s
Διελεύσεις Κρόνου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 51

Διελεύσεις Κρόνου

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον κρόνο μιας και είμαι ζυγός (ήλιος στον 5ο) με (σελήνη τετράγωνο κρόνο , κρόνο αντίθεση ουρανό ) κ πλησιάζει στο ζώδιο μου

έχω διαβάσει πάρα πολλες καταχωρήσεις σχετικά με τις επιρροές του (μου φαίνεται ανάλογα με τον οίκο που είναι ο ήλιος) τις καθυστερήσεις, θλίψεις κλπ.
    αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι :
    -στα 2,5 χρόνια το 'βάρος' θα είναι σταθερό?
    -διελεύσεις από άλλους πλανήτες μπορούν να δώσουν τονωτικές ενέσεις?
    - μπορεί κάποιος αν το βάλει στο μυαλό του να αποφύγει τη στεναχώρια που φέρνει??

φιλικά
    cajoline

Όνομα:
    Μαρία

Re: ΚΡΟΝΟΣ

Quote Originally Posted by cajoline View Post
    θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον κρόνο μιας και είμαι ζυγός (ήλιος στον 5ο) με (σελήνη τετράγωνο κρόνο , κρόνο αντίθεση ουρανό ) κ πλησιάζει στο ζώδιο μου

έχω διαβάσει πάρα πολλες καταχωρήσεις σχετικά με τις επιρροές του (μου φαίνεται ανάλογα με τον οίκο που είναι ο ήλιος) τις καθυστερήσεις, θλίψεις κλπ.
    - μπορεί κάποιος αν το βάλει στο μυαλό του να αποφύγει τη στεναχώρια που φέρνει??

φιλικά
    cajoline
    Αγαπητή cajoline

Ο Ποσειδώνας μου διαισθάνεται μια ανησυχία, γιατί ανησυχείς;:unsure: Κρόνος είναι, θα περάσει...

Λοιπόν, σε γενικές γραμμές οι διελεύσεις είναι ένα πολύ σύνθετο κεφάλαιο, ένα μπερδεμένο κουβάρι που θέλει υπομονή να το ξεμπερδέψεις και να καταλάβεις τι έχει σημασία και τι είναι σχετικά ασήμαντο, γιατί συμβαίνουν πολλές ταυτόχρονα. Οι διελεύσεις του Κρόνου είναι αρκετά σημαντικές, και φυσικά εξαρτάται από τις όψεις που σχηματίζει, στην προκειμένη, ο Ήλιος σου στο γενέθλιο. Φυσικά επηρεάζεται και ο οίκος του Ήλιου, και ο οίκος που κυβερνάται από τον Ήλιο στο γενέθλιο, αλλά και ο οίκος του γενέθλιου Κρόνου κ.ο.κ.

¶λλες διευλεύσεις που σχηματίζουν ευνοϊκές όψεις μπορούν πράγματι να προσφέρουν τονωτικές ενέσεις, αλλά σκοπός είναι να πάρεις και τα μαθήματα του Κρόνου.

Το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ Σελήνης-Κρόνου πιθανότατα δικαιολογεί το άγχος που έχεις για τη διέλευση, καθώς φανερώνει κάποια ανασφάλεια και αυτοσυγκράτηση, ειδικά στα συναισθηματικά θέματα. Τα προγνωστικά των διελεύσεων όμως δεν είναι για να ανησυχούμε, αλλά για να τα εκμεταλλευόμαστε ως προς το να κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας και πώς θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και δημιουργικά.

Οι λοιπές πληροφορίες για γενέθλιες θέσεις είναι ελλιπείς.

Αυτό με το "βάρος" και τα 2,5 χρόνια ομολογώ δεν το πολυκατάλαβα.

Φιλικά

Μαρία
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όχι, δεν θα είναι σταθερό. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια δεν πιάνει όλες τις μοίρες του Ζυγού ταυτόχρονα. Αν βέβαια είσαι από τους "τυχερούς" του 1ου πρώτου Δεκανού, λόγω της ανάδρομης πορείας του όταν φθάσει τον Ιανουάριο του '10 στην 4η μοίρα του Ζυγού και των πήγαινε-έλα του, θα έχεις ...περισσότερες ευκαιρίες να μάθεις το "μάθημά" σου :bigsmile:

Ναι, μπορούν. Πάντα υπάρχουν "ανάσες" στα δύσκολα και "ανάποδες" στα εύκολα :bigsmile:

