- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
-
22-09-2009, 01:14 AM #21
Re: Χάρτης προς ανάλυση και σχολιασμό
θα μπορουσατε να σχολιασεται αυτο το οροσκοπιο πανω στο επαγελματικο? νομιζω οτι παρα πολυ καλλα επαγκελματικα ειναι λιγο μπροστα σε αυτο...26 06 1986 12 κ 15 το μεσιμερι στα ιωαννινα ευχαριστω πολυ.
-
22-09-2009, 07:21 AM #22
και εγώ το ίδιο!
μόλις πάω στη δουλειά βέβαια
Εγώ δεν μένω εμβρόντητη φυσικά, καθότι έχω γεννηθεί κάτι μερούλες πριν, το 65 επίσης και ...ξέρω απο βέσπα (Τι θέλει να πει ο ποιητής: όπως κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την αστρολογία ξεκίνησα μαζι της προσπαθώντας να εξηγήσω το δικό μου ωροσκόπιο και εκεί θα καταλήξω... μετά απο αρκετές δεκάδες χρόνια θέλω να ελπίζω)
η γενιά του 65 στην αστρολογία πρέπει να διδάσκεται σαν ξεχωριστή ειδικότητα (κάτι σαν εντατικολόγος στην ιατρική ας πούμε, κάτι σαν κβαντικός φυσικός....κάτι το αφόρητα εξιδεικευμένο πάντως)
ΥΓ το δυνατό μας σημείο υποθέτω ότι είναι η αντίθεση του Κρόνου (με τον Χείρωνα από κοντά) με Αρη, Κρόνο, Ουρανό....όταν το ξεμπερδέψεις αυτό είμαστε οι απλοί και συνηθισμένοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας
.....αν μενει απο κάτω άρχισε ήσυχα ήσυχα να ψάχνεις για καινούργιο διαμέρισμα:bigsmile:
πιθανόν να πέσουν και οι τιμές στην περιοχή αλλά εσύ καλου κακού άλλαξε προάστειο....
(...έμενα ας πούμε ο κουμπάρος μου -μένει στο διπλανό σπίτι- μου εξομολογήθηκε πως τόσα χρόνια δίπλα μου... έχει εκτιμήσει την ...γυναίκα του, σκέφτεται πως μπορούσε να 'χει παντρευτει μια σαν και μένα και πετάγεται στον ύπνο του)
Σας βάζω ενα :bigsmile: ...αλλά τα πράγματα πάνω - κάτω έτσι έχουν!!Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
22-09-2009, 09:03 AM #23
-
22-09-2009, 10:34 AM #24
Να και ο χάρτης, για την ευκολία μας :bigsmile:
(αν και με μια πρώτη ματιά, του τύπου [ή της τύπισσας] του είναι καρμικό να ασχοληθεί με τα ...οικονομικά:toung: )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-09-2009, 06:01 PM #25
τοτε μαλλον Μητσακο διαλεξα λαθος δρομο γιατι ασχολουμε με τον χωρο της ομορφιας....γενικοτερα μου αρεσει να σχλουμε με οτι εχει σχεση με τα χερια....με τα ιοκονομικα δεν εχω καμια σχεση.....ψυχολογια ξεκηνησα να σπουδαζω και κατεληξα με μανικιουρ-πεντικιουρ...
-
22-09-2009, 06:05 PM #26
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-09-2009, 06:15 PM #27
παραυτα ομως νομιζω βαση οψεων οτι εχω ενα ιδιετερο χαρησμα στα χερια...αυτο που κανω πια ειναι κατι που με γεμιζει και ισως απο τα λιγα επαγκελματα που θα μπορω να αξιοποιησω τις καλες οψεις που εχει ο χαρτης μου...εσυ τι λες? νομιζω οτι για να μπορεσουν να λυτουργισουν οι καλες οψεις σε ενα χαρτη θα πρεπει να βρεις και ακριβως αυτο που πρεπει να κανεις ωστε οι οψεις να αξιοποιηθουν καταληλα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.