s
Μεσοδιαστήματα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Re: Μεσοδιαστήματα

[QUOTE=black moon;59143]Δεν εισαι σιγουρος , ε?

Εχασα λίγο τη μπάλα λόγω αυπνίας αλλά εεεντάξει ότι μπορούσα έκανα!:bigsmile::bigsmile:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ addicted! Φυσικά και βοήθησες πολύ! τα στοιχεία που παραθέτεις για τις γωνίες σε γενικές γραμμές τα γνώριζα,ότι δηλ δεν χρησιμοποιούμε τρίγωνο κ εξάγωνο κτλ, αλλά δεν γνώριζα ότι ενεργοποιούνται από διελεύσεις και προόδους και μου άρεσε αυτό γιατί θα έχω μια δυνατή ενεργοποίηση σύντομα από τον προοδευμένο ωροσκόπο μου που θα κάνει σύνοδο με το μεσοδιάστημα Δία/ Πλούτωνα.
    Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η ανοχή της 1 και 30' μοίρας, εγώ μετρούσα δύο γιατί έτσι το είχα βρει δηλαδή, και έτσι χάνει την όψη της η αφροδίτη μου που είναι 1 και 37' (αντίθεση), και την ήθελα τόσο, γίνεται και σε 2ο-8ο, καταλαβαίνεις, ένιωσα παθιασμένος άνθρωπος και το χάρηκα :bigsmile:! μήπως όμως ισχύει το 2 τουλάχιστον για συνόδους και αντιθέσεις;

Γειά σας

Mήπως ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει η Aφροδίτη στο μεσοδιάστημα Δια / Πλούτωνα.
    Όλα στον 11ο οίκο.

Καλησπέρα,

Οταν μιλάμε για μεσοδιαστήματα, εννουμε μόνο μεταξύ γενέθλιων πλανητών??
    Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε (προοδευτικό) μεσοδιάστημα το οπόιο θα αφορά απόσταση προοδευμένων πλανήτών σε ένα χάρτη και να το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο πρόβλεψης??
    (Εννοείται ότι αυτά τα σημεία θα είναι μεταβαλλόμενα, εφόσων μετά απο λίγο καιρό αλλάζει η αποστασή τους)

έχω κάτι απορίες ...ώρες ώρες!
    water

Όνομα:
    Αντζελα

Αγόρασα από το Amazon το βιβλίο MIDPOINTS (Don McBroom) και εξηγεί τη σημασία των μεσοδιαστημάτων όλων των πλανητών/συνδυασμών. Πάντως, ιδιαίτερη σημασία έχει εάν στο μεσοδιάστημα δύο πλανητών πέφτει ένας γενέθλιος χωρίς όψεις (μετέωρος όπως τον αποκαλώ εγώ).

Όνομα:
    Heracles

Αγαπητή water. Φυσικά και μπορούμε να εντοπίσουμε και κάνουμε χρήση μεσοδιαστημάτων μεταξύ προοδευμένων πλανητών και σημείων.

Ο εντοπισμός των μεσοδιαστημάτων δεν είναι πρόβλημα, και αυτό ισχύει κυρίως για τους κατόχους των κατάλληλων αστρολογικών προγραμμάτων. Το πρόβλημα αφορά τη διαχείριση και όχι τη συγκέντρωση των πληροφοριών. Με λίγα λόγια μπορεί να βρεθείς με μερικές εκατοντάδες μεσοδιαστήματα και πλανητικές εικόνες στη διάθεση σου. Υλικό που φυσικά θα πρέπει να αξιολογήσεις και να συνδυάσεις. Κάτι καθόλου εύκολο πίστεψε με σε αυτό.

Επιπλέον και για τον αρχάριο σπουδαστή που ακολουθεί αυτη την τακτική, της συγκέντρωσης δηλαδη μεγάλου υλικού προς αξιολόγηση, υπάρχει και ένας ακόμα μεγάλος κίνδυνος. Να χάσει τελείως τη μπάλλα... Να υπερτιμήσει ή υποτιμήσει δηλαδή κάποιον απο τους εκατοντάδες νέους παράγοντες, τους οποίους τα μεσοδιαστήματα εισάγουν στην ερμηνεία, σε βάρος κάποιας άλλης συνθήκης που πιθανά να δίνει [U]απο μόνη της [/U ]την απάντηση στο ζητούμενο του ερευνητή. Το όλο ζήτημα με τα μεσοδιαστήματα λοιπόν δεν ειναι να τα βρείς, αλλά να μάθεις με ποια απο αυτα θα πας, και ποια θα αφήσεις. Και αυτο επιτυγχανεται μόνο μέσω της εμπειρίας και της τριβής με το αντικέιμενο.

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα,

Οταν μιλάμε για μεσοδιαστήματα, εννουμε μόνο μεταξύ γενέθλιων πλανητών??
    Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε (προοδευτικό) μεσοδιάστημα το οπόιο θα αφορά απόσταση προοδευμένων πλανήτών σε ένα χάρτη και να το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο πρόβλεψης??
    (Εννοείται ότι αυτά τα σημεία θα είναι μεταβαλλόμενα, εφόσων μετά απο λίγο καιρό αλλάζει η αποστασή τους)

έχω κάτι απορίες ...ώρες ώρες!
    water
    The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *

Όνομα:
    Heracles

Αγαπητή Aries&Libra.

