s
Συμβατότητα ζωδίων - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 149

Re: Συμβατότητα ζωδίων

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω εχω σε συναστρια εχω ηλιοσ σε συνοδο με το β.δεσμο του φιλου μου και σεληνη χιαστι με τον ηλιο τι σημαινει αυτο?
    ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    Πού πας, πουλάκι μου, με τον Τοξότη; γη εσύ, φωτιά αυτός, θα σε κάψει. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι ο αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι Τοξότης δεν είναι το ιδανικό έτερον ήμισυ για σένα που έχεις τη γλυκύτητα του Ταύρου και την ευαισθησία και ανασφάλεια του Καρκίνου. Το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Αν πάλι πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, πάλεψε. Θα πρέπει, όμως, να αναλάβεις και τις συνέπειες των επιλογών σου...
    Καλή Τύχη στο "ταξίδι" σου με τον Τοξότη...

Υ.Γ. "Some dance to remember, some dance to forget"
    Αγαπημενη μου
    καλε την τυχη στα ερωτικα κοβεις με αυτα που λες για το ζωδιο του τοξοτη
    θα βλεπουν τοξοτη και θα την κανουν ...χαχαχα!!
    παντως για ολα τα ζωδια -ατομα-αξιζει να παλευουμε αν αξιζουν ε;

με πολυ πολυ αγαπη Δεσποινα κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπερα καπου ειδα οτι για να δουμε την συμβατοτητα θα πρεπει να υπαρχουν οψεις μεταξυ σεληνης και Ηλιου.... Εχετε να μου πειτε κατι για το παρακατω που ειναι βρηκα σε συναστρια μας?
    Επισης..εγω Ιχθεις με ωροσκοπο Ζυγο..εκεινος Λεων με ωροσκοπο επισης Ζυγο
    ημ. 25/02/69 21:30 Αθηνα, 01/08/65 12:01 Αργος.... Βοηθησα καθολου??? (Πολλα χιαστι βλεπω...)

Ήλιος Χιαστί Ήλιος 1.90
    Ήλιος Χιαστί Σελήνη 3.41
    Ήλιος Αντίθεση Ερμής 6.95
    Ήλιος Αντίθεση Αφροδίτη 1.18
    Ήλιος Αντίθεση Ουρανός 5.93
    Ήλιος Αντίθεση Πλούτωνας 7.77
    Ήλιος Τετράγωνο Β. Δεσμός 5.06
    Ήλιος Τετράγωνο Βέρτεξ 2.30
    Ήλιος Χιαστί Μεσουράνημα 6.47

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ναι, οι αντιθέσεις είναι λιγότερες. :toung::bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Το προσεξα για τις αντιθεσεις..αλλα τα χιαστι βρισκονται στον Ηλιο και στηνΣεληνη που ειναι πιο σημαντικά? ισως?.....Μηπως να μου εξηγουσε καποιος...τι σημαινουν αυτα? :embarrest... Θα το εκτιμουσα γιατι μπερδευτηκα....

Quote Originally Posted by ostrako View Post
    Το προσεξα για τις αντιθεσεις..αλλα τα χιαστι βρισκονται στον Ηλιο και στηνΣεληνη που ειναι πιο σημαντικά? ισως?.....Μηπως να μου εξηγουσε καποιος...τι σημαινουν αυτα? :embarrest... Θα το εκτιμουσα γιατι μπερδευτηκα....
    Εντελώς συνοπτικά να σου πω ότι, αστρολογικά, διαφαίνεται μια σχέση η οποία έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και τα μέλη της θα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτα στη διαχείρισή τους και να επιδεικνύουν ωριμότητα, καθώς κάποιες από αυτές τις προκλήσεις θα είναι μεγάλης διάρκειας και με αυξανόμενη ένταση. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

...Χιλια ευχαριστω!!!....Αν και μου εκανες την καρδια περιβολι!!!......και καλα οι προκλησεις...και καλα η διαρκεια...αλλα και αυξανομενη ενταση???? Μια φρικη δηλαδη.....αλλά μιας και ειμαστε ωριμοι ανθρωποι ...και ευελικτοι...θα το παλεψουμε και οπου μας βγαλει!!!:bigsmile: Ευχαριστω και πάλι!!!

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Είναι νομίζω λιγάκι δύσκολο να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μόνο απο τα Ηλιακά ζώδια.

Στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Τοξότης έχει Σελήνη στον Καρκίνο και λιγάκι σκορπιό και λιγάκι αιγόκερο ενώ η κυρία Ταυρίνα σελήνη στον Κριό (και αφροδίτη σε φωτιά επίσης!) και λιγάκι αέρα. Αν το δούμε έτσι οι όροι λιγουλάκι αλλάζουν. Ποιός ξέρει πως θα εξελιχθεί;:bigsmile:

Απο την άλλη σχετικό βιβλίο της ΛΙζ Γκρήν, έλεγε ακριβώς ότι ζώδια της γής έλκονται απο ζώδια της φωτιάς, ενώ ζώδια του νερού απο ζώδια του αέρα. Φέρνει και συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ωστόσο το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές η έλξη προέρχεται απο ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ανάμεσα στους σχετικούς παράγοντες(πλανήτες) και γι αυτό όλες οι σχέσεις όπου υπάρχει το στοιχείο αυτό απαιτούν κατανόηση του διαφορετικού και κάποιους συμβιβασμούς. Αν πάλι δεν είμαστε διατεθειμένοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις και προσπάθεια, δεν θα μπορέσουν να αναπτυχθούν. Αλλιώς,με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων(μη πώ και του Μέρφυ) θα πάμε στο επόμενο ..τετράγωνο:toung:

Γι αυτό και κατά την άποψή μου δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει συμβατότητα απλά και μόνο με μεμονωμένα στοιχεία. Θα επρεπε να δούμε ξεχωριστά γενέθλιους και συναστρίες και πολλά άλλα. Και ακόμα και τότε, ακόμα κι αν φαίνεται λιγάκι ζόρικο το πράγμα, μπορεί μεταξύ τους να βρίσκουν ένα τρόπο να συνυπάρχουν με ικανοποιητικό τρόπο.

Αυτά απο μένα με μια δόση χιούμορ

ΥΓ Ποιός θα χορέψει για να θυμηθεί και ποιός για να ξεχάσει δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση (Αλλά ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λέει το τραγούδι περί τσεκ άουτ.:unsure: )
    ευχριστω για την βοηθεια σασ....axxx....να σας υπενθυμισω οτι σε χαρτη συναστριας που προσφατα εκανα με τον κύριο τοξοτη
    προέκυψε ηλιος χιαστι με σεληνη 5.62
    σελήνη τετράγωνο αφροδίτη 1.58
    σεληνη συνοδος με ωροσκοπο 0.43 οπως και πολλεσ οψεισ δυνατες ποσειδωνα-πλουτωνα με την σεληνη μου και αφροδίτη.

μηπωσ απο αθτα εχοθμε καποιο αισιοδοξο μνμ για την συμβατοτητα.... ??????
    γιατι ο τοξοτησ μου ειναι φωτιααααα...χααχ
    helppppp αν κ κα8υστερημενα...

Όνομα:
    ΕΦΗ

Και η stabie ξαναχτυπά...:bigsmile:

Αν και όποιος θελήσει θέλω μια άποψη...

εγώ 13/6/1985 1:00πμ Αθήνα
    εκείνος 4/3/1978 23:55 Αθήνα

η έλξη νομίζω πως υπάρχει λόγο κάποιων θέσεων απ'ότι μπορώ να καταλάβω αλλά υπάρχει περίπτωση για κάτι νορμάλ? Είμαι με το ένα πόδι να φύγω και με το άλλο να προχωρήσω σε κάποια σχέση μαζί του...εγώ πιστεύω πως οφείλεται στο πολύ νερό που έχουμε και θα πνιγούμε...δεν ξέρω...

σας ευχαριστώ...

Quote Originally Posted by stabie View Post
    Και η stabie ξαναχτυπά...:bigsmile:

Αν και όποιος θελήσει θέλω μια άποψη...

εγώ 13/6/1985 1:00πμ Αθήνα
    εκείνος 4/3/1978 23:55 Αθήνα

η έλξη νομίζω πως υπάρχει λόγο κάποιων θέσεων απ'ότι μπορώ να καταλάβω αλλά υπάρχει περίπτωση για κάτι νορμάλ? Είμαι με το ένα πόδι να φύγω και με το άλλο να προχωρήσω σε κάποια σχέση μαζί του...εγώ πιστεύω πως οφείλεται στο πολύ νερό που έχουμε και θα πνιγούμε...δεν ξέρω...

σας ευχαριστώ...
    Ούτε κι εγώ...:embarrest
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 79 users browsing this thread. (0 members and 79 guests)