Το να το βάλουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να φύγει η στεναχώρια, και να το πετύχουμε εννοείται :toung:, το βρίσκω εφικτό.
    Αυτό που, λόγω και φαταλιστικής προσέγγισης της αστρολογίας από τη μεριά μου, δεν βρίσκω εφικτό είναι να αποφύγουμε κάποια γεγονότα που υποδεικνύονται από ενεργοποίηση γενέθλιων όψεων, ιδίως αν αυτά φαίνονται και από άλλα συστήματα πέραν των διελεύσεων :bigsmile: Φυσικά είναι άλλο να έχεις προετοιμαστεί για μπόρα (να έχεις πάρει μαζί σου αδιάβροχο, ομπρέλα κλπ) και άλλο να ξεσπάσει μπόρα και εσύ να είσαι με το φανελάκι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Αγαπητή cajoline

Ο Ποσειδώνας μου διαισθάνεται μια ανησυχία, γιατί ανησυχείς;:unsure: Κρόνος είναι, θα περάσει...
    ................................
    Τα προγνωστικά των διελεύσεων όμως δεν είναι για να ανησυχούμε, αλλά για να τα εκμεταλλευόμαστε ως προς το να κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας και πώς θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και δημιουργικά.

.................................................. ....
    Φιλικά

Μαρία
    Έχω την εντύπωση ότι οι διελεύσεις αφορούν περισσότερο "εξωτερικούς" παράγοντες, οι οποίοι δεν προσφέρονται τόσο για "εσωτερική" ανάλυση και ενδοσκόπηση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έχω την εντύπωση ότι οι διελεύσεις αφορούν περισσότερο "εξωτερικούς" παράγοντες, οι οποίοι δεν προσφέρονται τόσο για "εσωτερική" ανάλυση και ενδοσκόπηση :bigsmile:
    Nομίζω πως αυτό εξαρτάται καθαρά απο το ποιές γενέθλιες όψεις ενεργοποιούνται. Πολλές φορές τα "εξωτερικά" γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν μία τέτοια φάση ανάλυσης και ενδοσκόπησης. :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρία

Πιστεύω ότι τους "εξωτερικούς" παράγοντες εμείς οι ίδιοι τους προκαλούμε, ανάλογα με το πώς είμαστε μέσα μας.

Φυσικά, όταν λέω εξωτερικούς παράγοντες, δεν εννοοώ τα φυσικά φαινόμενα!
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Πιστεύω ότι τους "εξωτερικούς" παράγοντες εμείς οι ίδιοι τους προκαλούμε, ανάλογα με το πώς είμαστε μέσα μας.

Φυσικά, όταν λέω εξωτερικούς παράγοντες, δεν εννοοώ τα φυσικά φαινόμενα!
    Αν θα "φας" μια απόλυση από τη δουλειά σου ή τραυματιστείς σε τροχαίο (φτου μακριά :toung: ) δεν έχει να κάνει τόσο με εσένα όσο με εξωτερικούς παράγοντες. Το αν θα αξιοποιήσεις αυτά τα εξωτερικά γεγονότα εμβαθύνοντας και διαμορφώνοντας νέα αντίληψη για κάποια πράγματα δεν έχει να κάνει με τα γεγονότα αυτά καθαυτά αλλά με το αν εσύ γενικά έχεις διάθεση για να εμβαθύνεις. Μπορείς να εμβαθύνεις με αφορμή το πέταγμα μιας πεταλούδας, αν είσαι διατεθειμένος και έχεις τις "προδιαγραφές". Αν δεν τις έχεις, ό,τι και να σου συμβαίνει, κούτσουρο θα παραμένεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Το αντίθετο, Μητσάκο μου. Οι διελεύσεις αφορούν περισσότερο "εσωτερικούς" παράγοντες. Δείχνουν περισσότερο ψυχολογικές καταστάσεις. Τα γεγονότα (απολύσεις, ατυχήματα κ.λπ που αναφέρεις) τα δείχνουν τα προγνωστικά συστήματα. Γι΄ αυτό όσα περάσματα κι αρνητικές όψεις κι αν σου κάνει ο ¶ρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός κ.λπ αν δεν το λένε τα προοδευτικά σου δεν θα απολυθείς και δεν θα πάθεις ατύχημα.

Και το αντίθετο. Αν το δείχνουν τα προοδευτικά σου θα απολυθείς έστω κι αν δεν έχεις κάτι σημαντικό από τράνζιτς. Αρκετές φορές όμως παρατηρούμε ότι σε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας τα προοδευτικά και οι τράνζιτς συμβαδίζουν, δηλαδή δείχνουν το ίδιο πράγμα.

Όνομα:
    Βασίλης

Περί του τι είναι τι υπάρχουν πολλές σχολές παιδιά... Μην είμαστε απόλυτοι.. .έχω ακούσει άλλος να λέει ότι τα προοδευτικά δείχνουν γεγονότα κι άλλος ότι δείχνουν ψυχολογικές τάσεις... καθένας από την οπτική του γωνία....
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Το αντίθετο, Μητσάκο μου. Οι διελεύσεις αφορούν περισσότερο "εσωτερικούς" παράγοντες. Δείχνουν περισσότερο ψυχολογικές καταστάσεις. Τα γεγονότα (απολύσεις, ατυχήματα κ.λπ που αναφέρεις) τα δείχνουν τα προγνωστικά συστήματα. Γι΄ αυτό όσα περάσματα κι αρνητικές όψεις κι αν σου κάνει ο ¶ρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός κ.λπ αν δεν το λένε τα προοδευτικά σου δεν θα απολυθείς και δεν θα πάθεις ατύχημα.

