- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
19-09-2009, 05:20 PM #21
Re: Ερμηνεία στοιχείων του χάρτη μου.
Το καθε άτομο όμως σε τι θέση βρίσκεται ωστε να "αντιληφθεί' ότι αυτός είναι ο ανθρωπος του...¨Οχι ο τέλειος ή η τέλεια όπως χρωματίζουμε τους έρωτες στα εφηβικά μας χρόνια.- Ο ρεαλισμός και η "πτώση" έρχονται με την ωρίμανση του ατόμου, (βοηθάει ο κρόνος?)και σίγουρα βοηθάει η αυτογνωσία μας. Εδώ η αστρολογία ενισχύει τη θετική πορεία της διαδικασίας αυτής, προς την αυτογνωσία. Κανενα ανθρώπινο ον δεν είναι σε θέση να καταλάβει ή να κωδικοποιήσηει ή να γνωρίσει τα παντα και η γλύκα εμπεριέχεται σε αυτό, 'όσο ζεις μαθαίνεις" και στη σχέση γίνεται κατι ανάλογο.
Ο προσωπικός χάρτης ισοδυναμεί με την 'μοναδική'(?) ταυτότητα ...του ατόμου. Αλλά και αυτό πως είναι δυνατόν...αν είναι ...αν πάρω για παράδειγμα ότι κάποιος γεννήθηκε την ιδια ώρα γέννησης με μενα και ημερομηνία, και τόπο κοντινό, αυτό θα πει ότι θα έχουμε τόσο κοινά χαρακτηριστικά όσο και κοινή μοίρα...?
Συγγνώμη που βγήκα εκτος θέματος
-
19-09-2009, 05:45 PM #22
Χμ. Το δεύτερο ερώτημά σου είναι μία κλασική ερώτηση και απορία, πολύ περισσότερο στα θέματα των πολύδυμων τοκετών. Η απάντηση είναι ότι η αστρολογία δεν καθορίζει αλλά προσδιορίζει. Δίνει μερικά χαρακτηριστικά στους ανθρώπους, που ο καθένας μας καλείται και είναι σε θέση να αναπτύξει μόνος του. Ελάχιστες διαφορές στα γεγονότα, ειδικά στα πρώιμα στάδια της ζωής μας, μπορεί να σηματοδοτήσουν τεράστιες αποκλίσεις στο αποτέλεσμα. Ο εξωτερικός παράγοντας έχει μεγάλη σημασία. Ακόμα και ομοζυγωτικά δίδυμα που μεγάλωσαν στο ίδιο περιβάλλον θα έχουν διαφορές στη μεταχείρισή τους και γενικά στις προσλαμβάνουσες των ερεθισμάτων τους. Η αστρολογία ασχολείται με τον τρόπο που το άτομο θα χειριστεί τις προσλαμβάνουσες αυτές και όχι με το ντετερμινιστικό αποτέλεσμά τους όπως η μαντεία.
Το πρώτο ερώτημα άφησέ με να το συζητήσουμε άλλη ώρα, τώρα πρέπει να φύγω για δουλειά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-09-2009, 12:11 AM #23
Με καλύψατε απόλυτα! Είστε φοβεροί!
Ευχαριστώ πολύ!
Θα δουλέψω πάνω σε αυτά, ξέρω πολύ καλά μέσα μου οτι ισχύουν...απλά είναι αυτη η απόφαση που πρέπει να πάρω!
-
21-09-2009, 05:20 AM #24
Yπάρχουν ενδείξεις στον γενέθλιο χάρτη που ορίζουν κατά πόσον θα είμαστε δεκτικοί προς το περιβάλλον μας. Ειδικά το στοιχείο του νερού δίνει μία αυξημένη διαίσθηση και αντιληπτικότητα ανθρώπων και πραγμάτων γύρω μας. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ένα κλασικό παράδειγμα. Ο Πλούτωνας επίσης, παρεμπιπτόντως κυβερνήτης του Σκορπιού (νερό), κυρίως κάνοντας όψεις με τα φώτα δίνει την ικανότητα η διόραση αυτή να είναι βαθιά και μη περιορίσιμη. Το«σήμα» αυτό όμως όταν στην πορεία του από το υποσυνείδητο προς τη συνείδηση για επεξεργασία και «αξιοποίηση» περάσει (φιλτραριστεί) από τους υπόλοιπους πλανήτες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στρεβλώσει, να παρερμηνευθεί.
Όπως σωστά λες για την εμπειρία αυτού του τύπου, αστρολογικά περιγράφεται με την κατανόηση της επίδρασης επάνω μας των προσωπικών πλανητών. Δηλαδή με την ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να κοιτάξει πιο βαθιά μέσα του αποστασιοποιημένος από τις παρορμήσεις του (ψυχική επιφάνεια). Έτσι, αρχίζει να γνωρίζει τι είναι πραγματικά αυτό που θέλει - άρα και να αρχίσει να απορρίπτει όσα δεν θέλει - άρα και να το αναζητά. Γι αυτό είπα πιο πριν ότι οι εξωτερικοί πλανήτες είναι σημαντικοί. Ο Κρόνος με τις διάφορες επιστροφές του ανά... τακτά χρονικά διαστήματα στη ζωούλα μας βοηθάει στην εξαργύρωση όσων έχουμε κάνει, είτε καλών είτε κακών. Για τα καλά μας επιβραβεύει, μας αφήνει δηλαδή να περάσουμε αλώβητοι, για τα κακά μας τιμωρεί προσφέροντας τύψεις και θλίψεις. Μέσα από αυτές τις κρίσεις πονάμε, μαθαίνουμε, ωριμάζουμε.
Εν μέρει θα διαφωνήσω, υπάρχουν κάτι σχέσεις τόσο προβλέψιμες που από την αρχή τους γνωρίζεις πώς θα καταλήξουν. Εδώ με λίγο τονισμένο νεράκι στον γενέθλιο μπορείς να δεις την εξέλιξη σχέσεων με ανθρώπους που δεν έχεις καν μιλήσει, τι μου λες τώρα...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
23-09-2009, 09:05 PM #25
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω η αντιθεση ηλιου στον 10 στον καρκινο σε αντιθεση με τον ποσιδωνα στον αιγοκαιρο στον 4ο τι μπορει να συμαινει για τον συζηγο του ατομου με αυτην την οψη λαμβανοντας υποψην εναν δια στους ιχθυεις στον 7ο κ μια αφροδιτη στο λιονταρι στον 11ο που κανει το ατομο αρκετα απαιτητικο...?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.