μπορεί να δείξει προβλήματα και καθυστερήσεις στην τεκνοποίηση, όμως καλό είναι να μην αυθυποβάλλεσαι και να προσπαθείς να δεις την ουσία του προβλήματος που είναι η δημιουργικότητα γενικότερα. Συχνά οι όψεις και οι κυβερνήτες δεν δείχνουν παρά μόνο πτυχές του χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε συμπεριφορές στους ανάλογους τομείς. 'Ετσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο 5ος οίκος ψυχολογικά ονομάζεται και οίκος δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Στον χάρτη σου φαίνεται αυτή η δημιουργικότητα όντως να μπλοκάρει αφού ο Κρόνος κυβερνήτης του οίκου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον 'Αρη. Η Αφροδίτη από την άλλη στην Παρθένο δεν θεωρείται ό,τι πιο γόνιμο, οπότε πράγματι μπορεί να προβληματιστείς κάποια στιγμή με τέτοια θέματα τεκνοποίησης. Ακόμα η σύνοδος του Κρόνου με Ουρανό και το τετράγωνο Ουρανού με Αφροδίτη δείχνουν συχνά σοβαρές εσωτερικές συγκρούσεις. 'Ολο το σύνολο δείχνει λογικά ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να χαλαρώσει εύκολα και να χαρεί (υπάρχει επιπλέον και ΕνάμισιΤετράγωνο Σελήνης-Κρόνου/Ουρανού). 'Αρα το κλειδί και η διέξοδος σ'αυτή την περίπτωση είναι το να μάθεις να εξωτερικεύεσαι πιο αυθόρμητα, χαλαρά και ανοιχτά ώστε να λυθούν οι εσωτερικές ψυχικές συγκρούσεις όταν έρχονται αποφασιστικές φάσεις στη ζωή που ασυνείδητα ωθείσαι στη μοναξιά, ίσως και από ένα εσωτερικό φόβο για τη δέσμευση. Προσπάθησε δηλαδή να δεις συνολικά τον χάρτη γιατί πάντα οι αιτίες των προβλήματων είναι μέσα μας.
-
17-10-2009, 01:05 PM #8
ΑΨΟΓΟΣ! Το "μήπως γερνάω" ήταν χιουμοριστικό, σιγά μην νοιώθω έτσι - και ούτε πρόκειται. Πέτυχες όμως το ενδόμυχο αίσθημα. Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με τον άντρα μου, η πρ. Σελήνη μου έκανε τετράγωνο με τον γεν. Πλούτωνα και αμέσως μετά ο διελ. Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο. Τώρα η πρ. Σελήνη συνεχίζει στον Αιγόκερω (όχι και η καλύτερη θέση). Απλά μετανοιώσαμε οικτρά που δεν κρατήσαμε το δεύτερο βάζοντας τις δυσκολίες (βλακώδης δικαιολογίες) πάνω από το μωρό, και τώρα πιστεύουμε οτι τιμωρούμαστε.
Σε ευχαριστώ πάντως
-
17-10-2009, 03:20 PM #9
¶ντζελα καλό είναι να αφήσεις λίγο τα άστρα , και να επικεντρωθείς στην σχέση σου ,αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όλα τα αλλά είναι μέσα στην ζωή .
Απελευθερωθείτε από αυτές τις σκέψεις , και κάντε έρωτα και όχι σεξ.
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα ,άντε και καλή αρχή.
-
17-10-2009, 07:52 PM #10
καλησπερα!σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο και για τις απαντησεις σας!εχετε απολυτο δικιο για ολα αυτα περι εσωτερικων συγκρουσεων,ωστοσο το εχω συνειδητοποιησει και το παλευω!ακομα θα ηθελα να σας ρωτησω αν παιζει ρολο που η σεληνη μου ειναι στον ταυρο και στον 8ο οικο.βοηθαει καθολου την κατασταση;ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.