s
Ο 2ος οίκος - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 131 to 140 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Κατ΄αρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
    Κατά δεύτερον, θεωρείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωσηνα μην αντιμετωπίσω το θέμα εξάρτηση/ κτήση. Για να είμαι ειλικρηνλης, με φοβίζει αυτό...
    Κατά τρίτον, είμαι 36. Λέτε???
    Λες ότι έχεις σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα. Με τη μητέρα υπάρχει θέμα ; Με τη σύντροφο ; Σκέψου το και κοίτα βαθειά μέσα σου, όλο και κάποια θέματα θα βρεις που ίσως να μην μπορεί να τεθούν δημόσια...

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Λες ότι έχεις σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα. Με τη μητέρα υπάρχει θέμα ; Με τη σύντροφο ; Σκέψου το και κοίτα βαθειά μέσα σου, όλο και κάποια θέματα θα βρεις που ίσως να μην μπορεί να τεθούν δημόσια...
    Με τον συντροφο και νυν σύζυγο δεν υπάρχει θέμα. Με τη μητέρα υπήρχε. Όμως με την πάροδο των ετών, θέτουμε σαφή όρια ακόμα και στους γονείς μας. Τουλάχιστον έτσι έπραξα και απ' 'οτι φαίνται ήταν για καλό. Νόμισα ότι μιλάς για κάτι συγκλονιστικό. Ένα γεγονός πλουτώνιο, αν κατάλαβα καλά, που αλλάζει τελείως τον ρουν της ζωής.

3. Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Καλησπέρα,

μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι γίνεται με τον δικό μου 2ο οίκο?Βρίσκεται στο Λιοντάρι, όπως και ο πρώτος οίκος , με κυβερνήτη τον ήλιο, ο οποίος βρίσκεται στον 12ο οίκο ..Τι να πω δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..Ο 12ος έίναι στον Καρκίνο.! Το ζώδιο μου είναι λέων..
    Οι όψεις που κάνει ο ήλιος ειναι οι εξείς :Ηλιος τετράγωνο με Σελήνη Αρη και Δια(4ος Ζυγός), Ηλιος συνοδος ερμης και ωροσκόπος, Ηλιος τριγωνο ουρανος, ηλιος εξαγωνο με χείρωνα.
    Να σας ενημερώσω ότι ασχολουμε με την τέxχνη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καμια ιδέα??

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Με τη σύντροφο ;
    Γυναίκα είναι ο χρήστης atrium! Οπότε μάλλον εννοούσατε ΤΟΝ σύντροφο της. Και
    μιας και δίνατε πιθανές ερμηνείες για την σύνοδο Πλουτωνα/Σελήνη που έχει, να της πούμε πως η Σελήνη συμβολίζει την σύζυγο, την γυναίκα , την σύντροφο σε ένα ανδρικο ωροσκόπιο( επομένως όχι στο δικό της ).

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Γυναίκα είναι ο χρήστης atrium! Οπότε μάλλον εννοούσατε ΤΟΝ σύντροφο της. Και
    μιας και δίνατε πιθανές ερμηνείες για την σύνοδο Πλουτωνα/Σελήνη που έχει, να της πούμε πως η Σελήνη συμβολίζει την σύζυγο, την γυναίκα , την σύντροφο σε ένα ανδρικο ωροσκόπιο( επομένως όχι στο δικό της ).
    Αμ γι'αυτό, νόμιζα ότι ήταν άντρας...καλά που υπάρχουν και οι παρατηρητικοί νεότεροι Παρθένοι στο forum να ξελασπώνουν εμάς τους μεγαλύτερους που εξασθενεί η όρασή μας μετά τα περάσματα του Κρόνου

Όνομα:
    πηνελοπη

αν έχετε χρόνο και διάθεση ρίξτε μια ματιά στο post 130

ευχαριστώ

ο κρόνος λειτουργεί περιοριστικά εκεί; ή δηλώνει ότι οι προσπάθειες θα ευοδώσουν αργά, κοντά στη μέση ηλικία ασ πούμε κάπου στα σαράντα;

