- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: Απορία για επαγγελματικό θέμα.
-
19-09-2009, 07:40 PM #1
Απορία για επαγγελματικό θέμα.
Καλησπέρα! Αρχάρια στην αστρολογία:embarrest αναζητώ την βοήθεια σας...Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η προώθηση και πώληση ενός βιβλίου μου. Θα ήταν σκόπιμο να προσπαθήσω να βγάλω γενέθλιο χάρτη του βιβλίου για να δώ την πορεία του και αν ναί με ποιά ημερομηνία (εκδόσεως? υπογραφής συμβολαίου? εποχής γραφής του?) ή να αρκεστώ μόνο στον δικό μου χάρτη (πορεία επαγγελματικών μου)? Ευχαριστώ πολύ...
-
19-09-2009, 08:41 PM #2
Re: Απορία για επαγγελματικό θέμα.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-09-2009, 10:04 PM #3
Μητσάκο ευχαριστώ ειλικρινά για την άμεση απάντηση! Την ώρα πώλησης του πρώτου βιβλίου πιθανότατα δεν θα την μάθω ποτέ διότι φαντάζεσαι τι γίνεται με τους εκδοτικούς οίκους...Τόλμησα να αναφέρω για τον ανάδρομο Ερμή και με κοίταζαν περίεργα...Να τολμούσα να σε ρωτήσω αν μπορεί κάποιος απο το myhoroscope να μου δώσει μια πρώτη γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό μου το εγχείρημα? Και πάλι ευχαριστώ...
-
19-09-2009, 10:35 PM #4
Σε τέτοια ερωτήματα υπάρχει επίσης και η εναλλακτική λύση της ανάρτησης ωριαίου χάρτη. Εν προκειμένω με την ώρα της ερώτησης.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
19-09-2009, 11:07 PM #5
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
20-09-2009, 12:34 AM #6
-
20-09-2009, 12:38 AM #7
Αγαπητό μέλος,
δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για προσωπικό σας θέμα. Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία της αρεσκείας σας.
Καλή επιτυχία:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
20-09-2009, 04:18 PM #8
Ευχαριστώ πολύ roadrunner! Υπάρχει στο site σελίδα δημιουργίας ωριαίου χάρτη? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρώ...Ζήτησα αυθόρμητα την συνδρομή σας στην ερώτηση μου, γιατί θεωρώ ότι είναι το σοβαρότερο site στον χώρο κ΄ κάποιος επαγγελματίας που απευθύνθηκα δεν μου μίλησε για ωριαίο χάρτη, όπως και δεν ασχολήθηκε με γενέθλιο βιβλίου αλλά μόνο με τον δικό μου γενέθλιο...Ευχαριστώ κ΄ πάλι όσους ασχοληθήκατε μαζί μου...:bigsmile:
-
20-09-2009, 04:24 PM #9
-
20-09-2009, 04:33 PM #10
Σ΄ευχαριστώ cancerian!!! Θα μάθω που θα μου πάει...:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.