- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Οψεις Γενέθλιου Χάρτη
-
18-09-2009, 12:26 AM #1
Οψεις Γενέθλιου Χάρτη
Καλησπέρα σας,
Εχω διαβάσει αρκέτα πράγματα σχετικά με τις όψεις στο χάρτη μου και θα ήθελα να κάνω κάποιες περισσότερο εξιδεικευμένες ερωτήσεις.
Αρχικά θα ήθελα μια γνώμη για την θέση του Αρη στους Ιχθεις στον 3ο οίκο, ειναι δύσκολη θέση;Το οτι ειναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη βοηθάει καθόλου?
Η δευτερη απορία μου αφορά την σύνοδο Ηλιου-Δια, λεγετε πως ειναι "τυχερη" σύνοδος και οντως θεώρω πως ημουν αρκετα τυχερή, ισχύει κατι τέτοιο?
Για την σύνοδο Ουρανού με τον ώροσκοπο μου Τοξότη στον δεν έχω βρεί καποια πληροφορία.
Θα ήμουν ευγνώμων αν καποιος ήθελε να ρίξει μια ματιά στο χάρτη μου να μου πει μια γνώμη ή μια γενικότερη εικόνα για το πώς τον βλέπει!
Ευχαριστώ όλους εκ των προτερών, να είστε καλά!
ΥΓ.9-1-1985 5:00 Αθήναdrops of jupiter ..
-
18-09-2009, 11:15 AM #2
Re: Οψεις Γενέθλιου Χάρτη
Ο ¶ρης στους Ιχθείς είναι ιδεαλιστής και με λεπτούς τρόπους, ο οποίος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί με αυταπάρνηση όσους έχουν ανάγκη. Φυσικά θα το κάνει αυτό, αν καταπολεμήσει την τάση του για απομόνωση, τη συστολή του, την αναποφασιστικότητά του και την απουσία πρακτικότητας που τον χαρακτηρίζουν. Από την άλλη έχει έντονα καλλιτεχνική φλέβα, την οποία μπορεί να αξιοποιήσει ασχολούμενος με τη μουσική ή γενικότερα τον ρυθμό. Ακόμα, λόγω της διάθεσής του για προσφορά σε πονεμένους, μπορεί να ασχοληθεί με την ψυχολογία ή την ιατρική. Υποδεικνύει ότι σε ελκύουν άνδρες ονειροπόλοι, συναισθηματικοί, που ενδεχομένως φαίνονται ευάλωτοι, ίσως και με έφεση στις τέχνες.
Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο είναι σε έξαρση. Τονίζει τη ρομαντική, συναισθηματική και ερωτική σου φύση. Ο ιδεαλισμός βρίσκεται και αυτός στα ύψη, με αποτέλεσμα είτε να επηρεάζεσαι από τον σύντροφό σου σε μεγάλο βαθμό, είτε να αφοσιώνεσαι σε αυτόν χωρίς κανένα εξισορροπητικό αντίκρισμα. Συνήθως τα άτομα με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση δεν μένουν ποτέ χωρίς εραστή :toung:. Οι σχέσεις τους όμως είναι παθιασμένες και υπερβολικά συναισθηματικές. Όταν δε αυτές διακόπτονται, ο πόνος τους είναι μεγάλος, αλλά ξεπερνιέται αμέσως με την εύρεση νέου συντρόφου. Αυτό που συνήθως πρέπει να κατανοήσουν όσοι έχουν Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι η ανάγκη της διεκδίκησης. Χωρίς αυτήν θα πελαγοδρομούν συνεχώς.
Έχοντας σε σύνοδο αυτούς τους δύο πλανήτες ενισχύεται η ανάγκη να εκφράζεις τις επιθυμίες σου είτε μέσω των σχέσεων είτε μέσω κάποιας καλλιτεχνικής/δημιουργικής δραστηριότητας, η οποία εκτός από την εκπλήρωση της επιθυμίας για έκφραση θα σου δώσει τη δυνατότητα να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου ταιριάζουν. Απλώς θα πρέπει να είσαι κάπως πιο επιφυλακτική στη σύναψη νέων σχέσεων και να έχεις συγκεκριμένα και προσγειωμένα κριτήρια επιλογής, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες επιλογές. Για παράδειγμα, μπορεί να βρίσκεσαι με άτομα που είναι πιο επιθετικά από ό,τι είσαι εσύ, ή να έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτούς από όσες είναι σε θέση να καλύψουν. Γενικά μια τσίτα στις σχέσεις σου ίσως να μην μπορείς να την αποφύγεις, καθώς στην προσπάθειά σου να πάρεις και να δώσεις όσο γίνεται περισσότερο σε μια σχέση μπορεί να δημιουργείς εντάσεις. Κάποια άτομα ή που θα τα "πας" με χίλια ή που θα τα απαξιώνεις με τη μία.