7. Re: Ο 2ος οίκος

Καλησπέρα,

μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι γίνεται με τον δικό μου 2ο οίκο?Βρίσκεται στο Λιοντάρι, όπως και ο πρώτος οίκος , με κυβερνήτη τον ήλιο, ο οποίος βρίσκεται στον 12ο οίκο ..Τι να πω δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..Ο 12ος έίναι στον Καρκίνο.! Το ζώδιο μου είναι λέων..
    Οι όψεις που κάνει ο ήλιος ειναι οι εξείς :Ηλιος τετράγωνο με Σελήνη Αρη και Δια(4ος Ζυγός), Ηλιος συνοδος ερμης και ωροσκόπος, Ηλιος τριγωνο ουρανος, ηλιος εξαγωνο με χείρωνα.
    Να σας ενημερώσω ότι ασχολουμε με την τέχνη.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Καλησπέρα Κα Μόζορα. Επίσης τυγχάνει να έχω στον ένατο οίκο Ερμή, Ήλιο και Αφροδίτη. ( Ερμής και Ήλιος στον Ταύρο και Αφροδίτη στις 00 των Διδύμων σε συζυγία με το MC). Βιοπορίζομαι όπως κι εσείς από την εκπαίδευση και σπουδάζω ακόμα. Επίσης είμαι σπάταλη και από τα λίγα που έχω διαβάσει νομίζω ότι είμαι πολύ πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του τοξότη παρά του ταύρου. Επίσης είμαι το πλέον μη εξαρτημένο και μη κτητικό άτομο. Θέλω να πω, πως συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
    Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραθέσω και την απάντηση του Κου Στασινού - μάλλον κάτι έκανα λάθος - αλλά αυτό το "κραν γκινιόλ χέβι μέταλ" δεν το έχω νιώσει. Συμφωνώ στο "μοναχικοί λύκοι" kai "στρείδια" αλλά εξαρτήσεις έτσι τουλάχιστον όπως το κατάλαβα δεν έχω βιώσει και δεν το επιδιώκω γιατί είναι πολύ έξω από μένα, τόσο ως φύση όσο ώς θέση και στάση ζωής.
    Νόμιζα τόσο καιρό πως αυτή τη σπατάλη, το ρίσκο και γενικότερα οι " τρύπιες τσέπες" ήταν εξ' αιτίας του ουρανού. Όπως και η αμέριστη αγάπη στην μελέτη, στις τέχνες και τη φιλοσοφία οφείλονταν στον ένατο οίκο.
    Σίγουρα κάνω κάπου λάθος. Η ημ γέννησής μου είναι 12/05/1973. Θα ήμουν ευγνώμων άν μου δίνατε μια άλλη προοπτική στη μελέτη του αστρολογικού χάρτη, γιατί ακόμα είμαι στα πρώτα βήματα.
    Ευαριστώ πολύ και τους δυο σας:bigsmile:
    Αγαπητή atrium,

στο ωροσκόπιό σου έχεις τονισμένο τον 9ο οίκο, αφού έχεις εκεί τον Ήλιο και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σου, γι΄αυτό και στρέφεσαι σε τοξοτίσια ενδιαφέροντα, όπως η μελέτη και η φιλοσοφία. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου κάνει κύρια όψη με τον Δία κι αυτό σου δίνει και στοιχεία του Δία στον χαρακτήρα σου. (Γι ΄αυτό βρίσκεις να έχεις κοινά με τους Τοξότες). Στον Ήλιο στον Ταύρο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με την Σελήνη πιστεύω ότι οφείλεται το ενδιαφέρον σου προς την τέχνη ενώ η ανάγκη σου να γνωρίσεις βαθύτερα τον εαυτό σου πιστεύω ότι οφείλεται στην σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα.

Τα ζώδια της γης δείχνουν την σχέση μας με την ύλη και γενικότερα με τον υλικό κόσμο σε κάθε μορφή του, είτε αυτό είναι τα λεφτά μας, η εργασία, το σώμα μας, η διατροφή μας κ.λπ. Η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα στον 2ο οίκο μπορεί να δείξει μια προσκόλληση στην ύλη (από φόβο επιβίωσης) είτε απόρριψη της ύλης και της υλικής πλευράς της ζωής ή ακόμα και μια ενοχική ή αυτοκαταστροφική σχέση με την ύλη (π.χ. οι διατροφικές διαταραχές όπως η βουλιμία και η ανορεξία).

Στο ωροσκόπιό σου έχεις τονισμένο τον Ταύρο (Ήλιος, κυβερνήτης ωροσκόπου) και τον 2ο οίκο (Σελήνη/Πλούτωνας/Ουρανός) και ταυτόχρονα την Παρθένο (Ωροσκόπος/Σελήνη) και τον 9ο οίκο. Η Παρθένος καλείται να κάνει τον υλικό κόσμο να δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι. Ο Ταύρος καλείται να βιώσει τον υλικό κόσμο ως πηγή ομορφιάς και απόλαυσης και μ΄αυτή την έννοια η τάση σου προς την τέχνη μπορεί να είναι μια άλλη προσέγγιση του υλικού κόσμου ενώ το 9ο σπίτι σου απαιτεί μια "φιλοσοφική θεώρηση" της ύλης συνολικά.

Όνομα:
    πηνελοπη

κα Μόζορα πολύ ωραία η ανάλυση που κάνατε στην atrium. Μήπως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο post 130;
    ευχαριστώ

Quote Originally Posted by island View Post
    απορία για 2 ο οίκο.
    2 ος άδειος, η ακμή του είναι στον αιγόκερω, ο κρόνος στον κριό στον 5 ο
    στον 5 ο επίσης εχω; ήλιο, ερμη, αφροδίτη, και β. δεσμό
    κρόνος συνοδο με αφροδίτη,
    κρόνος χ με πλούτωνα
    κρόνος σ΄υνοδο με β. δεσμό
    κρόνος χ με μεσουράνημα
    θα΄εκτιμούσα κάθε προσπάθεια βοήθειας πάνω σ αυτό για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει στο 2 ο οίκο μου
    Αγαπητή Πηνελόπη,

ο κυβερνήτης του 2ου οίκου στον 5ο μπορεί να συνδέει τα εισοσήματά μας με θέματα του 5ου οίκου ή μπορεί επίσης να δείξει κάποια στιγμή στην ζωή σου προβλήματα στις συναισθηματικές σου σχέσεις λόγω οικονομικών θεμάτων. Με την σύνοδο Κρόνου/Αφροδίτης στον Κριό μπορεί σε κάποιες περιόδους της ζωής σου να νιώσεις οικονομική ανασφάλεια.

Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)