- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: ΩΡΙΑΙΑ : ΣΠΙΤΙ
-
29-09-2009, 12:07 PM #1
ΩΡΙΑΙΑ : ΣΠΙΤΙ
Η ερώτηση είναι : θα τελειώσει γρήγορα και με σωστό τρόπο το καινούργιο μας σπίτι.
για την ακρίβεια πρόκειται για μια τριώροφη οικοδομή, κάθε όροφος προορίζεται για καθένα από τα 3 παιδιά μου. (ελπίζω να μου επιτρέψουν να κατοικώ κι εγώ στο ισόγειο και στα υπόγεια... κάτι σαν το φάντασμα της όπερας δηλαδή...)
καλαματα 29-09-2009 ώρα 10:35.
η ερώτηση είναι προσωπική μου, σας την θέτω και ταυτόγχρονα τη μελετάω....
:embarrestΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
29-09-2009, 01:03 PM #2
Re: ΩΡΙΑΙΑ : ΣΠΙΤΙ
Ανάλυση Γενέθλιου ωροσκοπίου για: tonia
Στοιχεία Γέννησης Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2009
10:35:00 πμ (ώρα ζώνης = GMT +3 ωρ.)
22e7, 37n4
μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος, με γνώσεις, να μου πει πως αντιγράφεται ο χάρτης?????Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
29-09-2009, 01:19 PM #3
-
29-09-2009, 01:23 PM #4
για να το ξανακάνω...
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-10-2009, 06:20 AM #5
καλημερα!για αγορα σπιτιου?15/10/09 4΄κ 07...ο κρονος ειναι στον πρωτο οικο..η σεληνη πανω στον asc.κ ο πλουτωνας στον 4ο οικο..
-
15-10-2009, 05:28 PM #6
Eγώ πάλι γιατί βλέπω έναν ωραιότατο Κρόνο κυβερνήτη 4ου στον 11ο τον στόχων και φιλοδοξιών? Ωραιότατο όχι ως προς την ταχύτητα υλοποίησης βέβαια, αλλά με την Παρθένο τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα είναι ορθό. Το τετράγωνο βέβαια με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο προδιαθέτει για προβλήματα στα οικονομικά, αλλά θα ήθελα πολύ να ήταν αυτή η σύνοδος που πλησιάζει με τον Ερμή μεταφορά φωτός από την Αφροδίτη κυβερνήτη του 7ου. Μήπως ο σύζυγος θα ρίξει χρήματα στο σπίτι? (8ος κυβερνήτης Ερμής). Δεν θεωρώ βέβαια τα παραπάνω απάντηση, μια πρώτη ματιά μιας άσχετης είναι, ελπίζω όμως ότι κάποιος σχετικός θα ενδιαφερθεί να με διαψεύσει- πιθανόν- και θα ασχοληθεί λίγο περισσότερο. Την καλησπέρα μου
-
15-10-2009, 06:32 PM #7
Θα συμφωνήσω με την Βίκου ότι ο Κρόνος του 4ου στο 11ο είναι καλός και στην Παρθένο επίσης για καλή δουλειά. Ο Κρόνος συμβολίζει και το κτίσιμο, τα υλικά οικοδομής, τους μηχανικούς και τους κτίστες. Η μεταφορά φωτός με τον Ερμή έχει ήδη γίνει, κάποια λεφτά τουλάχιστον αν όχι όλα έχουν εξασφαλιστεί.
Ο Πλούτωνας (κυβερνήτης ωροσκόπου) στο 2ο μπορεί να δείξει κάποιο άγχος ή δυσκολίες. Ο ¶ρης (ο άλλος κυβερνήτης του ωροσκόπου) είναι στον Καρκίνο (σπίτι/οικογένεια) και θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 4ου. Κι αυτό καλό. Ο Ερμής του 8ου όμως θα κάνει αντίθεση με Ουρανό πριν κάνει την σύνοδο με τον Κρόνο κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια απρόοπτα. Πιστεύω όμως ότι λόγω του εξαγώνου του ¶ρη με τον Κρόνο θα ξεπεραστούν. Η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με Δία.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω σ΄αυτό το ωριαίο, Τόνια μου, είναι ο τονισμένος 3ος/9ος. Ο ¶ρης, κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 9ο και η Σελήνη στον 3ο. Τι σημαίνει αυτό για το σπίτι που κτίζετε; Θα βοηθήσουν συγγενείς σου εξ αίματος και εξ αγχιστείας; Θα χρειαστούν μετακινήσεις για να κτιστεί το σπίτι; Είναι σε άλλη περιοχή απ΄αυτήν που μένετε;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.