Στον 3ο Οίκο, τον Οίκο της επικοινωνίας, αυτή η σύνοδος υποδεικνύει την διάθεσή σου να επικοινωνείς με τους άλλους δυναμικά μεν, με φιλική διάθεση δε. Δεν αποκλείονται όμως οι περιπτώσεις, όπου με κάποια μέλη της οικογένειας ή γείτονες κάποιες φορές να είσαι υπέρ το δέον καυστική στις εκφράσεις σου. Η σκέψη θεωρητικά δεν θα είναι αργή και θα εκτιμά το ωραίο και το αρμονικό. Το κλειδί για την εποικοδομητική αξιοποίηση αυτής της όψης είναι από τη μια να εμβαθύνεις στην ουσία των σχέσεών σου και να γνωρίσεις την πραγματική τους διάσταση, και από την άλλη, να μπορέσεις να είσαι προσεκτική και να αποφεύγεις την εμπάθεια.
Αναφορικά με τη σύνοδο Ήλιου - Δία, που θεωρείται και "τυχερή", εφόσον διαπιστώνεις και σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι, αν σου έλεγα ότι δεν είναι τι θα έλεγες :toung: Είναι μεν "τυχερή", λλά έχε υπόψιν σου ότι ο Δίας "διογκώνει" και "επεκτείνει", άρα μπορεί και να σε οδηγήσει σε υπεραισιοδοξία ή ανευθυνότητα, εξαιτίας της γενικότερης ευνοϊκής του "επιρροής" στη ζωή σου.
Όσον αφορά τη σύνοδο του Ουρανού με τον ωροσκόπο, υποδεικνύει μια αντισυμβατική συμπεριφορά, ευκολία στις επαφές με ανθρώπους ανεξάρτητα από τάξη, κουλτούρα ή αντίληψη, αυθεντικότητα στη σκέψη και δημιουργικότητα. Φυσικά, ένα αντισυμβατικώς εκφραζόμενο άτομο δεν θα μπορούσε παρά να έχει επαφές με άτομα που είναι εξίσου αντισυμβατικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις όμως είναι η ενδεχόμενη νευρικότητα και η ανυπομονησία που συνδέονται με αυτήν την όψη, όπως και η εμμονή, ενίοτε, στον ιδιαίτερο και όχι συνηθισμένο τρόπο συμπεριφοράς, ο οποίος μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να μην ολοκληρώνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει, με αποτέλεσμα η δημιουργικότητα που έτσι κι αλλιώς υπάρχει και από αυτήν την όψη αλλά και από την Αφροδίτη και τον ¶ρη πιο πάνω, να μην βρίσκει εποικοδομητική διέξοδο. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-09-2009, 12:21 AM #3
Μήτσακο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και που ασχολήθηκες!:bigsmile:
Περιττο να σου πώ πως η ανάλυση σου για την σύνοδο Αρη - Αφρο ειναι 100% εγώ..
Γιαυτο και για αλλους πολλους λόγους έχω ερωτευτεί την αστρολογία, βεβαια σε πολύ πρώιμα στάδια ακόμα αλλα θα ήθελα να μπώ σε βάθος.
Σχετικά με την "τυχερή" συνοδο και εκεί μέσα πέφτεις, μια δόση ανευθυνότητας έχω να παρουσιάσω!drops of jupiter ..
-
20-09-2009, 11:20 PM #4
Ψαχνοντας το διαδικτυο για πληροφοριες πανω στο εξακτινο αστερι η αστερι του Δαβιδ βρηκα πολλα και διαφορα.. αλλοι του δινουν σημασια ωραιοποιωντας το, αλλοι οχι. Το εκλαμβανουν σαν 2 grand trines που στην ουσια αυτο ειναι, αλλα..
Επειδη με ενδιαφερει η δικη σας γνωμη πανω σε αυτο.. μπορειτε να με δια-φωτισετε παρακαλω??
Επισης, αυτο το αστερι του Δαβιδ σε εναν χαρτη, για να ειναι ομοιομορφο και 'σωστο' πρεπει να δημιουργειται σε ζωδια πχ φωτιας- νερου, και οχι πχ με το ακριβως διπλανο φωτια-γη, και παει λεγοντας??Στο χάρτη του κοσμου σημειωσα πως... χαθηκα..
-
21-09-2009, 10:06 AM #5
Αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%FC%F8%E7.html το έχεις διαβάσει;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-09-2009, 12:41 PM #6
Καλημερα..
Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την ανταποκριση.
Ναι Μητσακο το ειχα διαβασει πριν κατι μερες και εχτες που το εψαχνα για να σχολιασω εκει.. ΔΕΝ το εβρισκα.. :-(
Καταρχας μια διορθωση να κανω.. εννοουσα για να ειναι 'σωστο' το εξακτινο πρεπει να ειναι γη-νερο φωτια-αερας?
Αν ειναι πχ το ενα σε φωτια και το αλλο ακριβως διπλα σε γη δηλαδη φωτια-γη θεωρειτε αστρο??
Προσπαθω να διαβασω τον χαρτη μου και να καταλαβω τα σημεια αλλα ως αρχαρια ακομα μπερδευομαι με τις γραμμες.. Το αρθρο λεει το ενα να εχει την μυτη προς τα πανω και το αλλο προς τα κατω.. οκ μεχρι εδω.. το δικο μου βεβαια δεν ειναι ετσι!
