- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Απορία για γενέθλιο χάρτη.
-
08-10-2009, 11:47 PM #1
Απορία για γενέθλιο χάρτη.
Ηθελα να κανω δυο ερωτησεις:δεν εχω ανδρομο κανεναν Πλανητη,τι σημαινει αυτο;Αν κανω λαθος και εχει καποιος την ορεξη ας με επιβεβαιωσει16-11-1980 01:55.Δευτερον εχω δυο συζυγιες μεσα στον ζυγο η 1η στον 1ο οικο Διας-Κρονος και η 2η στο 2ο οικο Πλυτωνα-Αφροδιτη-Λιλιθ,Τωρα που ο Κρονος μπαινει στο ζυγο πως θα επηρεαστω;;;Διακρινω πως ειμαι εκτος θεματος,αλλα δε βρηκα χωρο καταλληλοτερο.Να με συμπαθατε,περιμενω εναγωνιως μια συμβουλη,ή μια αποψη.Ευχαριστω.
Μηδέν άγαν.
-
09-10-2009, 02:18 PM #2
Re: Απορία για γενέθλιο χάρτη.
Το ότι δεν έχεις κανέναν πλανήτη ανάδρομο μην το θεωρείς ούτε καλό ούτε κακό. Κάποιοι έχουν ανάδρομους πλανήτες και κάποιοι όχι. Ιδίως με τους αργούς πλανήτες που είναι για μεγάλο διάστημα η ανάδρομη φορά τους είναι ...κάμποσοι αυτοί που έχουν :bigsmile:
Το κατά πόσο θα ενεργοποιηθούν οι σύνοδοι που αναφέρεις έχει να κάνει με πιο σύνθετους παράγοντες από μια διέλευση πάνω από αυτές. Για το πότε θα ενεργοποιηθούν αυτές οι σύνοδοι έχει να κάνει με τις μοίρες που βρίσκονται. Αν π.χ. είναι προς το τέλος, θα ενεργοποιηθούν σε κανα 2 χρόνια :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.