- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
04-10-2009, 02:07 PM #151
Re: Ο 2ος οίκος
Ταύρο στον Χείρωνα αποκλείεται να έχεις! Τον Χείρωνα στον Ταύρο πιο πιθανό!
Επειδή ο 1ος σου κάνει ακμή στις 4 μοίρες του Λέοντα , αφού ο Ηλιος κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο σου και λές οτι σου βγάζει το συστημα τον Ηλιο στον 12ο, εικάζω πως βρίσκεται σε μια απο τις προηγουμενες μοιρες ( 1η, 2η, 3η ) του Λέοντος. Επειδη ο 1ος οίκος είναι γωνιακός ( και αν όντως είναι έτσι οπως τα λέω ) τότε η ερμηνεία του Ήλιου σου , καθισταται στον 1ο οικο κ όχι στον 12ο. Όταν έχουμε έναν πλανήτη που κάνει σύνοδο με ακμή γωνιακού οίκου με ανοχή 5 μοιρών , τότε η ερμηνεία του συγκεκριμένου πλανήτη θα δίνεται απο τον γωνιακό οίκο. (Κοινώς θα κοιτάμε τον Ηλιο σου σαν να είναι στον 1ο οίκο και με βάση τον 1ο , θα τον ερμηνευσουμε.)
Τώρα για την Αφροδίτη στο 12ο ( πέρα απο το ότι σίγουρα δίνεται η ερμηνεία της στην ανάλυση του γενεθλιου στην αρχική του σαιτ ).. μπορεί να σημαίνει οτι ίσως διαχειρίζεσαι τα οικονομικά με κρυφό τρόπο. Ισως με τέτοιο τρόπο που δεν το γνωρίζουν οι άλλοι. ( μπορεί να είναι κ μια θέση για ..... 'μαυρα χρήματα' :nuts: χιουμορ κάνω ). Για την Αφρο στον 12ο μπορεις να διαβάσεις εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html
Για το αν κάνεις οικονομία ή οχι δεν μπορουμε να το πούμε μόνο απο την οικοθεσία της Αφροδίτης. (Πρεπει να γνωρίζουμε τις όψεις που κάνει.. είναι μεγάλο θέμα! :nuts: ) Αν και στον 12ο , σημαίνει οτι εμπιστευεσαι ίσως ευκολα τα λεφτά σε άλλους, ίσως δανειζεις ευκολα σε άλλους (και πολύ πιθανο σε άτομα που δεν πρέπει-τα δανεικά κι αγύριστα)...Ειναι κ μια Αφροδίτη στον Καρκίνο, οπότε μπορεί να τα δίνεις και μέσα απο την αίσθηση της προσφοράς. Βεβαια το ζώδιο του Καρκίνου είναι λίγο σφιχτοχέρικο(Καρκίνοι μη παρεξηγηθούμε τώραααα ).Οπότε μπορεί απο αυτό να εξηγείται η ....... τάση σου για οικονομία! :bigsmile:
Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης του 7ου, 8ου οίκου έχει άλλη σημασία!(Πουλάκι μου δεν μπορώ να σου αναλύσω όλο το γενέθλιο μέσα σε ένα πόστ , ακόμη κι άν το θέλω ... αλλά ας μην τα μπλέκουμε, γιατί στο τέλος θα βγούμε off topic και εδώ το θέμα μας ειναι ο 2ος οίκος. Ναι? ¶σε που δεν είναι κ σωστό. Σκοπός μας είναι να μαθουμε! Ετσι? )
Αναφορικά όμως την οψη του Ουρανου/Ηλιου σου που έχει να κάνει με την εριστικότητα , την ξαφνική τάση για σπατάλη κτλ... συνδεονται με τα του 7ου κ 8ου σου.
Τα τετράγωνα θέλουν δουλειά. Ειναι μια όψη σχετικά δύσκολη , αλλά σημαίνει οτι για να (συν)υπάρξει αρμονία μετάξυ των πλανητών που συνδεονται μέσω αυτης της όψης , αλλά και του αντικατοπτρισμού πάνω σου ( το πως εκδηλώνονται δλδ στον χαρακτήρα σου ) , χρειάζεται προσπάθεια για να εξισορροπισεις κάποια πράγματα! Το ζώδιο του Ζυγού είναι αρκετα βοηθητικό, γιατι σου δίνει την αισθηση της δικαιοσύνης, της εξισορροπισης στις σχέσεις σου κ οτι αφορά τα του 5ου. Το τετραγωνάκι με Δια να προσέξεις λίγο .... Για να μην γίνεσαι υπερβολική στην διαχειριση των οικονομικών ή να γίνεσαι σπάταλη.
-
04-10-2009, 02:44 PM #152
Εχω στον 2ο ιοκο πλουτωνα στο σκορπιο με ακμη του δευτερου στο ζυγο....αυτο συμαινει οτι θα μπορουσε να κανω χρηματα μεσα απο κληρονομιες η μεσω γενικοτερα τριτων? επισης με προβληματιζει λιγο οτι η ακμη ειναι στο ζυγο που ο ιοκος του ειναι ο 7ος δηλαδη γαμοι συνεργασιες οποτε ισως τα χρηματα θα προερχοντε απο καποια συνεργασια η απο εναν καλο γαμο?
