- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
-
19-09-2009, 05:24 PM #1
Ενδείξεις αναβολών ή καθυστερήσεων σε γενέθλιο χάρτη.
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτησω πως ανακαλύπτουμε στον χαρτη με τις διελευσεις των πλανητων τους ανασταλτικους παραγοντες ή τις αναποδιες που προκειται να έθουν και τις εντάσεις?
Αυτο το διαστημα ,εχω συνεχεια αναβολες , καθυστερησεις , εντασεις, παγωμα και αλλαγη πλάνων κυριως για τον επαγγελματικο τομέα. 9Αυτο συμβαινει απο τον Αυγουστο και εξακολουθει).
Για να μου δωσει όποιος μπορεί ένα παραδειγμα , καταγραφω την ημερομηνια γεννήσεως μου,
27/7/1982 , ώρα : 6:30 το πρωι, Αθηνα.
ευχαριστώ πολύ.
-
19-09-2009, 10:20 PM #2
Re: Ενδείξεις αναβολών ή καθυστερήσεων σε γενέθλιο χάρτη.
Γεια σου Σαλώμη... Χωρίς να έχω δει το χάρτη σου να σου πω ότι η συγκεκριμένη περίοδος λόγω του ανάδρομου Ερμή είθισται να δημιουργεί τέτοιες καθυστερήσεις και αναβολές. Μην ανησυχείς όμως. Δε θα κρατήσει πολλές μέρες ακόμα. Με τον καινούριο μήνα τα πράγματα θα αρχίσουν να ξαναμπαίνουν στη θέση τους.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
19-09-2009, 10:43 PM #3
Εκτος απο τον αναδρομο Ερμη να συμπληρωσω οτι και ο Κρονος δινει αποτελεσματα παγωματος, αναβολων, ματαιωσεων και οπισθοδρομησης. 'Οταν διελαυνει σε αρνητικη οψη προς σημεια του χαρτη μας εχουμε την αισθηση οτι τιποτα δεν προχωρα, εχουμε κολλησει σε ενα σημειο και ολα μας πηγαινουν κοντρα. Αναποδιες και ανατροπες σε θεματα σημαντικα και ασημαντα ειναι σε καθημερινη βαση. Νιωθουμε οτι μας εχει εγκαταλειψει η τυχη και ο θεος δεν απαντα στις παρακλησεις μας. Μια αισθηση εγκαταλειψης.
Και απο οτι ειδα αυτη την περιοδο ο Κρονος περνα ακριβως πανω απο τον προοδευμενο Ερμη σου!! Ο ερμης εκτος των αλλων δειχνει την ροη της ζωης που εν προκειμενω εχει φραγει απο την αναχαιτιστικη επιρροη του Κρονου...
-
20-09-2009, 12:40 PM #4
Καλημέρα,
Έχω πάρει μια διπλωματική εργασία στις 09/03/2009 ώρα 16:00 (ήταν σελήνη Κ/Π). Ο καθηγητής μου είχε πει ότι τα δεδομένα (δηλαδή τα ερωτηματολόγια) θα ήταν έτοιμα μέχρι αρχές Ιουλίου και ότι από τότε θα μπορούσα να ξεκινήσω να τη γράφω. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν καθόλου έτσι και μέχρι σήμερα δεν είναι ακόμη έτοιμα τα δεδομένα ώστε να μπορέσω να αρχίσω (σε αυτό το θέμα παρουσιάζονται συνεχείς αναβολές). Θα ήθελα να ρωτήσω τι αρνητικές διελεύσεις έχω στο χάρτη μου από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, ώστε να δικαιολογούν τέτοιες καθυστερήσεις. Έχω γεννηθεί στις 20/08/1985 στις 04:00 (ίσως και 04:10, πάντως ξέρω ότι έχω ωροσκόπο καρκίνο) στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
20-09-2009, 01:46 PM #5
ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις..
Αρα ο κρόνος ευθυνεται , που διελαυνει πανω απο τον Ερμή μου.....
Τι ναπω βρε παιδια , οντως νιωθω οτι η τυχη με εχει εγκαταλείψει.
Εχουμε ταλαιπωρηθει παρα πολυ τα λιονταρια με τον κρονο τοτε στο λιονταρι , πριν ηταν στον καρκινο και έχω την αφροδιτη μου εκει και β. δεσμο έχοντας σημαντικες επιρροες, έλεγα να ηρεμησω που μπηκε στην παρθένο ,αλλα τίποτα..
Τι θα γίνει παιδια όταν μπει στον Ζυγό?Πρέπει να αναφέρω ότι έχω Κρόνο στον Ζυγό!!!
Ελεος...
-
20-09-2009, 02:51 PM #6
μην απελπιζεσαι
αγαπητο μελος Σαλωμη:bigsmile:
λιγο πολυ ολοι καπως ετσι ε ιμαστε ολοι..
αλλοι εχουν τον κρονο τους εκει,αλλοι το ζωδιο τους,ωροσκοπο,κ.τ.λ...
ετσι ειναι αυτα ..για ολους μας...
ουτε να το αποφυγεις μπορεις ουτε να του πεις μην περνας απο μενα:toung:
εσυ θα εχεις την επιστροφη του κρονου
δες μεσα στο φορουμ εχει αρθρα και συζητησεις επ'αυτου....
φιλικα ΚΟΥΚΙΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
20-09-2009, 04:35 PM #7
Αρχικα καλη επιτυχια με την διπλωματικη! Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εμενα δεν μου μενει και πολυς χρονος για να την παραδωσω μεχρι την ληξη της προθεσμιας
(να φανταστεις σημερα την τελειωσα εισαγωντας και τα ερευνητικα δεδομενα και δεν εχει παει καν για διορθωση).
... Αλλα πιστευω οτι ειναι τελεια και δεν θα χρειαστει διορθωση :toung:
Παρεπιπτωντως μηπως η εργασια σου εχει να κανει με μηχανικη, ενεργεια, αερα ?
-
21-09-2009, 12:42 AM #8
Το θέμα της εργασίας μου είναι "Ψυχοκοινωνικό προφίλ των ασθενών με επιληψία-Μεταβολές στην τελευταία δεκαετία". Μήπως για τις καθυστερήσεις φταίει το γεγονός ότι έχω προοδευμένο Ήλιο, Ερμή και ¶ρη στην Παρθένο (τα οποία βάλλονται από τον διελαύνων Κρόνο)?
-
18-10-2009, 11:44 AM #9
-
18-10-2009, 02:50 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.