s
Απορία για ερμηνεία τριπτύχου Ηλίου,Σελήνης,ωροσκόπου.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Απορία για ερμηνεία τριπτύχου Ηλίου,Σελήνης,ωροσκόπου.

Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη στον ζυγο..Ξερω οτι αυτος ο συνδιασμος δεν ειναι οτι καλυτερο..Επισης να πω οτι ο ηλιος μου βρισκεται στον 12ο οικο μου και η σεληνη στον 5ο και συμφωνω σε αυτο που λετε οτι Εξαναγκαζεται ο ηλιος σε διαρκη εκθεση και στερειται το δικαιωμα να απομονωνεται καποιες στιγμες γιατι εγω ειμαι πολυ εξωστρεφης λογω σεληνης και ωροσκοπου..Θα ηθελα να μου πειτε και κατι παραπανω πανω σε αυτα..

Re: Απορία για ερμηνεία τριπτύχου Ηλίου,Σελήνης,ωροσκόπου.

Καλημέρα!! Αυτό που μου ήρθε ως πρώτη σκέψη διαβάζοντας την ερώτησή σου είναι ότι κατα την άποψή μου (υπ΄ όψιν δεν είμαι επαγγελματίας) η αστρολογία είναι πλέον ένα επιστημονικό εργαλείο ( οι τεχνοκράτες φίλοι μου με γιουχάρουν γι΄αυτό) αυτοεπίγνωσης και κατά συνέπεια συτοβελτίωσης. Κανείς δεν έχει τον τέλειο χάρτη. Όλοι μας έχουμε δύσκολα και εύκολα, αρνητικά και θετικά. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσουμε το βαθύτερο είναι μας ώστε να αντιρροπήσουμε τα πολλές φορές εκ διαμέτρου αντίθετα στοιχεία που συνυπάρχουν μέσα μας. Οι αντιφάσεις που έχει ο κάθε άνθρωπος κλειδωμένες στο υποσυνείδητο είναι αυτές που μας μπλοκάρουν, όταν όμως μπούμε στη ενσυνείδητη διαδικασία να δεχθούμε τον εαυτό μας όπως είναι και να τον αγαπήσουμε αληθινά, αποκτούμε τέτοια ψυχική ισορροπία και δύναμη που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει. Αυτά. Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμη η απόψή μου.

καλημέρα

αφού ο ήλιος και η σελήνη σου έχουν κυβερνήτη την αφροδίτη μου φαίνεται οτι θα πρέπει να εξετάσεις σίγουρα και την θέση της και τις όψεις της. πέρα από αυτό γιατι λες οτι έχεις πρόβλημα?
    απο τα λίγα που ξέρω βλέπω οτι η αδυναμία του ήλιου να βρίσκεται στο προσκήνιο εξισορροπείται μια χαρά απο τον ωροσκόπο και την σελήνη. άρα ποιο το πρόβλημα? η επιθυμία της απομόνωσης εύκολα ικανοποιείται εφόσον το θέλεις.αλήθεια τι όψεις κάνει ο ήλιος και η σελήνη σου?

O ηλιος μου κανει χιαστη με την σεληνη,συνοδο με τον ερμη,τριγωνο με τον Πωσειδωνα και αντιθεση με τον πλουτωνα..Η σεληνη μου τετραγωνο με τον Πωσειδωνα και η αφροδιτη τετραγωνο με δια και ουρανο.. Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)