s
Επανασύνδεση σε σύνθετο - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 81 to 90 of 126

Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….

Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
    Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
    Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
    Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
    Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
    Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest
    Giannas,
    Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.

Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.

Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Giannas,
    Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.

Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.

Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ…..
    θα περιμένω την Αφροδίτη να πάει στην παρθένο…και να εξαγωνίσει τον ήλιο –ερμή….γιατί ο ερμής δεν εξαγωνίζει….
    Και μια διευκρίνηση…ο ερμής κάνει αντίθεση με τον κρόνο…όχι ο ήλιος από μοίρες, μόνο από την συνοδό…
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Δημήτρη, (εσύ το ζήτησες:toung, πραγματικά εκπλήσσσομαι. Διακρίνω μια.... υπερβάλλουσα ευθιξία, ή και γι΄ αυτό ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής;:toung:
    Ασφαλώς και δεν "μάλωσα" κανέναν.. Από πότε το να καταθέτει κάποιος την άποψη του θεωρείται επίπληξη;
    Προσωπικά, δε τη μόνη πρόταση που σου απηύθυνα ήταν να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στην απάντησή σου για την συγκεκριμένη όψη ("Σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ. Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας") και πιστεύω πως το έκανα όσο πιο ευγενικά μπορούσα..
    Εκτός και αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να "καταλαβαίνεστε" μεταξύ σας οι γνωρίζοντες Αστρολογία και δεν σας αφορά το κατά πόσο γίνεστε κατανοητοί από εμάς τους "πληβείους"....:toung:
    Εν πάση περιπτώσει... δεν έχω την παραμικρή διάθεση να εμπλακώ σε "άγονες" αντιπαραθέσεις, ούτε κι εσύ, υποθέτω.....

Ο.Κ. Μητσάκο. Κατατανοητόν... :bigsmile:
    Mε "κάλυψες"!
    "......και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν"
    Αυτό ακριβώς θα κάνω!

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. Αν το ζευγαρι ειναι ηδη χωρισμενο μπορει να επανασυνδεθει με δεδομενο οτι ο Κρονος ειναι το παλιο. Αν περνα ο Ουρανος μπορει να φερει ξαφνικη ρηξη η ξαφνικη επανασυνδεση. Γενικα οι διελευσεις απο γωνιακους οικους δειχνουν κατι σημαντικο για την σχεση. Τωρα αν εχουμε τρανζιτ αναδρομους σε 5 οικο το ζευγαρι παλι μπορει να επανασυνδεθει. Αλλες ενδειξεις βλεπουμε και στον Προοδευμενο συνθετο και μπορουμε να παρουμε σημαντικα στοιχεια απο το Ωροσκοπιο της σχεσης παντα βεβαια σε συναρτηση με τους γενεθλιους, πραγμα που δεν ειναι συνηθως εφικτο αφου οταν ξεκιναμε μια σχεση δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι. Επισης , απο την συναστρια κοιταμε τις οψεις με Κρονο που ειναι δεικτης μακροβιοτητας. Αν δουμε εντονες οψεις με Ουρανο τοτε θα εχουμε μια συναρπαστικη σχεση με αβεβαιο μελλον Αν μετα απο ολα αυτα δεν βγαλατε ακρη, εχει σειρα η Ηλιακη επιστροφη που δινει αρκετα στοιχεια.-Ακομα δεν ικανοποιηθεικατε? Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!
    Για τη διέλευση των "κακοποιών" από γωνιακούς οίκους του Σύνθετου συμφωνώ απόλυτα και το'χω δει στην πράξη όταν μιλάμε για χωρισμούς. Για επανασυνδέσεις με πολλά ερωτηματικά και επιφυλάξεις. Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας. Σχετικά με το γενέθλιο τώρα, πιστεύω ότι από αυτό δεν βγάζεις τίποτα για το πόσο θα διαρκέσει μια σχέση και αν θα διαλυθεί σε 1 χρόνο ή σε 5 ή ποτέ. Καλά αυτά που γράφτηκαν κάπου αλλού για ευνοικές όψεις Πλούτωνα ούτε που τα συζητάω.

Όνομα:
    Τίνα

Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας.

Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!

Αυτό που έχω παρατηρήσει σε ηλιακές επιστροφές και δείχνουν επανασύνδεση είναι τα εξής:

1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.

2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.

3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.

4ο) Ακμή 5ου 7ου ηλιακής σε ανάδρομο πλανήτη γενέθλιο.

5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.

