- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Διπλός ωροσκόπος
-
10-10-2009, 04:26 PM #1
Διπλός ωροσκόπος
Γεια σας,
μάλλον δεν υπαρχει τετοιο πράγμα,αλλα οποιαδηποτε εξηγηση θα ταν ευπροσδεκτη!
Μου χαν βρει παλια τον ωροσκοπο και υποτιθεται πως ημουν Αιγόκαιρος,μετα από καιρο με κάποιο προγραμμα αστρολογιας βρίσκω πως έιμαι Υδροχόος.Εγινε λάθος ωραία!
Ανακαλύπτω το site σας κανω το γενεθλιο χάρτη μου και με βγάζει Αιγόκαιρο! Και το κερασάκι στην τουρτα...σήμερα το ξαναέκανα για να το ξαναδω και μου βγάζει Υδροχόο!!!
Δεν βάζω λάθος την ώρα σίγουρα αυτο! 25/08/82 19 30........
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Εγώ τελικά τι είμαι;
-
10-10-2009, 04:46 PM #2
Re: Διπλός ωροσκόπος
Που έχεις γεννηθεί ? Χώρα/πόλη?
Αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα, ο ωροσκόπος σου είναι στην 20η μοίρα του Υδροχόου (αν φυσικά είσαι σίγουρη για την ακρίβεια της ώρας γεννησεως σου ).
-
10-10-2009, 07:30 PM #3
Αν πάλι γεννήθηκες Θεσσαλονίκη είναι γύρω στις 17 του υδροχόου...αλλά όποια πόλη και να βάλεις βγαίνει πολύ μακρια απ τον αιγόκερω...μήπως μπερδεύεις τις ηερομηνίες (μη το γελάς το παθαίνουμε κ αυτό από απροσεξία) η γεννήθηκες στο εξωτερικό πχ ?
Υπάρχει και ο μπακαλίστικος τρόπος...:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
10-10-2009, 07:48 PM #4
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
12-10-2009, 03:16 PM #5
-
13-10-2009, 08:08 PM #6
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ???
-
13-10-2009, 11:47 PM #7
1) Γράφεις με πεζά (μικρά) γράμματα, επειδή τα κεφαλαία ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΦΩΝΕΣ.
2) Υπολογίζεις τον υπόλοιπο χάρτη σου χωρίς ακριβή θέση & όψεις Σελήνης, και χωρίς οικοθεσία άρα και ωροσκόπο.
3) Απευθύνεσαι σε έναν επαγγελματία αστρολόγο ο οποίος με βάση σημαντικά γεγονότα της ζωής σου μπορεί να κάνει αναγωγές και να βρει την ώρα γέννησης, πολλές φορές με μεγάλη ακρίβεια...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-10-2009, 01:16 PM #8
Καλημέρα. και εγώ εχω πρόβλημα με τον ωροσκόπο μου. Κάποιες φορές μου βγαίνει παρθένος, κάποιες ζυγός και προχτές ψάχνοντας στο horoscope με έβγαλε σκορπιό. Διαβάζοντας λοιπόν για τον σκορπιό βρήκα ότι μου ταίριαζε καλύτερα. Ειδα πράγματα από τον ευατό μου σε αυτόν τον ωροσκόπο. Θα σας είμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Γεννημένη 12/9/1965. Η ωρα δεν είναι πολύ σίγουρη. Η μητέρα δεν θυμάται ακριβως, μου λέει ξημέρωνε και ο μπαμπάς μου λέει ότι χτυπούσαν οι καμπάνες της εκκλησίας. Υπολογίζω γ'ύρω στις 7+. Σας ευχαριστώ. Περιμένω απαντησή σας.
-
14-10-2009, 02:12 PM #9
Για να βρεις τον ωροσκόπο σου εφόσον δεν γνωρίζεις την ακριβή ώρα γέννησης είναι κάπως πιο σύνθετη διαδικασία και χρειάζονται περισσότερα στοιχεία από την ημερομηνία γέννησης και πιο άμεση και ουσιαστικότερη επικοινωνία από αυτήν που παρέχει μια ιστοσελίδα.
Αν θες ντε και καλά να τον βρεις, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον καλό αστρολόγο, που να τον εμπιστεύεσαι :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.