Θελω να εξακριβωσω ακριβως τι ειναι και μετα να αρχισω να διαβαζω για τους πλανητες που περιλαμβανει..και τι μπορω να κανω.. νιωθω εδω και χρονια μπλοκαρισμενη, σαν να εχω κατι να κανω, καποιο σκοπο και δεν ξερω τι..
Αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει βλεποντας τον χαρτη θα το εκτιμουσα αφανταστα!
31-01-1972
15:45
Toronto CanadaΣτο χάρτη του κοσμου σημειωσα πως... χαθηκα..
-
21-09-2009, 03:28 PM #7
Όπως κοίταξα λίγο τον χάρτη σου (και όπως το είχα υποψιαστεί βλέποντας όσα έλεγες για τα στοιχεία) σχηματίζονται μεν δύο μεγάλα τρίγωνα αλλά αυτά μεταξύ τους δεν κάνουν άστρο. Το άστρο σημαίνει 6 σημεία του χάρτη να βρίσκονται σε κανονικό εξάγωνο, δηλαδή σε ίσες αποστάσεις το ένα με το άλλο.
Τι γίνεται τώρα εδώ. Τα μεγάλα τρίγωνα είναι ένας εκτεταμένος σχηματισμός ευκολίας και ομαλής ροής, πολύ περισσότερο δε τα δικά σου που συνδέουν βασικά και «δύσκολα» στοιχεία του χάρτη. Αυτό σημαίνει ότι η δυναμική των πλανητών γλυστράει και «εξατμίζεται» ήπια χωρίς να αφήσει ή να δημιουργήσει εντάσεις. (Κρόνος - Πλούτωνας - Ερμής, Σελήνη - Δίας - ¶ρης). Ευτυχώς υπάρχει το Τ-τετράγωνο Σελήνη/Κρόνος-Ποσειδώνας για να δώσει μια δυναμική στο σύνολο, αν και είναι πολύ οριακό (Ποσ. τετρ. Σελ. 7.11°) άρα κάπως αδύναμο. Όλη αυτή η ενέργεια λοιπόν των μεγάλων πλανητών συγκεντρώνεται, στροβιλίζεται, και δεν μπορεί να βρει την ορμή να κάνει την έκρηξη να διοχετευθεί προς τα έξω. να βρει έναν στόχο δηλαδή, ένα σημείο οξύτητας. Η προγνωστική αστρολογία των διελεύσεων μπορεί να βοηθήσει, ψάχνοντας για όψεις που θα ενεργοποιήσουν (trigger) τους σχηματισμούς προσφέροντας διεξόδους και εκτόνωση. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν ένας «σκληρός» πλανήτης περάσει ανάμεσα από δύο κορυφές του μεγάλου τριγώνου και ερχόμενος σε αντίθεση με την απέναντι κορυφή σχηματίσει χαρταετό. Σε ποιον τομέα θα μπορείς να εκτονωθείς καλύτερα φαίνεται από τον οίκο της διέλευσης και τον διελαύνοντα πλανήτη.
Σχετικά με την διαφορά που έχουν τα δικά σου Μ.Τρ. με το ¶στρο: εκεί υπάρχουν και 3 (παρακαλώ!.. :bigsmile αντιθέσεις μεταξύ των κορυφών, οι οποίες με την εγγενή δυναμική τους προσφέρουν τις απαραίτητες διεξόδους για να εκδηλωθεί η ενέργεια των τριγώνων. Πράγμα που εδώ απουσιάζει και πρέπει να το περιμένουμε από έξω.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-09-2009, 01:19 AM #8
Μαλιστα!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ!! Καταλαβα ακριβως αυτα που εξηγησατε!!! Και κοιτωντας προς τα πισω εξηγητε το πως μερικες φορες ενιωθα σαν να ημουν στον σωστο τοπο και χρονο, με την ζωη αρπαγμενη απο τα μαλλια και αλλες σαν να ημουν/ειμαι καπου.. στο μεσοδιαστημα...
Παω να ερευνησω μεσω των διελευσεων αυτες ακριβως τις περιοδους, να δω αν μου θυμιζουν κατι.
Χιλια ευχαριστω!Στο χάρτη του κοσμου σημειωσα πως... χαθηκα..
-
22-09-2009, 06:33 AM #9
Kαι αν γινόταν να μας τα πείτε και εδώ, θα βοηθούσε πολύ και στην δική μας μελέτη (case study) Επίσης εάν ενδιαφέρει στο παρακάτω link υπάρχει μελέτη ενός χάρτη με τον ακριβώς αντίθετο σχηματισμό, το μεγάλο τετράγωνο. Μια ματιά στα σχόλια που έχουν γίνει γι αυτή την αντίπερα όχθη θα διαφωτίσει τι ακριβώς λείπει από ένα μεγάλο τρίγωνο όπως το δικό σας.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F3%EC%FC.html
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.