s
Απορία για επαγγελματικό θέμα.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
    Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Απορία για επαγγελματικό θέμα.

Καλησπέρα! Αρχάρια στην αστρολογία:embarrest αναζητώ την βοήθεια σας...Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η προώθηση και πώληση ενός βιβλίου μου. Θα ήταν σκόπιμο να προσπαθήσω να βγάλω γενέθλιο χάρτη του βιβλίου για να δώ την πορεία του και αν ναί με ποιά ημερομηνία (εκδόσεως? υπογραφής συμβολαίου? εποχής γραφής του?) ή να αρκεστώ μόνο στον δικό μου χάρτη (πορεία επαγγελματικών μου)? Ευχαριστώ πολύ...

Re: Απορία για επαγγελματικό θέμα.

Quote Originally Posted by joannas View Post
    Καλησπέρα! Αρχάρια στην αστρολογία:embarrest αναζητώ την βοήθεια σας...Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η προώθηση και πώληση ενός βιβλίου μου. Θα ήταν σκόπιμο να προσπαθήσω να βγάλω γενέθλιο χάρτη του βιβλίου για να δώ την πορεία του και αν ναί με ποιά ημερομηνία (εκδόσεως? υπογραφής συμβολαίου? εποχής γραφής του?) ή να αρκεστώ μόνο στον δικό μου χάρτη (πορεία επαγγελματικών μου)? Ευχαριστώ πολύ...
    Σε μια αντίστοιχη περίπτωση που γνωρίζω, εξετάστηκαν γενέθλιος και η ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου, ως γενέθλιος του βιβλίου. Από ό,τι κουβεντιάζαν τότε, καλό θα ήταν να είναι γνωστή και η ώρα που πουλήθηκε το ...πρώτο. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Μητσάκο ευχαριστώ ειλικρινά για την άμεση απάντηση! Την ώρα πώλησης του πρώτου βιβλίου πιθανότατα δεν θα την μάθω ποτέ διότι φαντάζεσαι τι γίνεται με τους εκδοτικούς οίκους...Τόλμησα να αναφέρω για τον ανάδρομο Ερμή και με κοίταζαν περίεργα...Να τολμούσα να σε ρωτήσω αν μπορεί κάποιος απο το myhoroscope να μου δώσει μια πρώτη γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό μου το εγχείρημα? Και πάλι ευχαριστώ...

Όνομα:
    Βασίλης

Σε τέτοια ερωτήματα υπάρχει επίσης και η εναλλακτική λύση της ανάρτησης ωριαίου χάρτη. Εν προκειμένω με την ώρα της ερώτησης.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Ευχαριστώ πολύ!!!

Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Ευχαριστώ πολύ!!!
    Θα μπορούσες ίσως να με βοηθήσεις Βασίλη (έχεις πιο πάνω την ώρα της ερώτησης)...Και πάλι ευχαριστώ...

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητό μέλος,

δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για προσωπικό σας θέμα. Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία της αρεσκείας σας.

Καλή επιτυχία:bigsmile:

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Ευχαριστώ πολύ roadrunner! Υπάρχει στο site σελίδα δημιουργίας ωριαίου χάρτη? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρώ...Ζήτησα αυθόρμητα την συνδρομή σας στην ερώτηση μου, γιατί θεωρώ ότι είναι το σοβαρότερο site στον χώρο κ΄ κάποιος επαγγελματίας που απευθύνθηκα δεν μου μίλησε για ωριαίο χάρτη, όπως και δεν ασχολήθηκε με γενέθλιο βιβλίου αλλά μόνο με τον δικό μου γενέθλιο...Ευχαριστώ κ΄ πάλι όσους ασχοληθήκατε μαζί μου...:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Ευχαριστώ πολύ roadrunner! Υπάρχει στο site σελίδα δημιουργίας ωριαίου χάρτη? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρώ...Ζήτησα αυθόρμητα την συνδρομή σας στην ερώτηση μου, γιατί θεωρώ ότι είναι το σοβαρότερο site στον χώρο κ΄ κάποιος επαγγελματίας που απευθύνθηκα δεν μου μίλησε για ωριαίο χάρτη, όπως και δεν ασχολήθηκε με γενέθλιο βιβλίου αλλά μόνο με τον δικό μου γενέθλιο...Ευχαριστώ κ΄ πάλι όσους ασχοληθήκατε μαζί μου...:bigsmile:
    Η δημιουργια ενος ωριαιου χαρτη ειναι ιδια με εκεινη ενος γενεθλιου. Πηγαινεις Δωρεαν Ωροσκοπιο, Γενεθλιος χαρτης και εισαγεις την ωρα και την ημερομηνια που τεθηκε η ερωτηση καθως και την περιοχη απο την οποια εγινε.

Όνομα:
    ΙΩΑΝΝΑ

Σ΄ευχαριστώ cancerian!!! Θα μάθω που θα μου πάει...:unsure:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)