Όσο αναφορά τον γενέθλιο συμφωνώ πως δεν μπορεί να σου πει πόσο θα διαρκέσουν οι σχέσεις , όμως, άτομα που έχουν όψεις Αφροδίτης Κρόνου, έχουν την τάση να διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς επίσης και την τάση να επανασυνδέονται ενώ όσοι 'εχουν όψη Αφροδίτης Ουρανού όσο και να θέλουν να "προβλέψουν" την διάρκεια μιας σχέσης η την επανασύνδεση, πάντα θα αδυνατούν να το πράξουν.

Όλα αυτά βέβαια όπως είπα παραπάνω σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις , γι αυτό και διαφωνώ μαζί σου Δημήτρη μου περί ηλιακής. Οποιαδήποτε άλλη διαφωνία έχεις, ευχαρίστως την συζητάμε.:bigsmile:

Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!
    Χρόνια πολλά

1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.
    Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις ;

2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.
    Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.

3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.
    Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.

5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.
    Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα. :bigsmile:

ΥΓ Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !

Όνομα:
    Τίνα

Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις

Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.

Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.

Γιατί ο Κρόνος είτε είναι ανάδρομος είτε όχι σχετίζεται με το παλιό. Όσο για την καταπίεση και την μοναξιά δεν χρειάζεται να είσαι χωρισμένος για να τις νιώσεις, είναι συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως τα βιώνεις και μέσα σε μια σχέση. Επιπλέον όταν ενεργοποιεί ένα τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, εγω τουλάχιστον δεν θα το ερμηνεύσω ως καταπίεση η μοναξιά.

Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.

Δημήτρη δεν μίλησα για επιστροφή Αφροδίτης αλλά για την Αφροδίτη της ηλιακής επιστροφής, να τύχει να είναι στην ίδια θέση με την γενέθλια. Και φυσικά δεν μιλάω ποτέ για μια μεμονωμένη ένδειξη.

Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα

Για το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχω να σου πω τίποτα, από το να τσεκάρεις να δεις αν ισχύει.

Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !

Το γεγονός πως σε εσένα δεν λειτούργησε δεν σημαίνει ότι δεν λειτπουργει σε άλλους. Θεωρώ πως είσαι πολύ σκληροπυρινικός στις απόψεις σου γιατί έχω δει σχέσεις που ήταν κυριολεκτικά τελειώμενες να αναγεννώνται από τις στάχτες τους.

Τον κύκλο της κάθε σχέσης κανείς δεν τον γνωρίζει , πράγμα που σημαίνει ότι μια σχέση μπορεί να ολοκληρώσει τον κύκλο της μετά απο αλλεπάλληλους χωρισμούς και ναι, κάποιες σχέσεις δεν καταλήγουν απαραίτητα στον χωρισμό. ( το παράδειγμα το έχω μέσα στην οικογένεια μου). :bigsmile:
    Καλό να είναι να πηγαίνουμε μπροστά αφού όμως έχουμε τελειώσει με το παρελθόν, εκείνοι οι οποίοι γυρίζουν πίσω γυρίζουν για κάποιο λόγο και άσχετα με το πόσοι αστρολόγοι θα προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν, εκείνοι με την πρώτη ευκαιρία πάλι, θα γυρίσουν πίσω.

Πέρυσι λίγες ημέρες πριν τις γιορτές προσπαθούσα να εξηγήσω σε κάποια γιατί δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, σε ότι της έλεγα εκείνη συμφωνούσε, 10 ημέρες μετά γύρισε στον σύντροφο της και τρεις μήνες μετά χώρισε. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει πόσο δίκιο είχα και ότι την επόμενη φορά θα ακολουθήσει την συμβουλή μου. Και την ακολούθησε, τι να σου πω με πόση ευλάβεια, λίγο διάστημα αργότερα ξαναγύρισε κοντά του. Και πάντα θα γυρίζει πίσω αν δεν τον βγάλει εντελώς από μέσα της αφού δηλαδή εξαντλήσει όλη της την υπομονή και αφού θα έχει πιάσει πάτο. Τουλάχιστον δεν θα καταλογίσει στον εαυτό της πως δεν προσπάθησε γι αυτήν την σχέση ή ότι δεν έδωσε ευκαιρίες στον σύντροφο της να επανορθώσει.

Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.
    'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.

Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.

Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.
    'Oχι, με ποιό σκεπτικό ο 1ος να σχετίζεται με γάμο, ειδικά μάλιστα αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με ακμή 7ου ; Για την επανασύνδεση ναι, ο νους μου πήγε κυρίως σε απλές ερωτικές σχέσεις, γιατί πιστεύω ότι επανασύνδεση μετά από διαζύγιο είναι απίθανη των απιθάνων γιατί για να χωρίσεις από γάμο πιστεύω η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τουλάχιστον εγώ όσες χωρισμένες από γάμο ξέρω, καμμία δεν ξαναγύρισε στον σύζυγο.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)