Και το αντίθετο. Αν το δείχνουν τα προοδευτικά σου θα απολυθείς έστω κι αν δεν έχεις κάτι σημαντικό από τράνζιτς. Αρκετές φορές όμως παρατηρούμε ότι σε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας τα προοδευτικά και οι τράνζιτς συμβαδίζουν, δηλαδή δείχνουν το ίδιο πράγμα.
    Εγώ, πάλι,θεωρώ ότι οι διελεύσεις μπορεί να επηρεάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο (ψυχολογικό). Μια διέλευση (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας εδώ μέσα ) ποτέ δεν υποστηρίξαμε ότι δείχνει κάποιο γεγονός. Απεναντίας, όπως αναφέρω και στο ποστ νο 3 από ετούτην την ενότητα
    δεν βρίσκω εφικτό να αποφύγουμε κάποια γεγονότα που υποδεικνύονται από ενεργοποίηση γενέθλιων όψεων, ιδίως αν αυτά φαίνονται και από άλλα συστήματα πέραν των διελεύσεων
    Αυτό που εννοώ λέγοντας ότι οι διελεύσεις αφορούν περισσότερο "εξωτερικά" γεγονότα είναι ότι αυτές υποδεικνύουν πράγματα που θα γίνουν και αφορούν ένα συλλογικό επίπεδο και όχι απαραίτητα εμάς σε προσωπικό επίπεδο. Το κατά πόσο και πού μπορεί να αφορούν κάποιον σε προσωπικό επίπεδο έχει να κάνει με το συνδυασμό των διελεύσεων με τα άλλα συστήματα και, ενδεχομένως κυρίως, με τις προόδους.

Οι διελεύσεις στηρίζονται σε μια "πραγματική" κίνηση των πλανητών, η οποία αφορά όλο τον κόσμο. ¶ρα, συγκεκριμένα γεγονότα που θα συμβούν και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες διελεύσεις αφορούν λίγο ή πολύ όλο τον κόσμο.
    Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ένα γεγονός που αφορά όλο τον κόσμο ελέγχεται για το πώς θα επηρεάσει εμένα για παράδειγμα. Το πώς θα με επηρεάσει και πώς θα αντιδράσω εγώ αστρολογικά θα το δούμε από τη συνάρτηση που δημιουργεί η διέλευση σε σχέση με την "πραγματική" θέση των γενέθλιων πλανητών μου και την όποια άλλη υποθετική που παράγεται είτε από προόδους είτε από κάποιο άλλο σύστημα πρόγνωσης.

Σε αυτήν τη βάση, η μία περίπτωση έχει να κάνει με εξωτερικά γεγονότα που με επηρεάζουν σε ψυχολογικό (είτε σε άλλο) επίπεδο, αλλά δεν παύει να αφορά εξωτερικά γεγονότα. Γεγονότα που μας αφορούν όλους και κατά περίπτωση "ξεβάφουν" απάνω μας. Είναι απ' όξω :bigsmile:

Στην άλλη περίπτωση, αυτήν του συνδυασμού των διελεύσεων με κάποιο άλλο προγνωστικό σύστημα (π.χ. των προόδων),( καθώς και οι διελεύσεις είναι ένα προγνωστικό σύστημα, αν δεν κάνω λάθος) όπου έχουμε να κάνουμε με μία τελείως υποθετική κίνηση πλανητών που βασίζεται όμως στο δικό μας προσωπικό ωροσκόπιο, υπάρχει η εκ των έσω δυναμική που διοχετεύεται προς τα έξω. Έχει να κάνει δλδ με πράγματα που βγαίνουν από εμάς και αφορούν τις δικές μας δυνατότητες διαχείρισης και αξιοποίησης.

Εν κατακλείδι, το γεγονός ότι οι διελεύσεις μπορεί να υποδείξουν μια ψυχολογική μεταβολή σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με την εσωτερική διάσταση των προόδων. Και τα δύο προγνωστικά συστήματα είναι, γεγονότα υποδεικνύουν και τα δύο, όπως και όλα τα αστρολογικά προγνωστικά συστήματα. Απλώς όταν ένα γεγονός υποδεικνύεται από περισσότερα από 2 συστήματα έχει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί.

Φυσικά, όπως και σε όλη την αστρολογική θεώρηση, επειδή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη και κοινά αποδεκτή γωνία βλέψης, παρά μόνο αυτή που εντάσσεται στη μεταφυσική, μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει.
    Έρρωσθε
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)