- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 73
Thread: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)
-
08-09-2009, 04:29 PM #21
Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)
Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Γιατί μου φαίνεται βουνό το ηλιακό τόξο?...... ..... Μάλλον γιατί παραείμαι αρχάρια Θα οπλιστώ με υπομονή και θα διαβάσω αυτά που μου προτείνατε. Τελικά αυτό το παράδειγμα που ψάχνω το έχει πάρει κάπου το μάτι σας? Συγνώμη αν σας κουράζω, αλλά ήταν πολύ καλό, με βοηθάει αρκετά στην ερμηνεία.
-
08-09-2009, 04:34 PM #22
Διαβάστε εδώ για το άρθρο που ψάχνετε:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
08-09-2009, 04:35 PM #23
Roadrunner σε ευχαριστώ παρα πολύ, τώρα το είδα. Πάνω στη βιασύνη μου δεν το πρόσεξα πριν:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
10-09-2009, 12:42 AM #24
-
22-09-2009, 03:48 PM #25
Μία λίγο τεχνική απορία, στην Ηλιακή επιστροφή οι ανοχές που δίνουμε στις όψεις είναι οι ίδιες με τον γενέθλιο? Επίσης παίρνουμε υπ' όψη μας εάν μία όψη είναι σχηματίζουσα ή αποχωρίζουσα?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-09-2009, 04:50 PM #26
Δείμωνα,
ναι, δίνουμε την ίδια ανοχή που δίνουμε στις όψεις στο γενέθλιο. Προσωπικά, ούτε στο γενέθλιο δεν παίρνω υπόψη μου αν μια όψη είναι συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα επειδή έχω δει ότι δεν διαφέρει σε τίποτε ο τρόπος που βιώνει ένα άτομο μια όψη είτε είναι συγκλίνουσα είτε αποκλίνουσα.
-
22-09-2009, 04:58 PM #27
Ευχαριστώ απλά προσωπικά στις αποκλίνουσες δίνω λίγο μικρότερη ανοχή όταν είναι οριακές.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
19-11-2009, 05:23 PM #28
Γεια σας , Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την ηλιακή επιστροφή:
α) Με ποιά ώρα υπολογίζουμε το ωροσκόπιο της ηλιακής επιστροφής? με την ωρα γέννησης?η με ποιά άλλη?
β)Όταν ο βόρειος δεσμός σχηματίζει όψη με κάποιο γενέθλιο, έχουμε όριο ανοχής στις μοίρες η πρέπει να είναι ακριβώς η γωνία στην μοίρα που είναι ο γενέθλιος πλανήτης.Π.Χ στο ηλιακό μου έχω βόρειο στην 23ο του αιγόκερω. Κάνει ακριβές εξάγωνο με τον ποσειδώνα που βρίσκεται στον 10ο, στο 23ο, και τρίγωνο με τον πλούτωνα που όμως βρίσκεται στην 22ο της παρθένου. Αυτή είναι όψη? η πρέπει να έχουμε ακριβείς μοίρες? Και πώς ερμηνεύουμε αυτήν τη γωνία όταν λέτε "καρμική"
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
19-11-2009, 06:52 PM #29
Το ωροσκόπιο της ηλιακής επιστροφής υπολογίζεται με την ώρα ακριβώς που ο Ήλιος επιστρέφει στην γενέθλια του θέση κάθε χρόνο.
Για τους δεσμούς της Σελήνης η ανοχή που δίνεται συνήθως είναι όση και η ανοχή που δίνουμε στους πλανήτες. Λέω συνήθως γιατί κάποιοι αστρολόγοι χρησιμοποιούν κάπως μικρότερη ανοχή, μέχρι 5 μοίρες. Τώρα πώς ερμηνεύονται αυτές οι όψεις κανείς δεν ξέρει πραγματικά, μόνο υποθέσεις γίνονται.
-
19-11-2009, 06:59 PM #30
Βεβαίως και ξέρουμε πώς ερμηνεύονται οι δεσμοί. Ρίχνουμε ένα "καρμική σχέση" να πλανάται στον ορίζοντα ή και κάτω από αυτόν και ανοίγουμε μια πόρτα εσόδων.
Εσύ Κοραλλία, γενικότερα στην προγνωστική αστρολογία εντάσσεις - ερμηνεύεις σημεία (και τέρατα) ;De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.