Το βιβλίο που αναφέρεις είναι αρκετά καλό. Αν θέλεις όμως κάτι πραγματικά πολύ καλό υπάρχει και το βιβλίο, εργαλείο θα το έλεγα εγώ, του Michael Munkasey @ Midpoints: Unleashing the Power of the Planets@. Αυτό είναι ΤΟ βιβλίο για τη μελέτη των μεσοδιαστημάτων.

Αν στο μεσοδιάστημα δύο πλανητών "πέφτει" ενας πλανήτης αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν πέφτει όμως μια ολόκληρη πλανητική πλοκή, πχ ένα ακριβές Τ-τετράγωνο τότε είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Αγόρασα από το Amazon το βιβλίο MIDPOINTS (Don McBroom) και εξηγεί τη σημασία των μεσοδιαστημάτων όλων των πλανητών/συνδυασμών. Πάντως, ιδιαίτερη σημασία έχει εάν στο μεσοδιάστημα δύο πλανητών πέφτει ένας γενέθλιος χωρίς όψεις (μετέωρος όπως τον αποκαλώ εγώ).
    The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by Heracles V. View Post
    Ο εντοπισμός των μεσοδιαστημάτων δεν είναι πρόβλημα, και αυτό ισχύει κυρίως για τους κατόχους των κατάλληλων αστρολογικών προγραμμάτων. .
    Και για του μη κατόχους αστρολογικών προγραμμάτων για παράδειγμα εδώ μπορούν να βρουν τα τρανζιτ
    http://www.myhoroscope.gr/transitshp.php

Και συντόμως και ερμηνεία τους. Αξιολόγηση από τον άλλο χρόνο :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Αρης/ηλιος = Πλουτωνας (σκορπιος)
    Αρης/Διας = Κρονος (σκορπιος)
    Αφροδιτη/Ουρανος = Κρονος (με μια μοιρα διαφορα) (σκορπιος)
    Πλουτωνας/Ποσειδωνας = Ηλιος (σκορπιος)
    Ηλιος/Ποσειδωνας = ακμη 7ου (λιγοτερο απο μια μοιρα (τοξοτη)), αντιθεση σεληνη,ωροσκοπο
    Ερμης/ Διας = ακμη 7ου (τοξοτη), αντιθεση σεληνη,ωροσκοπο

Αυτα τα "ενδιαφεροντα" προκυπτουν με μια ματια στο χαρτη μου, για τετραγωνα ουτε που κοιταξα μονο συνοδους και αντιθεσεις! Δεν μου φαινονται και πολυ ευχαριστα! χεχε!
    Τα φωτα σας? γιατι ο δικος μου διακοπτης ειναι κλειστος λογω βλαβης!χεχε!
    Μητσακο θελω και δικια σου ατακα!χεχε!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Αρης/ηλιος = Πλουτωνας (σκορπιος)
    Αρης/Διας = Κρονος (σκορπιος)
    Αφροδιτη/Ουρανος = Κρονος (με μια μοιρα διαφορα) (σκορπιος)
    Πλουτωνας/Ποσειδωνας = Ηλιος (σκορπιος)
    Ηλιος/Ποσειδωνας = ακμη 7ου (λιγοτερο απο μια μοιρα (τοξοτη)), αντιθεση σεληνη,ωροσκοπο
    Ερμης/ Διας = ακμη 7ου (τοξοτη), αντιθεση σεληνη,ωροσκοπο

Αυτα τα "ενδιαφεροντα" προκυπτουν με μια ματια στο χαρτη μου, για τετραγωνα ουτε που κοιταξα μονο συνοδους και αντιθεσεις! Δεν μου φαινονται και πολυ ευχαριστα! χεχε!
    Τα φωτα σας? γιατι ο δικος μου διακοπτης ειναι κλειστος λογω βλαβης!χεχε!
    Μητσακο θελω και δικια σου ατακα!χεχε!
    Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα πλάι πλάι δηλαδή ; Σε σύνοδο οι δυο τους και σε αντιθέσεις με 'Αρη/Δία και Αφρ/Ουρανό ; Αναχαίτιση των ορμών και αυτοέλεγχος μιας κατά βάθος πολύ παθιασμένης αισθηματικής φύσης :bigsmile: Για 'Ηλιο/Ποσειδώνα αντίθεση με Σελήνη και Ωροσκόπο πάρα πολύ μεγάλη ευαισθησία και συναισθήματα/ευαισθησίες που δεν γίνονται εύκολα κατανοητά από το περιβάλλον. Το πρώτο, δηλαδή 'Ηλιο/Ποσ αντίθεση Σελήνη ροπή για αυταπάτες - εξαπατήσεις - εξιδανικεύσεις των συντρόφων. Πολύ μεγάλη ψυχοσωματική ευαισθησία, ενδεχομένως και έντονη έλξη από αδύναμους ή φευγάτους ανθρώπους και καλλιτεχνικό περιβάλλον. Ωστόσο η αυξημένη ευαισθησία και το καλλιτεχνικό χάρισμα δεν σε απομονώνουν ούτε σε βυθίζουν στη θλίψη, επειδή υπάρχει αυτή η αντίθεση Ερμή/Δία με Σελήνη και Ωροσκόπο που δείχνει μια εξωστρεφή, κοινωνική χαρισματική, ευχάριστη και χαρούμενη φύση. Ρεζουμέ : Υποθέτω ένα εξωστρεφές κοινωνικό χαρούμενο άτομο με πολλές ευαισθησίες αλλά και μπόλικες απογοητεύσεις. Να προσέχεις με ποιούς ανθρώπους δεσμεύεσαι ή συνεργάζεσαι.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)