-
04-10-2009, 02:45 PM #153
να προσθεσω οτι ο πλουτωνας μου κανει καλες οψεις με ηλιο, σεληνη και στον 7ο εχω δια...
-
04-10-2009, 02:58 PM #154
Αν σου πω ναι, τι κερδίζω?
Με ακμή στους Διδύμους, θα λέγαμε οτι μια είναι έτσι τα οικονομικά σου , μια γιουβέτσι! Με κυβερνήτη Ερμή στον 9ο , πολύ το φιλοσοφείς το χρήμα. Όπως επίσης , μπορει να έχεις την τάση να ξοδευεις τα λεφτά σου σε ταξίδια (αναψυχής κ μη). Και στον Αιγόκερω - μπορεί να σου δίνει μια προσεκτική , ίσως και συντηριτική αντιμετώπιση των οικονομικών σου...... σε σώνει δλδ κάπως απο το τετράγωνο του Δια. Δυστυχως άλλες όψεις δεν γνωριζουμε , οπότε θα περιοριστούμε σε αυτές. Φαντάζεσαι να είχες και όψη Ερμή-Ουρανου???
-
04-10-2009, 11:07 PM #155
-
05-10-2009, 07:25 PM #156
Θα ηθελα και εγω να ρωτησω για τον 2ο οικο μου.Η ακμη του ειναι στο τελος της Παρθενου,ο Ερμης ειναι στον 3ο και κανει συνοδο με Αφροδιτη και Πλουτωνα.
Εχω Αρη ο οποιος κανει ακριβες τετραγωνο με τον ποσειδωνα(0.17 μοιρες) (που βρισκεται στον 5ο) και Ηλιο προς το τελος ο οποιος κανει δυνατη ανιτθεση με ΔΙα,ακριβες εξαγωνο με τον Ουρανο(στον 4ο)και ακριβες πενταγωνο με ποσειδωνα.
Οι οψεις που αναφερω ειναι με ανοχη 1,5 μοιρας εκτος απο αυτες του Ερμη ο οποιος δεν κανει αλλες εκτος απο την διπλη συνοδο...
-
06-10-2009, 02:18 PM #157
Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 2ο οίκο μου, ο οποίος είναι στον Ζυγό. Η αφροδίτη ή οποία είναι στην παρθένο στον 12ο κάνει τετράγωνο με ποσειδώνα (τοξότης στον 3ο) και μεσουράνημα και χιαστί με κλήρο τύχης στον κριό στον 7ο.Προσωπικά δεν βλέπω κάτι θετικό απ τις όψεις αυτές! μήπως θα μπορούσε να μου πει κανείς τη γνώμη του;
Σας ευχαριστώ!
-
11-10-2009, 09:53 PM #158
2ος οίκος με ακμή στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου. Κάθεται εκεί και ο Κρόνος στο περίπου τώρα..
Κυβερνήτης Ερμής στον Υδροχόο και στον 6ο οίκο κάνει τριγωνάκι ακριβείας με Πλούτωνα, τετραγωνάκι με Ουρανό, εξαγωνάκι με Ποσειδώνα.
Κούτσα κούτσα και με κόπο τα βλέπω να ρχονται και ανάλογα τα κέφια, πότε τα τρώω γρήγορα και πότε ένα χέρι με μαζεύει..αλλά συνήθως μου αρέσει να τα τρώω σε καινούρια, ενδιαφέροντα πραγματάκια και τότε σπάνια τα λυπάμαι! Τα χαίρομαι δεν μπορώ να πω..
Απλώς όσο κατσικώνεται ο Κρόνος στον 2ο (μιας και που θα μπει στον Ζυγό πάλι μέσα στον 2ο θα τον έχω για καιρό..) μου διαφαίνονται σφιγμένα και πάλι τα πράγματα...??
(Γενέθλιος Κρόνος , Δίας στον 2ο)Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
11-10-2009, 10:06 PM #159
δυο τρια ποστ πιο πανω εχω παραθεση την γνωμη μου για τον δικο μ δευτερο οικο ασ πει καποιος αν το εχω καταλαβει σωστα η αν τελικα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σκεφτηκα...οποιαδηποτε αλλη γνωμη δεκτη..
-
26-10-2009, 12:24 AM #160
Θα ηθελα και εγω να ρωτησω για τον 2ο οικο μου.Η ακμη του ειναι στο τελος της Παρθενου,ο Ερμης ειναι στον 3ο και κανει συνοδο με Αφροδιτη και Πλουτωνα.
Εχω Αρη ο οποιος κανει ακριβες τετραγωνο με τον ποσειδωνα(0.17 μοιρες) (που βρισκεται στον 5ο) και Ηλιο προς το τελος ο οποιος κανει δυνατη ανιτθεση με ΔΙα,ακριβες εξαγωνο με τον Ουρανο(στον 4ο)και ακριβες πενταγωνο με ποσειδωνα.
Οι οψεις που αναφερω ειναι με ανοχη 1,5 μοιρας εκτος απο αυτες του Ερμη ο οποιος δεν κανει αλλες εκτος απο την διπλη συνοδο...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.